Глобальні оголошення!

Прорізування зубчиків

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Прорізування зубчиків

Повідомлення taranjka » 07 серпня 2013, 12:00

в моєї була і 40. але температура постійно "стрибала"... але лікаря покликати ніколи не зашкодить :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TYulia » 07 серпня 2013, 13:46

Dribchuk написав:TYulia d vj'] в моєї малої лізли в такому порядку зуби - нижні різці, тоді верхні ікла, нижні ікла і верхні різці, а далі то взагалі всі накупу лізли :crazy:

Дякую, рада, що то я не одна така :rose: і як то все відбувалось? дуже болісно? Який інтервал часу був між верхніми і нижніми іклами? А потім різці між тими іклами нормально влазяться? і коли вони появились? Бо думаю, може як то ікла появились, то значить всі решта зубів швиденько почнуть лізти :scare:
Дзвонила до свого педіатра, то вона каже, що то норм, причина генетична, що то так в роду значить. В мене і в чоловіка було все ніби попорядку, а як там в наших бабусів, дідусів не знаю.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 серпня 2013, 23:26

А в нас 4 штуки нараз лізло, останні дні доця дуже неспокійна і марудна. А сьогодні два з них таки прорізались, чекаємо ще наступних два і може трошки перепочинемо з зубами :():
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення westa » 08 серпня 2013, 23:30

TaniaPicaSSo написав: і може трошки перепочинемо з зубами

я після кожного зубчика так думаю , а зубки думають інакше :hi:
На днях вилізло перше ікло .Намацала , зраділа :aplo: що нарешті висплюся , а вночі плач , носіння на руках :dash: :cry: , зранку дивлюсь - друге напухло. Так що чекаємо 14-ий зубчик.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Dribchuk » 09 серпня 2013, 08:53

TYulia Верхні і нижні ікла прорізалися без будь-яких проблем, хоть кажуть що в більшості діток якраз коли лізуть ікла виникає купа проблем. В нас все пройшло спокійно, я мастила ясна раз на ніч кварцитиновою маззю. Інтервал був певно до місяця часу. Зубки нормально всі вмістилися, проблем з тим не було. А от коли почали лізти решта зубок і всі на купу то ми таки "загриміли" в лікарню - мали на фоні того кишкову інфекцію. Дуже важко ми то все перенесли, бо мала не давала нічого собі в рот запхати - не їла і не пила , прийшлося 2 доби цілодобово лежати під крапельницею. :cray: Потім нам виписали гліцерофосфат кальцію щоб трошки пришвидшити прорізування і мастили кварцитиновою маззю до 5 разів на день, також розтовкала в ложечці таблетку лісобакт і засипала малій в ротика.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TYulia » 10 серпня 2013, 13:06

а що то за кварцитинова мазь?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення westa » 10 серпня 2013, 21:45

TYulia написав:а що то за кварцитинова мазь?

Продається в обл.дитячій лікарні ( але тільки в їхній аптеці ). Антисептик+знеболююче.
Нам вона не дуже допомагала , а всі знайомі дуже задоволені.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення мамаНастусі » 29 вересня 2013, 08:21

дівчата підкажіть - поможіть, нам 5 місяців, маємо температуру, причому вона скаче від 37 до 39, викликали лвкарку вона глянула - сказала зубки будуть.....але чи нормально коли температра така висока на зуби і тримається 3 день, стараюся збити, але через деякий час всеодно повертається....
вчора мала прийти чергова лікарка глянути, але не було її.... :scare: :scare: :scare: :scare: я вже вся змучилася, переживаю жесть :help: :help:
Зображення
Зображення

А жити без цілі - це не жити, а існувати
мамаНастусі Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 87 раз.
Подякували: 87 раз.
Діти: Анастасія і Софія

Повідомлення nadusha » 29 вересня 2013, 09:01

Може з"їздіть в обласну дитячу здайте аналіз крові в ургентній лабораторії (файно попросіть вони зроблять) або можете з"їздити в міську дитячу лікарню (коло дорослої обласної), там і аналізи можна здати і лікар огляне. Пишу в пп свій тел, якби щось треба пояснити - то дзенькніть! Здоров"я вам і дитятку!!!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Галлинка » 29 вересня 2013, 16:58

мамаНастусі написав:дівчата підкажіть - поможіть, нам 5 місяців, маємо температуру, причому вона скаче від 37 до 39, викликали лвкарку вона глянула - сказала зубки будуть.....але чи нормально коли температра така висока на зуби і тримається 3 день, стараюся збити, але через деякий час всеодно повертається....
вчора мала прийти чергова лікарка глянути, але не було її.... :scare: :scare: :scare: :scare: я вже вся змучилася, переживаю жесть :help: :help:

у нас так важко другий зубчик прорізався, температура трималась під 39 4 дні, більше ніяких ознак застуди не було, збивала температуру, а через 6-8 годин вона знову так піднімалась, звертались до лікарки, теж сказала що то на зубки, але для перестраховки давали лаеробіонові свічки., бо було трошки червоне горлечко.. правда важко було температуру збивати, на 4 день парацетамолові свічки не допомагали, то два рази дала нурофен, тепература впала до 35,5 після того не піднімалась вже вище норми і на наступний день прорізався зубчик
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Зубки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей