Нам 1 рік. Ми на грудному годуванні, в 6 місяців почали вводити прикорм. Дитина гарно їла, але графіка у нас не було ніколи. Коли я бачила, що вона проголодалася - пропонувала їжу. Донечка гарно відкривала ротик, коли не хотіла я не заставляла.
З місяців 10, вона почала відмовлятися від прикорму, я знову не наполягала, просто пропонувала. Списувала, то на зубки , то на жару. Але це вже так триває три місяці. І зара у нас ні зуби не прорізаються, ні жари немає. От сьогодні, прийшли ми з прогулянки голодні - пропоную борщик. кричить дико ні, і шукає цицю. Поїла цицю і пішла гратися.
Вечері коли приходить татко додому, дитина вилізає йому на руки і вечеряє разом з ним. Не багато, але трохи зїдає. Зі мною їсти не хоче.
В мене таке відчуття ,що я щось роблю не правильно. Що вона не розуміє, що борщиком можна поїсти. Для неї їсти - грудне молоко. Можливо треба встановити графік і не давати груди замість дорослої їжі.
Дівчата, розкажіть як ви організовуєте процес приймання їжі. Можливо в когось також була така ситуація, що дитина не сприймала прикорм як їду.