Olyana я статтю до кінця не читала, тільки знайшла те, що я знала точно - про термін придатності, і про цукор. останнього там справді багато, забагато.
так само як ви написали, що ви даєте, відповідаючи на питання, я написала свою думку про ці продукти. відгуки почитала - насмішило як посилаються "та то Європа, там всьо тільки корисне"
типу в Європі фірми не хочуть заробити. а з Даноном, як і з Нестле і ще рядом великих компаній періодично виникають ті, чи інші скандали - і про неякісну продукцію, і про нечесну рекламу... гроші не пахнуть, як то кажуть
і звичайно я розумію, що від всього не вбережеш і тд. тому не розумію, навіщо годувати дитину цими продуктами
я з 6 чи 7 місяців давала звичайний творог - часом могла в блендері збити з бананом. старша взагалі в 7 місяців з цибульою їла і тим лякала нашого педіатра, яка пророкувала, що дитина їсти нічого не буде, бо злякається цибулі
чому сирок має бути саме дитячий я так за 5 років материнства і не зрозуміла. різницю бачу лише в кількості добавок і консервантів, цукру і купи єшок. і їх якраз більше в тих дитячих продуктах.
а, ну і агуша мейд ін раша