Глобальні оголошення!

Перший прикорм: хто, коли, чим і як?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Перший прикорм: хто, коли, чим і як?

Повідомлення Natalinda » 23 серпня 2012, 22:37

Та чого ж камінчик :wink: ти просто знаєш всіляке що з чим можні, а шо з чим ні, я ненаю, наразі як сама їм, так і дитину кормлю, але буду тільки рада як ще хтось здОрово харчуватиметься.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Dashko » 24 серпня 2012, 00:34

А ми з 2.5 місяців на коровячому молоці, бо від грудей відмовилася, поки було молоко то сціджувала, але потім пропало. З 3 місяців пємо по ложечці яблучного соку. З 5 місяців їмо молочні кашки з бутилочки (перемелену гречану, рисову, вівсяну і манну). Десь у понеділок плануємо помаленьку вводити картопельку. Порадьте, з чим її давати. З молочком, водою, маслом, чи саму?

От сиджу і думаю, щоб відповісти :confused:

Може не спішити з прикормом. Дитинка вже отримала багато того, що було б варто не пробувати протягом першого року. В мене перша думка була про релактацію. Я повністю серйозно пишу.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Shalimar » 24 серпня 2012, 02:13

Марія16 написав:А ми з 2.5 місяців на коровячому молоці, бо від грудей відмовилася, поки було молоко то сціджувала, але потім пропало. З 3 місяців пємо по ложечці яблучного соку. З 5 місяців їмо молочні кашки з бутилочки (перемелену гречану, рисову, вівсяну і манну). Десь у понеділок плануємо помаленьку вводити картопельку. Порадьте, з чим її давати. З молочком, водою, маслом, чи саму?

(немая сцена)
а где Вы живете?
и кто Вам такой рацион подсказал??
Вы немножко интересовались (научной) информацией, как ухаживать за младенцами?..
я понимаю, улучшение демографической ситуации в стране, все такое.. Но как можно быть таким безответственным??
ну не при союзе же живем уже, железный занавес пал....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення katia » 24 серпня 2012, 10:59

Shalimar написав:(немая сцена)а где Вы живете? и кто Вам такой рацион подсказал??Вы немножко интересовались (научной) информацией, как ухаживать за младенцами?..я понимаю, улучшение демографической ситуации в стране, все такое.. Но как можно быть таким безответственным??ну не при союзе же живем уже, железный занавес пал....

Це не рідкість, знаю маму,яка в 6-7 міс.дитя годувала м'ясом і всім з загального столу.
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення katia » 24 серпня 2012, 11:02

Інша - на коров.розв.молоці з 2-3 місяців
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення Natalinda » 24 серпня 2012, 11:07

Дівчата, а вас самих довго мами годували?
Я тоже на коровячому виросла з трьох місяців, і я не поодинокий приклад)))
Як на мене то не так смертельно, як ви тут пишете, але 100% небажано і зараз можна знайти набагато кращі виходи і способи харчування.
Не відлякуйте людей :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Марія16 » 25 серпня 2012, 11:45

Я також виросла на коровчому молоці з 2 місяців. У мене 4 брати і сестра. Ми усі на цьому молоці з 2 місяців і нічого живі, здорові. Чому це колись всі це їли і були здорові, а зараз це великий злочин? Хіба краще напихати дитину штучними сумішами, вплив яких на організм ще достименно невідомий? Хіба минулі покоління небули здоровішими від нашого? Дідусі до 100 років доживали і ніяких болячок незнали, а у нас 20 років і уже з інсультами лежать. Все таки коровяче молоко це природнє, а не всякі порошки, які придумали бізнесмени щоб заробляти на цьому шалені гроші. поки небуло сумішей коровяче молоко ідеально підходило, а з їх появою все, молоко то отрава. Купляте наздоровя суміші і розпихайте дітей. Скільки знаю дітей на сумішах усі пампушки. Деяким знаю уже запропонували щоб діти худали, ато забагато ваги набрали. Ось так і не треба тут німих сцен. І живу я не десь у забитих закутках. Маю дві вищих освіти і переконана що природня їжа набагато корисніша від усяких штучних замінників.
Марія16 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 15 раз.

Повідомлення Марія16 » 25 серпня 2012, 12:40

Natalinda ви запитували про яблучний сік. Я своїй його почала давати, бо коли груди перестала смоктати і ми перейшли на коровяче молоко то у неї запорчики почалися, от я їй і давала сік щоб це усунути. Помогає моментально. Буквально годинка і дитина спокійно какає. А детальніше я незнаю, бо лише медсестра за першою освітою.
Марія16 Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення flower » 25 серпня 2012, 13:03

я переконана, що кращого за грудне молоко нічого не має. але якби постав таки вибір годувати дитину коровячим молоком чи адаптованими сумішами, то вибрала би суміш. коровяче молоко призначене для телят і неможе ніяк замінити грудне, а суміші максимально схожі за складом і вітамінами до грудного. Не памятаю точно, але є щось у коров'ячому молоці шо викликає алергію. також чи впевненні ви яке молоко пєте? чи нічим не хвора корова? зараз мало хто постійно провіряє свою корову. дуже багато випадків коли корова хвора на лейкоз і даючи дитині таке молоко вона більш схильна до раку. кожен робить свій вибір тому нікого не осуджую, але свою думку написала вище.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Марія16 » 25 серпня 2012, 13:19

А ви переконані на всі 100% що суміші кращі і безпечніші? Я також впевнена що грудне молоко набагато краще, але що було робити якщо вона нехотіла брати груди, а після кількох тижнів сціджування молоко пропало? Тай корова у нас своя, знаю чим годують, як доглядають. Регулярно корову оглядає ветеринар (бо ж мала дитина пє молоко), Тай молоко час від часу на аналіз здаємо (маємо можливість робити це часто бо подруга там працює і робить аналіз добросовісно). Так що у якості і натуральності я впевнена. А до сумішей у мене недовіра, невірю що штучним шляхом можна отримати щось сто процентів корисне і нешкідливе (друга моя спеціальність це хімік-біолог).
Марія16 Офлайн

Тільки роззираюся

Поперед.Далі

Повернутись до Прикорм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей