mari написав:Між іншим Радянський Союз був проти коров"ячого молока. Їм таки треба було мало грошей тратити на ліки і хвороби дітей.(моя думка)
а мололчна кухня?
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
mari написав:Між іншим Радянський Союз був проти коров"ячого молока. Їм таки треба було мало грошей тратити на ліки і хвороби дітей.(моя думка)
оргазм?mari написав:І ще тут ніхто про це не писав,я коли годувала грудьми відчувала невимовне щастя і задоволення,
mari написав:Молочна кухня ішла як додаток. Там давали тільки певну кількість на дитину по рецепту.
Дитячі молочні кухні з’явилися відразу після війни. І тоді ж ніби й Малиш почали робити.
Перлинка написав:так,100 % було вигідно ,шоб побільше працювали на рівні з чоловіками щоб союз всіх догнав і перегнавNatalinda написав:Цікаво виходить, Радянському Союзу було вигідно щоб не годували грудьми.
Natalinda написав:Якщо непомиляюся то ВООЗ за щеплення. Виходить що в одному довіряти треба, а в іншому - ні. От тільки б знати коли і в чому.
Natalinda написав:Просто не розумію і не приймаю агрументації ВООЗ, коли ті ж люди які опираються на ВООЗ при пропагуванні ГВ, не опиаються на те саме ВООЗ пропагуючи антивакцинацію.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість