Запрошуємо 1- 7 квітня на Тиждень сім’ї в очікуванні дитини
Організатори Заходу: проект БФ «Карітас» Школа щасливого материнства св. Анни,
ТРЦ Подоляни, БФ «Подоляни», Управління у справах сім’ї та молоді ТОДА ,Управління охорони здоров’я ТОДА, ГО«Центр щасливого Батьківства та Материнства», форуму СІМЕЙКА forum.mamusi.org.ua.
За сприяння міського голови.
За допомогою: КУТОР «Центр здоров’я», жіночих консультацій міста, міської дитячої поліклініки ,УХ- радіо, радіо Світанок, обласної телерадіокомпанії, ПРаТ Тернопільський молокозавод, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет- видання Погляд ,порталу like.te.ua, фармаркету Ельфа, магазину дитячих товарів Кумка, Ірини Мацко(засновниці видавництва Ірма, автора художніх творів для дітей), Надійки Гербіш (автора чудових книг),інтернет-магазину Sapone(основи для мила, шампунів, косметики, упаковки і багато іншого), компанії Кімберлі Кларк, айс-центру Ескімос, піцерії Папероні, клубу Silver.
За участі християнського руху Віра і Світло, Тернопільського Пласту.
Сценарій тижня:
01.04. Понеділок -13.00-14.30-лекція на тему: Природнє планування сім"ї, лектор: Наталя Базар, Школа щасливого материнства св.Анни, вул.Федьковича 16.
02.04. Вівторок- 11.00-13.00- майстер-клас на тему Природного Батьківства, магазин Кумка, вул.Мазепи 26.
18.00-19.00- Презентація теми «Сім’я і любов». Ведуча: Надія Гербіш. Книгарня «Є», вул.Валова.
03.04 .Середа-15.00-17.00-майстер-клас на тему:« Використання арт-терапії як способу виховання самостійних і здорових дітей»- психолог Наталія Поліщук, Школа щасливого материнства св.Анни, вул.Федьковича 16.
04.04. Четвер- 12.00-13.00- бесіда на тему: «Як бути успішною мамою». Ведуча: Наталія Зелінко, випускниця Школи щасливого материнства, Школа щасливого материнства св.Анни, вул.Федьковича 16.
14.00-15.00- бесіда з сім’ями, в яких є проблема насильства, психолог Марія Пісечко,
ТОГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства», ТРЦ Подоляни.
05.04. П’ятниця-13.00-14.00 –лекція на тему: «Чи існує депресія після пологів?», психотерапевт Марія Хомів, Школа відповідального Батьківства, вул. Купчинського, ж-к.
17.30-18.30- бесіда на тему: «Як навчити і зацікавити дитину читати. Сім»я і книги. Проект "Додай читання", літератор Ірина Мацко, ТОГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства», ТРЦ Подоляни.
06.04 Субота- 9.00- християнське радіо Світанок- рубрика Щасливі Батьки,
16.00-17.00- семінар на тему: «Виховання дітей: секрети і помилки», психолог Людмила Богуцька, ТОГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства», ТРЦ Подоляни.
07.04 Неділя –15.30-17.00- святкова програма «День сім’ї в очікуванні дитини»
Надане приміщення: хол ТРЦ Подоляни.
У програмі: цікаві конкурси та призи, танцювально-вокальні виступи, ярмарка робіт неповновправних дітей, презентація стенду «За життя».
Виступи: о.Мартина Хомів, керівника проекту БФ «Карітас» Школа щасливого материнства св.Анни на тему: Прийняття материнства і батьківства;
та Федченко Олексія Олексійовича, головного акушер-гінеколога Управління охорони здоров”я ТОДА на тему: Сім’я в очікуванні дитини.
Протягом усього тижня цікаві лекції в школах відповідального батьківства при жіночих консультаціях міста.