Глобальні оголошення!

Зустрічі-вечірки в 2013

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Вечірка у січні 2013

Опитування закінчилось 06 січня 2013, 01:33

1.Сауна-паті( Сауна Арома, лише 10 жінок, вечірній час(ймовірно 18-20.00), тільки жінки, без дітей, бікіні , фрукти, різнокольорові малювання на тілі скрабами для тіла, джакузі з піною, анекдотами, секретами краси і фруктами).
11
48%
2.Костюмований Маскарад (Сама очікувана вечірка новорічного характеру. Можливіть долучення-наявність хоча б 1 елемента костюму. Приз на найкреативніший, найсмішіний, найгарніший костюм. Конкурси. Жарти)
7
30%
3.караоке.
2
9%
4.китайський вечір. Суші і елементи костюму
3
13%

Всього голосів : 23

Зустрічі-вечірки в 2013

Повідомлення mari » 13 грудня 2012, 22:39

На честь 3 років форуму, 9 років Школи щасливого материнства св.Анни, Нового 2013 року та Різдвяних свят прошу висловити активну участь в обговоренні, проведенні, заохоченні, і висловити свої думки на рахунок вашого бажання та способу проведення Вечірки у січні 2013.
Зображення игра plants vs zombies
ТРИ найбільш обговорювані ідеї будуть виставлені на голосування до Нового року-30.12.2012 і голосування триватиме до 05.01.2013.
Ідеї які на ваш погляд зараз не дуже актуальні або вам не до вподоби , мають нагоду відбутись пізніше(до кінця 2013).
Дітей можна брати за вашим усвідомленням їхньою доречності до події.

Сценарії попередні, можуть вдосконалюватись. За програмою- 2-3 год.

Дати на вибір:
(11- 12;
15-17;
21-25.01.2013).

1.Інтелектуальна вечірка. (приміщення скромне і тихе, ще не визначене, затишне, гітара , скрипка, вірші або повісті, одяг за бажанням, келих шампанського, і розмови про мистецтво, досягнення вчених, і т.і.). МИЛО!

2.Сауна-паті( Сауна Арома,лише 10 жінок, вечіріній час(ймовірно 18-20.00), тільки жінки, без дітей, бікіні , фрукти, різнокольорові малювання на тілі скрабами для тіла, джакузі з піною, анекдотами, секретами краси і фруктами).

3. Ресторанна зустріч (класичний корпоратив з 19..00-22.00 з танцями, їдою і розмовами про життя).

4. Дівчата в ритмах диско (Холідей або Алюр, нічний час(23.00-02.00), без дітей, в яскравому одязі доречному до дискотеки. І з коктейлем. Розмови майже неможливі. Тільки танці.)

5. Фуршет і конкурси (будь-який час після 17.00. Вимагає тамади або організатора і бажання стояти)

6.Театрально-інтелегентний вечір (Вечірня сукня. Вечірній час. Прем"єра залежно від театру)

7.Казки біля каміну (тренінг з пледами і гарячим чаєм. після 17.00. Власного авторства. Приміщення підшукається якщо буде запит)

8.Костюмований Маскарад (Сама очікувана вечірка новорічного характеру. Можливіть долучення-наявність хоча б 1 елемента костюму. Приз на найкреативніший, найсмішіний, найгарніший костюм. Конкурси. Жарти)

9.Снігові валяння (денний час, бажано лижні костюми щоб не промокли, веселий настрій, наявність великої кількості снігу і морозу)

10. Ваша ідея (Якщо у вас є ще інші ідеї- пишіть обов’язково. Якщо є бажаючі провети вечірку або знають місце проведення- пишіть теж).

Прошу писати так:
-вибираю такий варіант
-я б могла прийти( в такий день і таку годину(можна 2 на вибір), дата багато в чому залежить від місця проведення))
-готова оплатити максимально- таку суму,(не враховуючи проїзд).

Будуть вибрані найбільш часто вживаючі в повідомленнях варіанти при зацікавленості більше 10 чоловік.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Вечірка

Повідомлення Lesya » 13 грудня 2012, 23:20

Я за... все! Але реально святкування такого характеру, на мою думку, не для дискотеки, ресторанного обжировиська і каміна. Має бути можливість поговорити, привітати засновників і активних діячів, проаналізувати досягнуте і плани на майбутнє, випити шампанського і ін і закусити смачненьким. Можна почати з театру, філармонії... а закінчити в затишному місці за фуршетом і вітаннями.
В сауну і на дискотеку давайте зберемося окремо.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення mari » 13 грудня 2012, 23:27

Писала-писала і сама забула написати .

Я за костюмований маскарад. Конкурси для всіх. Смішний і цікавий настрій.
і за Сауна- паті.
і за 1-й варант, давно таке хотіла.

Краще мені після 18.00

Готова витратити до 150 гр.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 23:36

я не знаю чи піду,але філармонія ,театр і вручення грамот :bad:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 23:40

а взагалі всі інші ідеї класні,марі молодець
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Любов » 14 грудня 2012, 00:28

ой, всі варіанти класнючі.
підтримаю 4 і 6 варіант.
бажано субота (15 або 22) після 19 год
згідна на 150 грн.
а ще було б класно домовитись з хорошим хореографом і організувати урок танцю з чоловіками, . давно таке хочу, тільки нема кому підштовхнути. все щось заважає чи часу нема.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Галина » 14 грудня 2012, 00:43

Любов написав:а ще було б класно домовитись з хорошим хореографом і організувати урок танцю з чоловіками, . давно таке хочу, тільки нема кому підштовхнути. все щось заважає чи часу нема.

Ось це теж класна ідея!!!
2 і 4 мені не підходять, а всі решта ідеї хороші (правда, не впевнена що зможу бути присутня).
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Lesya » 14 грудня 2012, 11:18

О, танці - супер. Давно хочу з чоловіком походити знов. Але він згідний на програму латини. Вам як? Може разом раз на тиждень?
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення happymami » 14 грудня 2012, 12:15

Підходять числа: 15-17; 21-25.01.2013

1.Інтелектуальна вечірка. - для мене може бути занудно. Але якшо то з випиванням ще якогось чаю, то годину провести в такій компанії буде для мене мило

2.Сауна-паті - як показав нещодавній досвід - досить така нічьо ідея. Щоправда, і без розмальовувань мені було б цікаво просто попаритися і побалакати о свойом, о женськом)) Знаю нову сауну біля Подолян - досить так пристойно

3. Ресторанна зустріч - сама дорога зустріч, як на мене. хіба хтось буде пити тіко каву вечь вечір)))) Мені не дуже нра, бо треба виряджатися, малюватися, в ресторані не надто затишно, тощо. Але зато можна смачненького салатика якогось попоїсти, тому на худий кінець підійде і такий варіант

4. Дівчата в ритмах диско - непогано, враховуючи, що курити в дискоклубах заборонять, то можна вже полюдськи відірватися і не прованятися. Але просто танцювати 10-ом мамам? Толпа вийде. Хча, там можна сісти в іншому залі, де музика не така гучна, і де затишно.

5. Фуршет і конкурси - ні

6.Театрально-інтелегентний вечір - в театр я би пішла. Але не в вечірній сукні, а просто трішки нарядніше. ніж джинси))) Але ми тоді між собою не надто побалакаємо. Хіба після еатру ще кудись піти на вечерю. Але для деяких мамусь то буде задовго

7.Казки біля каміну - оце було б круууто. В шкарпетках, з улюбленими чашечками. Але таке приміщення не уявляю де взяти

8.Костюмований Маскарад - ні

9.Снігові валяння - не надто. Бо шоб зібратися всім в одному місці - приміром на озері, то потім важко буде добиратися додому всьому мокрому, можна похворіти. Але один з найдешевших видів святкування. Потім можна й на глінтвейн десь піти... але в такому вигляді... Ідея непогана но ще не досконала

10. Моя ідея - караоке. Зараз і в Максимі і в Ріверпулі і в Кают-компанії є караоке. Можна замовити по салатіку, чи піцу чи просто шось поїсти чи каву і сидіти горлопанити весь вечір пісні. Як показує досвід - досить весела забава. В кают-компанії найменше пафосу, все простіше, дивани білі шкіряні приємні, ціни теж куди ні йшло. В Ріверпулі багато понтів. Але ми теж можемо бути понтовими, та ще й на дискотеку залишитися ;) В Максимі я ще не була - не знаю. скільки там мікрофонів

11. Моя ідея - китайський вечір. Піти на суші, і зробити вигляд, що ми китайські мамочки і погнати троха. Назватися Марі-янь, Наталін-дянь, тощо))) Може хтось би й нарядився чи намалювався як китайка

-я б могла прийти в любий робочий день, не раніше 18.00. А ще краще - 19-20.00)))) Або на 11.00, але тоді попередньо я маю відпроситися на роботі. Вихідні - дуууже малоймовірно. Але якшо увечері, то також ще можна було б
-готова оплатити мінімально суму))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Dribchuk » 14 грудня 2012, 12:21

happymami написав:Моя ідея - караоке. Зараз і в Максимі і в Ріверпулі і в Кают-компанії є караоке. Можна замовити по салатіку, чи піцу чи просто шось поїсти чи каву і сидіти горлопанити весь вечір пісні. Як показує досвід - досить весела забава.

:clapping: :clapping: :clapping:
В Максимі 1чи 2 мікрофони, теж дуже затишно але замовляти треба наперед бо там все купа людей. І там де співають досить накурено буває.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн