Нам свято дуже сподобалось, всім величезне дякую, особливо за організацію. Шкода що нам швидше довелось піти, ще треба було привітати бабусь, але ми були дуже задоволені. І нам всі всміхалися по дорозі, хто бачив розмальоване личко малого. З нетерпінням чекаю фото
А нам дуже шкода, що так і не попали То дійсно правду кажуть: плануєш одне, а виходить зовсім по іншому. Що ж будемо чекати на фотозвіт, дуже хочеться подивитися на святкування
Дякуємо за свято:) Але, нажаль, нам довелось піти скорше. Даші стало погано...Певно від задухи... Зараз вже все гаразд:) На наступний раз ми приєднаємось вже на прогулянці:)
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
ДЕНЬ Матері 2013 вдався на славу.Було дуже мило, весело, креативно, смішно і спекотно. Мені сподобалось, правда доньці було трохи нудно. А яке все було смачне.
конкурси: малюнки на тілі: весняні пташки: мами: діти: тварини:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
я завантажила знимки на пікасавеб. лінк на фотоальбом послала через ПП тим мамаськам, котрих знаю по форумському імені. не впевнена, чи всі хотіли би світитися в інтернеті, тому цей аьбом доступний лише тим, хто має лінк. хто не отримали лінк від мене - стукайте до мене в ПП. якби я мала весь перелік присутніх - то зробила би опитування - хто проти і хто непроти того, щоб я лінк виставляла тут.
дівчатка, хто знає і має телефон Оксани, ми знею разом пішли додому в сторону Орнави, вона пекла палянички на свято. ...дуже треба, я щось протупила взяти відразу, дякую! А може хто знає її нік на форумі, бо я забула
Потемі, ми весело провели час, Марі твоєму сонечку було нудно, бо там були лише малюки і вся увага їм.....ну і дійсно жарко А це вам всім від нас за зустріч!