Глобальні оголошення!

Майстер-класи по слінгоносінню (2013)

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Re: Майстер-класи по слінгоносінню (2013)

Повідомлення flash-ka » 21 травня 2013, 17:15

та ми раніше не могли а тепер щось усі мовчать а нам далеко щоб просто поцьомати клямку як нікого не буде :crazy:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Pipochka » 30 травня 2013, 00:36

Дякую Даші :rose: та Люсі :rose: за майстер-клас по набедринних намотках. Почала Юрка носити в парк на бедрі в шарфі. От що хочу сказати: тепер я розумію чого деякі жінки спробувавши шарф з кільцями відмовляються від слінгу :cray: у мене плече відвалюється поки доходжу до парку (а мені йти 5=7хв.) хоче є однин плюс швидко намотується, тому зараз і почала користуватися такою намоткою (все одно ношу на бедрі, а так у шарфі хоч руки вільні і дуже приємно Юрчика обнімати, а ще в парку чужі діти мене слухаються, бо думають що то якась циганка :hi: )
і ще окреме дякую Люсі :rose: за те, що колись при виборі слінга ти мені порадила взяти просто шарф, якби я взяла слінг з кільцями, то певно б не носилася і не пізнала б тої радості
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Повідомлення flash-ka » 30 травня 2013, 11:28

а у нас інша історія.
ми їздили до батьків в гості на тиждень потягом, то слінг з кільцями якраз дуже був доречний. серед ночі вдягла малу і в слінг....вона прокинулась як завжди вранці, тільки вже в іншій області за 240км від дому :hi:
звичайно не заперечую,що шарф найкращий!!! але нас виручає і СК і ерго.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Pipochka » 31 травня 2013, 00:37

ми також дуже часто їздимо поїздами, та намотувати КНК легше в поїзді ніж "запихати дитину " в слінг з кільцями. (то я на мене). Береш дитину ложеш на себе стоячи, чу чуть відігнутися назад, краще впертися затилком в 2 полку, береш слінг-шарф за мітку середини (це може зробити і чоловік) накидаєш на дитину, а далі все як звично:на спині перехрестити вивести під ніжкиі зав"язати :yes: Юрчик тепер навіть не прокидається (також засинає в Тернополі (Києві) прокидається в Києві (Тернополі))і все ок!!!! І спина не болить і зручніше, принаймі мені.
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flash-ka » 31 травня 2013, 11:14

Галя, може у тебе інша ситуація. ми виходимо з дому о 3 годині ночі і прибуваємо десь о 7 ранку. то на спину ніяких навантажень, з дому в таксі, з таксі в поїзд, з поїзда в машину і додому. а поки оте все замотаєш, то вже й прокинеться.....((( так вийшло коли їхали туди. вже в поїзді витягла СЗК. а назад то без проблем. о пів 3 були в Тернополі, то мала прокинулась аж зранку і довго розглядалась, бо не могла зрозуміти де вона.... ну і впиратись головою нікуди не треба :hi:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Nymydora » 31 травня 2013, 12:56

а якщо з дому в таксі, з таксі в поїзд, а з поїзда в таксі, то нащо мотатися? можна і на руках знести... (це так, думки вголос)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення flash-ka » 31 травня 2013, 13:03

теж не прокотило.....прокинулась, може того що втримати 11 кг, то вже не так просто :wink: .до того ж у нас повно речей було, та й вільна рука це супер ))))
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Sms » 31 травня 2013, 16:00

Даша, а у вівторок буде майстреклас? Новеньку хочу привести. Бажає носити дитя в слінгу. Малечі 1,5 місяці.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dashko » 31 травня 2013, 23:24

Так, наступного вівторка майстер-клас буде :yes:
Приходьте :rose:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Pipochka » 02 червня 2013, 00:23

flash-ka написав:Галя, може у тебе інша ситуація. ми виходимо з дому о 3 годині ночі і прибуваємо десь о 7 ранку. то на спину ніяких навантажень, з дому в таксі, з таксі в поїзд, з поїзда в машину і додому. а поки оте все замотаєш, то вже й прокинеться.....((( так вийшло коли їхали туди. вже в поїзді витягла СЗК. а назад то без проблем. о пів 3 були в Тернополі, то мала прокинулась аж зранку і довго розглядалась, бо не могла зрозуміти де вона.... ну і впиратись головою нікуди не треба :hi:

я думаю, кожен робить так, як дозволяє дитина: мій Юрчик від СК розбудився б точно :yes:
а щодо таксі і навантаження на спину, я живу біля 6 магазину від зал.вокзалу йти хв.7-8, то КНК для мене the best!!!!! (а може мій Юрко так вже звик до поїздів, до того що його постійно кудись вночі тягають, що він вже став не чутливим до тих переносів :hi: )
а головою я нікуди не впираюся (просто для тих хто боїться впасти написала), зато на це дійство (намотка) дуже люблять дивитися сусіди в поїзді :ha:
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей