і я дуже хочу, так давно всіх не бачила. тільки не наю ще точно чи ризикну. синочок ще не хоче багато сам йти, на руках тоже не можу нести, такий важкий став. Хіба в слінг ризикну запхати, але чи витримає моя спина стільки кілограмів щастя )))))
Дівчата, ЧП!!! Не можу приїхати відкрити кабінет. Малий дуже температурить і нема як його лишити. Хто зміг би замість мене піти попросити відкрити кабінет? Це треба зайти в той кабінет, що поруч з залом і там взяти ключ чи попросити хай відкриють. Є бажаючі приїхати рівно в 11 і це зробити?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
І ми вже дочалапали додому))) Гарно провели час, із задоволенням поспілкувалися з новими і старими плейгрупівцями)))) Було 6 мам з дітками, дітки качали прес на драбинці і лазили по ній) Лазили в тунелі з кругів, стрибали, пробували розібрати нерозбираємі іграшки, і ше купуп всього!!! Чекаємо на наступний раз!!!!!!!!!!!
Ірінка, хтю фоточок
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос