Глобальні оголошення!

Свято Миколая для форумських діток - 3

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Re: Свято Миколая для форумських діток - 3

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2013, 00:31

1. Таранька - 2 дітей, 1 дорослий
2. Сяна - 1 дитина, ?дорослі
3. Наталінда - 1 дитина, ? дорослі
4. Галина - 2 дитини, ? дорослі
5. Аліса - 1 дитина, ? дорослі
6. катюня - ? дитина, ? дорослі
7. Вірчік - 1 дитина, 2 дорослі
8. Ленор - 1 дитина, ? дорослі
9. Анюта - 1 дитина, ? дорослі
10. Ірінка - 1 дитина, ? дорослі
11. ТаняПікассо - 1 дитина, ? дорослі
12. Лорелей - 1 дитина, ? дорослі
13. Панкоцький - 2 дитини, ? дорослі
14. Денамама - 1 дитина, ? дорослі
15. ОлгаКР - 2 дитини (чи трьох рахувати?), ? дорослі
16. Нимидора - 1 дитина, ? дорослі
17. Кіся - 1 дитина, ? дорослі
18. Ленуся - 1 дитина, ? дорослі
19. 1 дитина, 1 мама
20. кульбабка - 1 дитина
21. оксана - 1 дитиа
22. файно - 1 дитина
23. Любов - 1 дитина

Попередній список. Кількість дітей потрібно, щоб знати скількох аніматорів наймати, скільки подарунків закупити. кількість дорослих - щоб уявити на скільки ми заповнимо приміщення, ну і для розрахунку розходу чаю\кави. за дорослих платити не потрібно. вартість свята - це оренда, аніматори, мінімальна сума на чай\фрукти. подарунки дітям розраховуємо окремо. коли в списку буде 25 учасників, то будем вважати його основним. інших бажаючих записуєм в резерв. якщо в когось буде велике бажання може зорганізувати ще одне, на інший час. я такої можливості вже не матиму.
визначаємося з більш-менш підхоящою датою, щоб уточнити список, і знати на коли орендувати приміщення
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2013, 00:36

прошу написати пару відгуків про свято, або ті хто буде вперше, то почитайте відгуки за посиланнями в першому пості (читайте з кінця). ну і мами маленьких діток, які можуть злякатися миколая, чи великої кількості дітей і дорослих. вирішувати вам, але хочеться, щоб всі були задоволені.
а, ну і ростових ляльок (ті шо з великими головами) ми замовляти точно не будемо, бо більшість дітей їх боїться

Ленор, дуже чекаю відповіді від тебе, про те приміщення в березілі - вартість і чи є вільні дати після 20-х чисел грудня
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Natalinda » 25 листопада 2013, 01:29

Я пропоную кількість дорослих обмежити. Як не як меньше народу - більше кислороду. Оскільки свято для діток - то хай би дітки мали більше простору. Звісно що я б протестувала якби чоловік скзав що давай я йду з малим, а ти під дверима постій)))) але якщо глянути на ситуацію реально)))))
Ну і про нефорумських діток я теж не сильно за. Хотілося б свято для своїх...а нас тут багато!
Тому нам пиши 1 дорослого однозначно, хіба б чоловік міг зняти, то тоді 2-х, але то під питанням буде, бо незнати чи по роботі вийде.
Давайте відразу по подарунках відписуйтеся, хто що пропонує, підтримуєте чи не підтримуєтете що пропонують інші.
Думаю як будуть віршики розповідати - то вже буде довше, але про 20 дітях нефакт що нішим буде цікаво слухати, зважаючи на особливості дитячої уваги)))) тому варто проговорити наперед з аніматорами, щоб вони зайняли чимось в той час хоча б половину діток.
Щодо того що Ліля пише що хотілося б яскравішого приміщення - то думаю можна було б самим якийсь святковий декор зробити. Єдине уточнити що саме в приміщеннні можна зробити. принести можна з дому гірлянди і щось в тому роді.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2013, 01:38

ну і ще хотілося б, щоб хтось зголосився зафотати чи зазняти свято. звісно кожен буде з своїм отіком, але хотілося б ще і гарних знимочок "зі сторони".
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 25 листопада 2013, 02:54

І ще щодо сніжколіпа, якщо братимемо в Русік то буде дешевше. Все залежатиме від загальної кількості.
Тому пишіть пропозиції подарунків.
Щодо солодощів - то я солодощі не підтримую, хоч мій і їсть багато чого, але за ті свята від цукерок може попа злипнутися))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Lenysa » 25 листопада 2013, 09:58

якщо ви проти того, щоб я взяла з собою ще одну маму з дитиною, то пишіть відразу, щоб я зараз їй не сказала, вона буде чекати, а потім вийде облом, хоча всі ми знайомились один з одним поза форумом і хтось нас наштовхнув стати його учасником., але вирішувати вам.а на рахунок солодощів, то якщо не буде цукерок. то хоча б мандаринки купити, бо що за Миколай без мандарин і цукерків
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Virchik » 25 листопада 2013, 10:58

На скільки - це приміщення тепле чи можливо буде дитину передягнути в костюм?
Як на рахунок туалетної кімнати (всетаки діти)?

Ми будемо так як написала Ліля 1 дитина 2 дорослих (привезе чоловік машиною, ну не скажу я йому йти погуляй).

яК ЗГАДАЮ, ЯКІ МИНУЛОГО РОКУ БУЛИ СНІГИ І ЯК МИ БУКСУВАЛИ, АЛЕ БУЛО ПРИКОЛЬНО І ЦІКАВО.

Минулого року були аніматори:дівчинка Міні Маус і Миколай.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2013, 10:59

Ленуся, я написала, що наразі записуємо тільки форумських.
цукерки можна і вдома давати - вам цього ніхто не забороняє. а на святі солодкий стіл буде з домвипічки і фруктів
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lenysa » 25 листопада 2013, 11:09

ок тоді я скажу щоб вона зареєструвалась на форумі. так буде ок?
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Галина » 25 листопада 2013, 11:13

Я буду з 2-ма дітками, чоловіка швидше за все не буде. Сніжколіп мені підходить. Можу надути вдома кілька кульок і принести.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей