Глобальні оголошення!

Свято Миколая для форумських діток - 3

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Re: Свято Миколая для форумських діток - 3

Повідомлення Новенька » 22 грудня 2013, 00:17

Яке гарне свято!!!!! Аж шкода, що моя ще маленька
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Mama3 » 22 грудня 2013, 00:31

Фото - супер!
Я так шкодувала,що запізно записалася, але і так би не пішли,бо похворіли. :sad:
Сподіваюсь, наступного року приєднаємось. :wink:
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Milichka » 22 грудня 2013, 08:42

І нам все сподобалось. Велечезне дякую організаторам і господарям залу :rose: :rose: :rose:

На наступне свято треба усім мамама бейджики з ніками)))), щоб знати ху із ху)))), а то я знаю тільки старожилів форуму, а новоспечених матусь, на жаль, ні. Відваги підходити і знайомитись не знайшлось))), а так би хотілось, бо дуууже багато цікаво пишушщих новеньких є)))

Фото у нас немає, бо ми уже який рік підряд забуваємо фотік - тож надіюсь на посильну фотодопомогу з вашого боку))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Natalinda » 22 грудня 2013, 09:11

Ось і я до теми добралася))))) Ну і то була б не я якби фуків не написала)))))) Бо мені таки не все сподобалося. Не сподобалося одне, що шум більший був від батьків, ніж від дітей. Аніматори як на мене викладалися на всі 100% і намагалися діток залучити, але через шум і їм було напевне важко і дітки меньше чули((((( Я під час розваг старалася лише вітатися і максимум пару слів говорити, але чоловік мені діагноз встановив вже давно))))) Ну але таке, назад не вернеш. То на наступний рік побажання до батьків :wink:
Ще ми не подумали про крісло для Миколая, то на наступний раз тре памятати. Бо прикольніше як він сидить і діток на коліна бере. Бо я так хотіла послухати як інші дітки розказують віршики, але майже нічого не чула((((
А тепер про хороше))))) Дуууже рада що були всі!!!!!! Бо ж всі були, правда? Принаймні книжечок не залишилося)))) Значить свято справді подобається, раз так всі приходять!!!!!!!!!! Рада була побачити тих кого бачила давно і знаю, рада була побачити нових діток і батьків. Про бейджики то Міля гарно каже)))))) Бо признаюся що ми під кінець з кількома дівчатами стояли і "впізнавали" спільними зусиллями, "а то хто" і "а то хто". :=): Бо не до всіх вистачило сили і сміливості підходити :=): Рада була бачити гру :rose:
Ще знаєте що дуже мені приємно було. приємно було бачити що були самі тати з дітками :love: Троє було правда? Чи лише Вірчик чоловік та тарньки? Я взагалі млію від картини тато з донею :love: :love: :love:
Зал чудовий!!!!!!!!!!!!! Це справді те що треба!!!!!!!!!! Яке там перевзуття і костюми, треба було вдягати майки і шорти :hi: Мій без колгот бігав)))) Панкоцьких Богданчик - в майці)))))) Кульбабці просто ВЕЛИКЕ-ПРЕВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!! Ми тепер всіма силами тебе триматимемо на форумі і нікуди не віддамо :wink: Я ревно напрошувалася на шмату, щоб помити підлогу хоч десь, але не дали :rose: так що дякуємо, що прибрали після нас наше болото :rose:
Пригадую перше свято, діти такі були мацьопкі, а то вже повиростали, а дехто і з братчиками і сестричками прийшов :love: Росте наша сімейка :love: що тут скажеш :dance:
Мій Юрчик казав що то найкраще свято Миколая))) а ми цього року трохи походили))))

Ой і ще!!!!!!!!! В мене чиясь книжечка і обруч з пірячком!!!!!!!!!!! Питали, але то вже мало хто був, нічиє-нічиє(((( Пишіть чиє, я якось передам. Бо по фотках ще не сідала визначати чия красуня була принцескою

Особлива подяка:))))))
Лілі - за ідею та реалізацію :rose:
Лілі лорелей - за аніматорів :rose:
кульбабці - за приміщення :rose:
Русік - за подарунки :rose:
усім учасникам - за участь :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 22 грудня 2013, 10:53

Дуже дякую усім за свято!
Рада була всіх побачити, Андрійко був радий приймати участь. Йом дуже сподобалося!

Дуже-дуже вдяна організаторам! Ви великі молодці! :rose:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення flower » 22 грудня 2013, 11:15

гра з вогнем ти на Україні зараз? Я на форумі рідше, бачу конкретно від подій відстаю)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення lore1ei » 22 грудня 2013, 11:22

Всім дякуємо за свято, нам дуже сподобалось! До речі, мені пропонували озвучку, але ми подумали що зал невеличкий то краще третього аніматора. Будемо мати на увазі.
Рада була всіх бачити!
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення lore1ei » 22 грудня 2013, 11:23

Христя вчора була гарним сюрпризом)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення taranjka » 22 грудня 2013, 13:13

фоточки ще давайте :help:

тепер по "рахунках"

всього назбиралося 2616 грн - 1260 грн (сніжколіпи) - 280 (книжечки) - 750 (аніматори) = 326 грн (перераховуємо на рахунок "Колиски життя")
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення vita_if » 22 грудня 2013, 16:17

Дуже дякуємо за свято, синочку дуже сподобалось! І подарунки чудові.
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Поперед.Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість