Глобальні оголошення!

Свято Миколая для форумських діток - 3

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Re: Свято Миколая для форумських діток - 3

Повідомлення denamama » 24 листопада 2013, 19:44

:aplo: i ми хочемо до вас в компанiю
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення olgakr » 24 листопада 2013, 22:36

І ми до вас!
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Natalinda » 24 листопада 2013, 22:38

lenor то якщо можете попитайте коли там вільно? А ми вже тоді всі разом думатимемо яке підходить більшості число.
Ну і пару слів скажіть яке то приміщення, що там є і яке воно завелике, на скільки приблизно чол. :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення катюня » 24 листопада 2013, 23:49

в мене доці 1.9м а малому 9р він точно не піде а вот з малою я б піщла але боюсь буде капризувати
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення olgakr » 24 листопада 2013, 23:58

Маринці скоро буде 6 - свято їй дуже сподобалося- цілий рік згадувала! В Ромчика менше емоцій. Ми вже були два роки підряд - задоволені
є хоч дещо можна було б змінити.
1.Два роки підряд був майже незмінний сценарій - актори могли б придумувати щоразу щось інше(але то так, думки вголос..)
2.Дівчина - ангелик -чудова актриса, відразу знайшла піхід до діток,шкода що актор,що грає Миколая таких акторських здібностей немає
3.Сценарій свята не дуже довгий, тому було б добре придумати, чим би розважити діток після того, як Миколай піде(танці, пісеньки, ігри,надувні кульки..), щоб відразу усі не розходились додому. Хоч би якісь дитячі пісеньки із собою мати і щось на чому їх можна слухати.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення lenor » 25 листопада 2013, 00:01

Дату думаю ми можемо вибирати самі, якщо власник погодиться і ціна підійде. Там здається вже якась форумівка проводилась цього року. Просто пусте приміщення метрів 30-40 квадратних, з великим столом і кріслами (є окрема кімнатка де можна переодягтися, речі лишити, чай зробити), вхід збоку Березіля на першому поверсі. Конкретніше завтра скажу. Минулого року яка ціна за приміщення була?
lenor Офлайн

Тільки роззираюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 28 раз.

Повідомлення Nymydora » 25 листопада 2013, 00:03

ми б приєдналися і цього року
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Kisja » 25 листопада 2013, 00:10

Ми теж хочемо приєднатись цього року.
Минулого року були - то доці сподобалось.
Цього року можу допомогти спекти бісквіт з яблуками чи ще якусь не дуже складну випічку. І пристрій для сніжок - штука цікава.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2013, 00:10

про більшу програму я теж думала - просто попередні роки більшість діток була дуже маленька - віршиків не розкажуть, пісеньок не знають. зараз вже б можна було більше розширювати, ну і досвід є. крім того, приміщення карітасу нам давали на обмежений час, годинки 2, якщо не помиляюся. сильно і не розженешся, бо поки зійдуться, поки актори відіграють, а там і чаю попити... треба щось на довше орендувати

з аніматорами теж би хотілося цікавішу програму - бо в них шо дн, шо миколая - все одне й теж. тому почала раніше організацію, щоб можна було реалізувати нові ідеї. наприклад можна самим зорганізувати якийсь конкурс - чиїсь дітки гарно віршики розказують, чиїсь пісеньки, хтось стрибає - за них не великі призи. і дітям приємно щось вигравати

про цукерки - думаю солодощі дітям і вдома можна дати. буде багато дітей, яким цукерків не дають, тому краще обійдемося домашньою випічкою і фруктами :wink:

приміщення яке ми шукаємо має вмістити десь 15-20 дітей, + на кожного 1-2 дорослих. хотілося б інше, не карітас, трохи яскравіше
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Lenysa » 25 листопада 2013, 00:14

якщо можна, то і ми б прийшли, чи можна взяти з собою ще одну дівчинку з мамою? і де це буде відбуватись?
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Поперед.Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість