Дякую всім, хто прийшов !!!!! Хоть не все вдалося, і не все вчасно, але в компанії було дуже весело і цікаво робити ;) Дякую Люсі за фотки, з нетерпінням їх чекаємо. Піпочка, твої також )))) п.с. мені вчора Володя казав, що ніколи не бачив, щоб я так цілеспрямовано готувалася до форумівки )))
Шкода, що забула свої формочки ((( Але дякую Оксані з Марічкою, що виручила нас
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Дякуємо за такий солодкий майстер-клас!!! Даша, ти вмієш надихати! Певно і я берусь до цієї справи, куповані шоколадні цукерки тепер мені не смакують мої фото тут:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Шкода, що шоколад не застигав швидко, все-таки без холодильника складно І шкода, що не всі встигли насолодитися результатами форумівки На другий раз буде ще цікавіше ;) Не пропустіть
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Люся написав:Дякуємо за такий солодкий майстер-клас!!! Даша, ти вмієш надихати! Певно і я берусь до цієї справи, куповані шоколадні цукерки тепер мені не смакують
Люся, класно
Можливо, вчора всім здалося, що це трохи довго. Насправді - ні. Дуже швидко, якщо для себе робити і в зручних умовах.