Теж щиро вдячна за свято. Мої набігалися, тільки менший трохи на руках. Правда, ми потім ще до родини в гості, то рибки чекають на завтра. Скидайте фото, будь ласка.
pan_kotskyy написав:І ще хочу додати, що відмітила шикарний костюм ялиночки!!! Так розумію, то Тані робота?
Моя робота і дитина моя
Ну донечка прийшла в захваті від свята, розказувала з ким гралась, з ким познайомилась і питала чи буде ще таке свято влітку )))
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Я теж дякую за святом, чим старша дитина тим легше мамі на святі Дійсно костюми гарні були і видно що нові не зашургані, приміщення досить велике нікому не тісно. Дякую за кексики та сік домашній. Все як завжди було супер
Лілі щиро дякую за організацію свята! Було весело і шумно! Приємно побачити форумчанок вживу і гарно що була можливість познайомитись))) до кінця свята ми таки не дочекались, бо масік спатки хотів, та надіюсь йому щось та й запамяталось і сподобалось (він троха в шоці був, та на наступний рік підросте і думаю йому буде цікавіше!) А печиво вівсяне просто бомба! Скиньте рецептик!
Гарні мужики на дорозі не валяються, вони лежать на дивані!