Я досі не знаю чи ми будемо( Ну тобто мене не буде точно. Якщо вдасться впросити бабцю і вона буде здорова, то Юра буде, а як ні, то Тому нічого не спечу і не принесу точно(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
соки ми купляли в магазині, що зразу біля того приміщення. воду привозив хтось, хто був машиною. я можу взяти банку з розчинним капучіно, чи щось таке.
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
erinaceus 11 тролейбус, 1 тролейбус, 11 маршрутка, виходити біля прогресу і пару метрів пройтись. Ще можна їхати 2 тролейбусом або 25 маршруткою, але то трошки довше їхати, бо вони їдуть через збаразький поворот, а тоді на Л. Українки, то чуть довше, але вони зупиняються тоді прямо навпроти того рандеву.
Можу спекти кекс, принести компот. Молодший хоче йти в костюмі, старший - не дуже. Треба серветок (бажано вологих і сухих), мішок для сміття, може ще кульок надувних купити? А мами будуть мати якусь новорічну атрибутику?
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.