flash_ka
Тісто:
300 г борошна,
150 г вершкового масла або маргарину,
1яйце,
1 ст. ложка оцту,
2-3 ст. ложки молока,
щіпка солі.
На дошку насипати 150 г борошна, зробити ямку, вбити яйце, посолити,
влити оцет, молоко і замісити не, дуже круте тісто. Місити довго,
до появи пухирців.
Жир посікти на дошці з рештою борошна і замісити друге тісто.
Перше тісто розкачати, на середину покласти друге (масляне), згорнути
у вигляді конверта і легко качати від себе. Попудрити борошном,
скласти втроє і поставити на 10 хвилин на холод. Цю операцію повторити
4 рази, можна більше.
Начинка:
1 маленька пекінська капуста,
1 помідор,
1 середня морква,
200грам сиру твердого,
1 куряча грудка,
1п. соусу. (гірчиця делікатна в зернах)
1 ч. ложка кмину, сіль, перець.
М’ясо відварити і порізати кусками 2*2 см. Капусту і помідор порізати, моркву і сир потерти на дрібному терку. Додати решту і все вимішати.
Викласти на тісто і загорнути косичкою. Зверху помастити яйцем. Пекти в духовці при температурі 180 градусів 25 хв. до рум’яної скоринки.
Важливо! Час і температура може різнитись в залежності від духовки.
Смачного!!!





















