№8В очікуванні .
Ця розповідь про мою вагітність з мого щоденника, який я писала 3 роки назад. Хочу зі всіма поділитись щастям материнства!
3.04.07. 8 неділя
Все ж таки бувають на світі чудеса, коли те, чого так довго хотілося –збувається! Моє найбільше і найкраще бажання збулось- я майбутня Мама! Наше кохання виросло у щось більше. Адже справді, Бог дає дітей, лише тоді коли бачить, що закохані готові до цього.І цей час в нас настав! Пишу ці слова і мене течуть сльози щастя, радості- такої, якої я не відчувала ніколи в житті.В цей момент я відчуваю себе такою особливою, дійсно хочеться всім розказати, зі всіма поділитися цим величезним щастям, яке в тебе в животику!
Так , вона така ще крихітна, така беззахисна- наша дитинка. Наша сливочка! Я знаю, ми будемо такими гарними батьками, такими, як ніхто на світі!
Я вже уявляю, як наша крихітка буде мати найкращі оченятка, ротик, який буде сміятися, ручки- які будуть так весело зжиматись- розжиматись, вона буде Красуня!
Їй всього 7 тижнів, я так прислуховуюсь до своїх відчуттів, адже це найкращі дні, вони неповторні. Ці 9 місяців- я хочу щоб вони були незабутніми і щоб потім побачити нашу крихітку. І сказати, коли дитинка трошки підросте- „ Знаєш, а ти наша маленька сливочка!
Я тебе дуже люблю!”.
7.05.07. 12 неділя.
Привіт наш Котик Чи Кицюня!
Ти так виросла! Ми з татком ходили на УЗД- ти вже маєш 53 мм. Це ж так багато! Молодчинка! Я маю на увазі „Молодчинка”- дитинка, щоб коли ти можливо будеш це читати, не образився, якщо будеш хлопчиком. А поки твоя стать- сюрприз, але моя інтуіція підказує,що ти- дівчинка!
Вже 2 день, коли мене не нудить, моя лапуся вже стала самостійна і виробляє вже достатню кількість своїх гормонів, які на мій стан вже не впливають. Це дуже тішить, адже настав той час, коли я дійсно відчуваю повну радість вагітності!Я так люблю прикладати руку до тебе, так хочеться вже відчути тебе, але ще трошки рано, ще 1 міс чи 1,5.
На УЗД твій татусь так сміявся з тебе, ти – надзвичайна! Крутилась туди- сюди і тільки дупку йому демонструвала, ледве лікар зловив тебе на фото бочком. І відразу твій тато розгледів свої риси, свою голову. Так хочеться доторкнутись до тебе вже! Щоб ти мені посміхнулась, зловила за пальчик і я б тебе поцьомала в носик. Я чекаю тебе, чекає на тебе татко і весь прекрасний світ!!!
До зустрічі киця!
11.06.07 16 неділя.
Привіт сонечко!Ти тільки що мене копнула в животику своїми манюсінькими ножками! Це так прекрасно, що сльози виступають на очі. До сьогодні ти жила лише в нашій уяві( крім того, що бачили тебе на УЗД), але тоді ти була крихіткою, а зараз ти справжня красуня, чи прекрасний хлопчик, який вперше заявив про себе! Це можна порівняти з маленьким дельфінчиком, який вдарив хвостиком по воді, а вона хвилею вдарила по тілу. Це так було прекрасно! Я наю, ти мене чуєш і відчуваєш, як твій татко тебе цьомає, як ми тебе любимо і чекаємо наступного походу на УЗД. На цей раз вже я хочу на тебе дивитись на моніторі, я не пропущу цього!
Являємо тебе і цьомаєм всю чи всього!
11.07.07 21 неділя.
Привіт наша крихітка!
Ти вже така велика, маєш приблизно 22 см.Уявляєш, я бачила тебе на УЗД: твої ручки, ножки, тільце, головку. А головне- ти дівчинка!!!!!Моя маленька принцесочка, мій комочок щастя! Ти така активна- крутишся, вертишся. В мене вже таий гарний животік, я так часто відчуваю тебе- ти напевно будеш танцюристка! Я так хочу щоб татко відчув як ти рухаєшся, це надзвичайно! Ти через 4 місяці вже будеш з нами, і будеш нашим маленьким щастячком, нашим змістом життя! Ми тебе дуже любимо! І доречі татко наважився йти на роди, він також хоче з 1 секундочки побачити тебе- нашу квіточку.Я дуже щаслива!
Боже, дякую тобі за це щастя. Дякую що наша доця здоровенька і я думаю вона народиться під щасливою зіркою, щоб її оминали всі біди і навіть поганий настрій.
Цілуємо тебе донечка! Ще трошки залишилось до нашої зустрічі!
І ще одне, лапуся, сьогодні татко вперше відчув тебе в моєму животіку. Цьом- цьом!
6.08.07 25 неділя.
Привіт моя квіточка! Сьогодні я лежу в ліжечку в лікарні, бо моя малеча щось собі там притаїлась і вже 2 дні я погано відчуваю тебе.Але зараз вже все добре, ти затупотіла ніжками, закрутилась вперед- назад, злала б ти кицюня, яка мама щаслива, що відчуває як ти там танцюєш.
Я так хвилююсь за тебе, чи ти там отримуєш всі вітаміни,чи не бракує тобі кисню, адже ти лише своїми рухами можеш мені підказати.Я так люблю лежати і дивитись на свій пузік, як він переливається з одного боку на інший і мені лише залишається здогадуватись, де в тебе головка, а де дупка.
Я так вже хочу пригорнутись до тебе, відчути ніжність твоєї шкіри, її запах, побачити твої оченятка, і щоб ти схопила мій пальчик.
Ти вже так виросла- важиш 800 гр і зростом- 32 см.Ти в мене найкраща в світі!
Цьомаю тебе і надіюсь ти відчуваєш мою і татову любов!
4.09.07 29 тижнів.
Привіт мій горобчик!
Що ти там робиш? Смокчеш пальчик чи тримаєшся за пуповинку?
Ти вже такав нас велика, вже важиш 1.2 кг і маєш зріст 38 см. Уявити важко, що зовсім недавно, ти була така як макове зернятко, а за 7 міс ти вже справжня дівчинка- красунька! Знаєш кицюнька, я от собі думаю, день Народження святкують коли дитина побачить світ, але ти ж насправді народилась 7 міс назад, саме тоді Бог дарував тобі життя. Саме твоє життя змінить наш світ в найкращий бік, саме воно об’єднає ще сильніше і зробить нас справжньою сім’єю.
Кицюя я так мрію, що буду годувати тебе грудьми, як ти будеш зігрівати нас своїм теплом і любов’ю, а ми будемо тебе берегти „як зіницю ока”.Так хочу почути твій дзвінкий сміх. Я знаю, ми подаруємо тобі все найкраще, що є в нас, віддамо тобі море тепла і ласки, щоб ти була щасливою маленькою людиною!
Любимо тебе наша квіточка!
16.09.07 31 неділя. Тато!
Як ти там киця поживаєш? Ми тебе з мамою дуже чекаємо! Купли тобі вже колясочку і ще дещо.Твоя мама дуже гарна! Чекаємо на тебе з нетерпінням. Цьом- цьом!
19.09.07.31 неділя.
Привіт сонечко!
Ти така солодка щикавка. Нап’єшся навколоплідної рідини і щик- щик! Стук- стук мамусю по животику. Ти вже просишся малеча на світ. Ще трошки лапуся, будеш бачити нас, а ми тебе! Сьогодні зняла відео, як ти танцюєш в животику, моя балеринка!
6.10.07 34 неділя.
Привіт наша солоденька крихітка! Як ти там наша мурочка? Ми з татком ходили на УЗД знову- ти вже важиш 1кг 800 гр і ріст- десь 40 см.Ти моя солоденька, рости і розвивайся. Скоро ми вже тебе побачимо- десь 17.11.07. Моя лапочка ще мусить перевернутись головкою вниз. Це тобі така особлива місія, яку ти надіюсь зробиш для мамусі! Ти на УЗД так крутилась, рухала ротиком і ручками, це ти так хочеш нам розказати, що тобі сниться, що ти там чуєш, відчуваєш. Нічого, скоро цей маленький комочок буде в мамусі на руках, і буде гамати молочко мами.Ти вперше побачиш зиму: сніжочок білий, хрусткий, дерева, водичку, вперше відчуєш вітерець, дотики. І так почнеться твоє сприйняття світу.
Дуже тебе любимо, солоденька наша!
15.10.07 35 недія.
Привіт моє серденько!
Так, саме моє 2 серце, яке так ніжно тріпоче в животику, я бачу як воно стукає 120 ударів в хвилину, як маленький метелик тріпоче крильцями.Ти чуєш нас, я це бачу- ти так гарно відповідаєш нам коли ми до тебе говоримо, відповідаєш нам поштовхами.
Я тебе дуже чекаю, і знаю що ти в нас найчемніша і повернешся головкою вниз, в тебе ще 4-5 тижнів. Так сонечко?
Цьомаю!
6.11.07 38 недія.
Привіт лапочка. І знову ми з тобою в лікарні. Як це не прикро, але ми змушені тут бути, бо ти лапочка сіла собі на дупку і сидиш і не повертаєшся. Але я вірю в те що ти це зробиш в останній момент, а можливо тобі щось заважає…. пуповина? Час покаже. А поки рости, розвивайся і набирайся сил, адже тебе чекає довге і прекрасне життя!
8.11.07 38 неіля.
Ми придумали тобі ім’я- ти будеш Софійка! Сонечко моє, завтра мені роблять операцію,бо ти обвита пуповиною, і ти вперше побачиш світ. Мамуся трохи переживає, ходила сьогодні до церкви, помолилась, посповідалась, і попросила в Бога, щоб моя дівчинка була здоровенькою.
Я люблю тебе сонечко і з нетерпінням чекаю 9.11.07- коли я відійду від наркозу і почую твій голосок і твій дотик. Сонечко, завтра я буду найщасливіша!!!
SMS від татка вночі 8.11.07
Я вас обох кохаю! Наша дівчинка буде дуже гарна і розуна. Все буде ок!
10.11.07. 2 день ЖИТТЯ!
Щастя материнства!
Ти з нами сонечко!!!!! Я коли тебе вперше побачила в мене сльози текли по щоках, беззупинно. Ти така прекрасна! Відчуття, які відчую зараз не можливо описати словами….
В тебе такі оченятка, такі гарні риси обличчя, ти важиш 3 кг і ріст 50 см.
Боже дякую тобі за твою ласку, любов, за те що дарував нам таку прекрасну дівчинку! Знаєш, коли я дивлюсь на тебе, я вже і не уявлюю себе без тебе, я готова не відпускати тебе з рук,ще вчора моє життя було іншим, а тепер воно переповнене новиви почуттями, емоціями. Ти саме така, яку я уявляла, ти чарівна! Ти така гарна, такі сіренькі оченятка, такі маленькі рученятка, такий солоденький носик! Така беззахисна і водночас сильна.
Ти коли народилась, тебе відразу положили до татка на животик і ти там заснула. Ох, і заздрю я таткові.
Рости рідненька, я буду для тебе найкращою мамусьою. Весь світ у твоїх ніг!!!
З тобою завжди буде наша ЛЮБОВ!
-----------------------------------------------------------------------------
Обговорення конкурсу:
http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.php?f=72&t=1497