Уря-я-я!!!!! До мене добрався Миколай!!! Точніш, нарешті я відвоювала в пошти свій подарунок, бо прийшов він дуже і дуже вчасно 19 грудня, але хтось десь на пошті щось наплутав і ми довго не могли забрати (аж за третім разом). Але такі подаруночки варто було чекати :подарунки: :подарунки: :подарунки: для мене це взагалі вперше поштою приходить щось і від когось, кого я не знаю. Почну з подарунків, а це ціла купа всього:
дитячі рамочки для фотографій на стіну, рушнички кухонні (один спрасований я вперше побачила :) ), релігійні книжечки(Марчик відразу сказав, що це про Бозю :-| ), hexyj], журнальчик "Янголятко", чудова ручної роботи листівка зі щирими і теплими привітаннями (перечитувала її для своїх кілька разів :) ), машинку для синочка, резиночки на волосся для донечки, кожному по шоколадному Миколайчику (на фото тільки два, бо двом іншим вже повідкусували голови :grin: )і найгарніше - фантастично красиві, дуже легенькі і надзвичайно приємні шалики, думаю, ручної роботи, для нас зі Златочкою (для кожної свій розмір і кольори, які нам дуже личать ;-) ) :кайф:
Ми довго не хотіли їх скидати(Златочка свій навіть встигла обслюняти :oops: )
Ось фото
- | +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
І я знаю хто мій Миколайчик :подарунок:
ksenja, велике тобі ДЯКУЮ, за подаруночки, творчий підхід, золоті руки і за маленьке свято, яке ми завдяки цьому мали сьогодні :roses: :roses: :roses: