Глобальні оголошення!

Завершено. Персональний Миколай для мамусь! 2011

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: Персональний Миколай для мамусь! Готуємо подаруночки

Повідомлення ksana » 18 грудня 2011, 20:41

:стук: нарешті я зробила фото свої подарунків :подарунки:
| +
Зображення
Зображення
Зображення
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення mari » 18 грудня 2011, 21:22

А я тільки що отримала подарунок. Звонить домофон і каже- підопічні св.Миколая, я чуть не впала біля домофону, чомусь зразу здалось що я в якомусь фільмі :grin:

Приходить гарна дівчина з гарним хлопцем і вручають файний пакетик. На чай не залишились, ім"я-ледве за 3 разом витягнула- Наталі- мій форумський Миколай( покажіть де вона на форумі) :lol:

А от в пакеті: мрія- ангелочок ручної роботи з полімерної глини,шикарний з трояндою в ручках, а які ніжки в нього гарні!!!!!!!!! ми прибалділи, між іншим в мене вдома є стіна з ангеликами, я завтра її сфоткаю з подарунком і вам покажу, разом з Наталі, щоб знала що вгадала. :roses: А запакований він був в чудову ручної роботи скриньку :-| А ще- откриточка і цукерки з вишнями. :heart: Життя прекрасне!!!!!!
дякую, НАТАЛІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення мешканка » 18 грудня 2011, 21:50

і я сьогодні ввечері отримала свого "миколайчика". :dance: :dance: :dance:
Гарненький такий пакуночок, а в ньому стільки всякого :omg: :Миколай: рушничок маленький у вигляді куска тортика (поставлю в кухні, буду щоразу облизуватись, як подивлюсь ;) , і записничок у вигляді кавуна! і книжечки красиві-прекрасиві, і цукерок цілу купу, і заколочки (які мої красуні одразу начепили і ходили цілий вечір) а ще захист на тумбочки і шухляди, щоб наш малий дослідник біди не наробив. А...і ще чудовий віршик-побажаннячко! :dance: :dance: :dance: :dance: :подарунки:
Миколайку, кажи хто ти, ато мене тут здогади вже замучили! :oops:
Величезне тобі спасибі! :roses: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses:
Зображення
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Natalinda » 19 грудня 2011, 03:14

мешканка :kiss:
Я отримала свого Миколайчика!!!!!!!
:кайф:
Відколи відправила подарунки підопічній своїй, то думала, коли ж то я свого отримаю, адже доступ до пошти матиму не раніше середи, вмру я до середи точно, думаю собі.
А оце вчора конче шось мені приспічило одного папірця знайти і ніде його нема, приходжу на компютерному столі шукати, дивляся в самій горі на купі дисків, згорточок, і пише відкрити 19.12. ........... Думаю шо таке???? :? Непоняла :shock: Чоловік мій теке придумати не міг, це 100% :niger:
ХТО???? Ну панято шо на 19 число ніхто вже не чекав :oops:
Відкриваю, дивлюся а там коралики і сережки :-| Такі прекрасні :-|
Але ж стоп! Шо таке? Де взялося?
Йду до мами на кухню, питаю, "шо це? ти не бачила?". Мама каже "так, бачила, лежало під подушкою" (в мене біля комп столу тахта стоїть), "я поправляла покривало і положила на верх на стіл, бо ж писало шо 19 відкрити." Ото маму маю, ага :grin:
Обшем десь за хвилин 20 до мене нарешті дойшло шо то ж в мене хепімамі гостювала)))))))))
ЛюПка, дякую за послуги пошти)))
Іринка, дякую за чудовий подарунок і теплі слова привітань!!! :roses: :roses: :roses:
Мамуся дякую і тобі бо знаю шо це твоїх творчих рук робота!!!

Вибачайте шо без фото, просто нема зараз фотіка вдома, я обовязково своткаю і покажу!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mari » 19 грудня 2011, 08:40

Певно що знайде :кайф:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення мешканка » 19 грудня 2011, 10:50

happymami величезне дякую за доставку "миколайка" на дім!
Зображення
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Що вам приніс Миколай?

Повідомлення Наталі » 19 грудня 2011, 15:41

а я дуже дякую Миколайчику з нашого форуму,Галині!!!Дуже ганий подарунок:різдв'яна листівка з теплими побажаннями,мій улюблений чорний шоколад і мандаринки,чудовий підсвічник у формі ялинки, книжечка "Малята тварин" і м'який ведмедик якраз до колекції нашого синочка.ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!1
Наталі Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 154 раз.
Подякували: 113 раз.
Діти: Павлик 18.07.2011 Златочка Марія 30.07.2014

Повідомлення Галина » 19 грудня 2011, 15:51

Наталі, дуже рада, що все сподобалось. Оскільки я про вас нічого не знаю (крім того, що давно запримітила слінгомаму в слінгокуртці, завжди хотіла підійти познайомитися, та не наважувалася :oops: ), то дуже важко було продумати подаруночок.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Катруся » 19 грудня 2011, 16:43

Дуже дякуємо Миколаєві Тані з Києва. Такі гарні та оригінальні подарунки. Капелюшок-булавочниця, машинка для синочка, ангелик з бісеру і книга моєї улюбленої авторки. Нам дуже сподобалося. Дякуємо!
Зображення
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення TanenRom » 19 грудня 2011, 16:46

Катруся рада що подарунки сподобались :oops:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 11 гостей