по чоловіку! я робила попереднього разу на такий захід тобі подаруночок, де була рамка з фотографіями, то чоловіка твого у лице вже знала а загалом у мене прикольно виходить - раз я Галині подаруночок робила (на минулого Миколая), раз вона мені (весною), раз я робила подарунок Флешці (весною), тепер вона мені
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
а ось і наші подарунки: URL=http://radikal.ru/fp/ca3a82482857452da44271d150da84db][/URL] лосіни, пазли, шоколадка.Наш Миколай виявився дуже уважним, бо лосіни якраз мого розміру. ДУЖЕ ДЯКУЮ А тепер скажіть Караполова А. , то хто? (мій чоловік зразу сказав, що то напевно його одногрупниця Аня.)
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa, ага то я) Розмір знаю, бо тебе вже бачила)...що ти дюймовочка!) Я отримавши твою заявку розгубилася, бо перераховано все що не любиш, а що любиш крім цукерок не зрозуміла....от і вирішила тоді, що треба тоді щось практичне Привіт Івану
ой та куди там дюймовочка, колись була дуже дякую, вгадала якраз , всім вгодила мені лосіни, малій пазли, а Івану шоколадка (якщо я її ще до вечора сама не зїм )
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
я тут провела невеличке розслідування і зрозуміла, що не отримали ще подарунки я і Вікібі. а ще половина не в курсі від кого отримали подарунок (або не поділились знаннями на форумі) друзі активніше