Всім доброго ранку, дня, вечора чи ночі!Не претендую на якісь величезні подарки, беручи участь в цьому конкурсі. Признаюся чесно, найбільше поки що мені сподобалася оповідь
мешканки.
Моя історія буде довга (не така довга, як попередня (та що ще в травні) але трохи довга). Надіюся, всім вистарчить терпіння її дочитати до кінця і не кидатися в мене гнилими помідорами (хіба що вони вам безплатно дістануться).
Отож вмощуйтеся зручніше біля ялинки :NR: призупиніть свої тисячу справ

і насолоджуйтеся читанням
Чесно кажучи, вже згадати важко, як я святкував минулий новий рік. Здається мені, що я був в бабусі, в селі.
Січень проминув дуже швидко. Трохи відпочинку (мало, бо був ще студентом, а студентам завжди відпочинку мало), в перемішку зі святами, ось перший місяць 2011 року і пробіг.
Потім почалося щось. Магістратура - це не складно, особливо, коли в тебе за плечима купу роботи для універу, викладачі, які знають, чого ти вартий, і купа життєвого досвіду різних людей, які з радістю ним ділилися зі мною. Знань було трохи. Не так багато, як мало б бути в магістра, але достатньо, щоб без надзусиль скомпонувати всі речі докупи і шось таки "знати".
Проте всі знають, що таке студентство і магістерська дипломна робота виявилася дуже серйозним випробовуванням.
Випробовуванням моїм лінощам, моєму слову (я пообіцяв своєму керівнику, що серйозних проблем зі мною не буде, незнаю, про що вона думала протягом всього часу і як переживала, та я їй дуже вдячний і про це трохи згодом).
Лютий місяць був трохи лютим. Але йому прощається, бо така в нього доля. Я довершив ще один сайт, сайт кафедри промислового маркетингу (
http://kaf-pm.tntu.edu.ua/) довершив, бо ідея і початок були закладені ще раніше. Разом з цим здавалася і сесія. Не буду описувати тут весь той глобальний процес, бо він мене сильно не зачепив. Все було в нормі.
Початок березня ознаменувався головним державним екзаменом (якщо я не помиляюся, бо рік був такий насичений, що я вже багато чого непам'ятаю). Державний екзамен було здано. На відмінно. Якась частина моєї душі заспокоїлася - і я, як студент (тільки як студент) - перейшов у заслужений двотижневий відпочинок.
Тут потрібно ненадовго відірватися і коротко описати ще одну подію цього екстраординарного року. Це стосується моєї подруги, якій я приділив дуже багато часу. Я не вмію правильно "давати" і правильно "брати" те, що в загальному називають "любов" (добро, повагу, розуміння, підтримку, допомогу і т.п.). Все що я робив, я робив тому, що люблю її (не путати з коханням) і я дуже і дуже хочу, щоб вона не відчувала себе винною переді мною. Я просто радий, що вона є в моєму житті. На цьому оповідь завершу, бо все інше стосується не тільки мене і є досить особистим. Також березень відмітився ще й тим, що в мене були проблеми з зубами (ламалися, кришилися) і я був змушений пити кальцій і вилазити з-за комп'ютера на світло (тобто хоч на балкон).
Квітень порадував теплом і сонечком. Було кілька конференцій, які я допомагав організовувати, крім того, що виступав. Готувалися до конкурсу маркетингових планів в Київ.
Травень був дуже насиченим і складнуватим місяцем.
На початку травня їздив відпочивати разом з церковною спільнотою - Альфакурс і Бет-Ел. Було дуже і дуже класно. Я відпочив душею.
- фото (щоб переглянути збільшені, потрібно натиснути на фото) | +

В університеті проходив переддипломну практику і прийшлося їздити в Львів. Про мою пригоду читали багато людей, а хто не читав чи призабув - можете переглянути
ТУТ - Коротка історія для душі........ З життя Тайгера...... Дописувалася моя дипломна робота.
Тут маю згадати врешті про свого керівника. Це людина з великої літери. Людина, якій хватило терпіння сидіти зі мною (в онлайні) до ночі, і не просто чекати, що я там нашкребу, а ще й допомагати і підшуковувати матеріал. Людина, яка незважаючи ні на що, вірила, що в мене все буде добре і гладко. Людина, яка зараз є моїм другом З нашого університету в Київ на конкурс їздило дві команди. І наш науковий керівник. В 10-ку ми попали. Я не пам'ятаю, скільки саме ми заробили балів, але то дурниці (до слова, наша друга команда точно попала в першу трійку). Вражень було дуже багато. Все було класно.
- фотозвіт (щоб переглянути збільшені, потрібно натиснути на фото) | +

В кінці травня мене чекала новина. Через певні обставини мене оприділили до іншого керівника по диплому. Було "весело".
Червень ознаменувався закінченням дуже величезного періоду в моєму житті - навчання. В першій половині червня - захист магістерської дипломної роботи, в другій - здача державного екзамену на заочному. І біганина з обхідними. І здача всіх документів.
На початку липня забрав дипломи. Відпочивав не довго. На роботу пішов вже з 15 липня. Проте там на мені вирішили зекономити. Дуже багато досвіду отримав в спілкуванні з начальством і в відстоюванні себе. В період вересень-жовтень був на другій роботі. Там також було багато нового досвіду, зокрема по маркетингу в інтернеті. І ще почав прислухатися до власних бажань.
Далі мене поглинула робота над рідним форумом. І сайтом. Форумчани спостерігали той весь процес.
Грудень був останнім місяцем року. І останнім місяцем такого періоду. Почали потрохи віддалятися деякі люди. Як це не парадоксально, але моя колись дужехороша подруга добавила мене в чорний список в усіх соцмережах і ігнорувала мої повідомлення. Снилися сни, які частенько мене лякали, бо таки дуже дивні. Вдалося таки зібрати останніх активістів і ви, дорогі читачі, через пару місяців зможете насолодитися новим, цікавим, яскравим і якісним продуктом. (що саме - це трохи секрет). Ще були деякіі пригоди, пов'язані з нашим конкурсом Миколайчиків ))) Спершу хвилювався я, чи всі надіслані подарунки прийдуть вчасно і по-адресу, а потім хвилювалися за мене ))) А в останні дні року в мене не було ніякого настрою святкувати. І моя дорога Любка таки нагрузила мене і заставила подзвонити і напроситися в одну дуже велику і цікаву компанію...
Костюмована вечірка, на якій були переважно всі молодіжні християнські (католицькі) спільноти. Оскільки фантазія і мій мозок то часто зовсім несумісні речі, то костюм був вигаданий (таки не без допомоги Люби) і зроблений в останні моменти старого року.
Отож, висновки: (поділу на погані і хороші не буде, бо без будь-якого з них я б не був таким, який я є)1. Нарешті закінчилося навчання (
мешканка мене точно зрозуміє)
2. Інколи люди, на яких спершу ви можете і не звернути увагу, можуть стати дуже хорошими друзями.
3. Є таке правило трьох "не": не думай, не говори і не роби, коли тебе про це не просили.
4. Треба вчитися "давати" і "брати" любов.
5. Людям треба вірити і довірятися. Але "Коли ти обманув чи розповів щось про мене вперше, то ти винен, але я тобі вибачу, та коли ти це зробив вдруге - то винен я, бо я тобі повірив/довірився".
6. Робота - це розвиток людини. І фізичний, і моральний. Але це не каторга. Не робіть те, що руйнуйє вас як людину.
7. Люди в життя приходять і йдуть. З деякими прощаєшся спокійно і настільки легко, що аж радісно, що кожен йде по своїй дорозі. Деякі віддаляються так, як діти (хто має дітей - той зрозуміє, хто ні - тому ще чекати). Деякі йдуть (зникають), не сказавши ні слова, ігноруючи ваші повідомленні і дзвінки (навіть добавляючи вас в чорний список в усіх соцмережах).
8. Ніколи не давайте ліні навіть найменшого шансу покерувати Вами. Пам'ятайте, науково-технічний прогрес (пральні машинки, кухонні прилади, комп'ютер і т.п.) має існувати для того, щоб ви мали більше часу приділити для себе, своїх коханих, своїх дітей і своїх близьких. А не сиділи годинами в моніторі, чи в телевізорі, поки пере пральна машинка, чи в мікрохвильовці розігрівається позавчорашній обід.
9. Широка дорога веде в пекло навіть при житті (розумійте як хочете).
10. Ставте перед собою цілі, ідіть до них, і не вікладайте на пізніше те, що можна зробити вже (весь подальший вільний час ви зможете приділити собі, і зауважте, це аж ніяк не стосуватиметься ліні).
11. Мрійте, бо мріючи, ви стаєте ближчими до неба. :зірка:
12. Якщо б все, що хоче людина, тут же ставалося, то ми б знищили самі себе вже мільярди разів (як думаєте, чого стільки цивілізацій (і майя, і єгиптяни з їхніми пірамідами) вже згинуло. а ми тепер живемо і йдемо до цього семимильними кроками).
Тому все в руках Творця нашого. І нам потрібно вміти чекати на те, чого ми захотіли і розуміти, що воно якщо станеться, то може бути не в такій формі, якої ми чекали.
Дванадцять місяців, дванадцять висновків. Купу вражень і досвіду. Прощавай 2011 рік. Тепер тільки вперед. Не оглядаючись.
Post ScriptumЯкщо ви хочете відчувати, що ЖИВЕТЕ, підніміть свою красиву :tipok: (особливо в жінок :oops: блін, якісь нечоловічі смайли) дупу і почніть вже щось робити для цього!