Глобальні оголошення!

Завершено. Персональний Миколай для мамусь! 2011

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: Персональний Миколай для мамусь! Готуємо подаруночки

Повідомлення Yummy mummy » 15 грудня 2011, 16:19

krapk@ Класний в тебе Миколайчик :гуд: .......Синочок такий гарненький і дуже схожий на тебе :) ....
До мене також прийшло повідомленя з пошти, що прийшла посилочка... Думаю то від Миколайчика :dance: ....
Чекаю поки синочок проснется і підемо на пошту...
Вечером відпишуся ;-) ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення flower » 16 грудня 2011, 14:40

І я вже Миколайчика отримала!!!!! А як я за ним гнала то було шось. :grin: Дзвонять мені з пошти і кажуть шо є посилка і можна забрати сьогодні до 13 год або аж в вівторок, а це було 12.15 :crazy: . Ну і шо я буду чекати до вівторка, нєа, я нетерпляча :) Вдіваю дитину бігом і себе в то шо було під рукою, на голову шапку, бо небуло навіть часу розчесатись, каляску надвір і бігом по тому болоті на пошту. Добре шо біля мене є відділення пошти і не треба в центр, бо якби на центральне прийшла то незнаю коли б я її забрала. Пригнала додому, дитина ше на дворі спить, а я бігом посилку першим ділом відкривати, бо цікаво ж, відчула себе як в дитинстві. А там така краса!!!!!!!!! :clapping: Ось такий мішечок, а в ньому подарки!
| +
Зображення
Зображення
Кружка з моєю улюбленою Машою, така гарна!!! І видно шо форумчанка читала мої дописи, приємно ;-)
Зображення
І прикольні іграшки з фетру!
Зображення

Іду зараз пити чай з нової кружечки і їсти рафаело! Дякую, Миколайчику!
P.S. Посилка була загорнута у два шари паперу і заадресована типу від мене і мені, але я ж шпіон. На нижньому шарі таки була адреса і імя. Тож помучивши форум маю підозру шо це від Георгіночки. А? Вгадала? Дякую тобі дуже! Дуже приємні подаруночки!!!!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення georginochka » 16 грудня 2011, 14:57

flower написав:P.S. Посилка була загорнута у два шари паперу і заадресована типу від мене і мені, але я ж шпіон. На нижньому шарі таки була адреса і імя. Тож помучивши форум маю підозру шо це від Георгіночки. А? Вгадала? Дякую тобі дуже! Дуже приємні подаруночки!!!!

Тут навіть якби хотів нездогадатися, то не зміг би :lol: Я дуже і дуже рада, що тобі сподобалось :) Я вже вся зпереживалась чи дійде, чи дійде цілим, чи сподобається :oops: Ідей було більше, але через те що я в живу в провінції, реалізувати їх не всі вдалось :(
А ти справді шпигун ще той ;-) :lol: То я в розстроєних чувствах, що треба конче писати свою адресу, забула що де писати :oops: :oops: та й подумала, що в двох слоях паперу має більше шансів доїхати в цілості :)
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Tajga » 16 грудня 2011, 17:39

А чогось зовсім не переймаюся конспірацією. :? Написала всьо як є. А от мій Миколайчик чомусь зашифрував саме прізвище, але чи багато в нас Олександр на форумі, от де питання... :tipok: І чи то не долонька маленької Анютки в афігенній ручної роботи листівці, якою мене привітав мій Миколайчик? Признавайся, хто ти є! :clapping:
А от фото мого подаруночка: Зображення
Таку от чудову скриньку бажань мені подарували! :dance: Я в захваті, дуже полюбляю такі штуки, але сама собі завжди шкодую купити... А цукерочки звісно перепали двом солодкоїжкам, чим вони теж були страшенно задовлені. Тож дуже дякую моєму Миколайчику за такі файні даруночки! :kiss:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Sawwku » 17 грудня 2011, 16:08

Таня, розкусила ти нас :)
рада, що тобі сподобалося :clapping:
Анюта брала надзвичайно активну участь у підготовці. :-| там не лише її ручка, вона всю листівку допомагала зробити :grin:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення ksana » 18 грудня 2011, 13:07

:подарунок: до мене вчора прийшов Миколай :Миколай: дуже несподівано, що я спочатку не зрозуміла, що і до чого :crazy: . подарунок такий: мило та шоколад ручної роботи, дуже гарний Ангелочок-магніт :-| , диск гурту "Кана", книги Дж.і С. Елдрідж "Чарівна" та "СВятковий стіл" (кулінарні рецепти). :подарунки: дуже все сподобалося.
я вже знаю, що мій Миколай це Марі.
чому я була шокована? я замовляла в Ксені книги (я їх в село маю сьогодні завезти на Миколая) і Оксана залишила їх в Марі. о.Мартин мав їх передати в Катедрі моєму брату. Брат приніс пакунок, я відкриваю, а там не ті книги, що я замовила. Я перепитую, чи брат точно те взяв, а він кае, що мені дали те я приніс. 5-10 хвилин я не можу второпати, чому мені дали не ті книги, і як я завтра (тобто сьогодні) поїду в село. шок пройшов, я вже змирилася і тут до мене доходить, що це мій Миколай :кайф:
добре, що Марі в скайпі була ще онлайн і я швидко все вирішила.
проте сюрприз був класний :стук: :гуд:
дуже дякую!!!! :roses: це мого Миколайчика :подарунки: :подарунки: :подарунки: :подарунки: :подарунки:

п.с.: фото буде пізніше, коли його зроблю
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення Mary Awa » 18 грудня 2011, 16:31

Мій Миколайчик тільки сьогодні поїхав:( Прошу вибачення у свого підопічного за запізнення :roses:
Mary Awa Офлайн

Повідомлення loljka » 18 грудня 2011, 16:34

Оксанкамене вже бачу всі спалили))) рада,що підійшло :гуд: ,думаю,що практичний подарунок оцінять усі :-|
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення Оксанка » 18 грудня 2011, 18:49

loljka так-так ;-) Дуже люблю практичні подаруночки!!! Ще раз ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!! :roses: Мені було дуже приємно!!! А моя доця як тішилася....!!! :crazy: :clapping:
Оксанка Офлайн

Повідомлення ksenja » 18 грудня 2011, 19:44

УРА!!!!!!!! :dance: І до мене прийшов Миколай(ще в п"ятницю).Я теж поки зрозуміла хто і що :подарунки: .Оскільки беру участь ще в одному обміннику на іншому форумі,то довго сиділа і думала.Адже ніку ніде не написано було і ще й м.Львів.Думала,думала,але мусила просити допомоги в нашого Миколая.Як виявилося,я отримала чудового подаруночка від дуже хорошої і творчої форумчаночки - lore1ei.Ліля,дуже тобі дякую за частинку твоєї душі у цій чудовій чашці і за смачнющі Львівські солодощі)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
пс.Признаюся чесно,я давно мріяла про такий подарунок) :кайф:
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість