mari написав:І чого це він ще не прийшов? А ти на пошту ходила? Може бумажку не поклали в скриньку?
Сьогодні певно задзвоню, спитаю чи щось є .
mari написав:І чого це він ще не прийшов? А ти на пошту ходила? Може бумажку не поклали в скриньку?
Lesya написав:Я вже всі нігті згризла. Підопічна вже давно мала отримати свій подаруночок, а не пише взагалі нічого.
Галина написав:svetla, фото в студію!!!
Дівчата, давайте зразу фото свої миколайчиків виставляйте, а то ж усім цікаво!!!
Lesya написав:irinka написав:Lesya гарний подарунок, а хто твій Миколайчик?
А не признається.Я підозрюю Ксану.
ksana написав:
Леся, ти вичислила мене. Рада, що вийшов сюрприз. Я довго думала, що подарувати. Це мій один з перших цукеркових букетів, тому можуть бути не все так ідеально. Я тільки вчуся
oksi написав:Звітуюся і я, нарешті. Донечка дуже прихворіла і зовсім не було часу. Миколай в нас був просто якийсь чарівний. Сюрприз на сюрпризі.Уявіть моє здивування, коли ми з дітьми почали переглядати подарунки, а там і для дорослого сина і для маленької донечки. До речі, їй скоро 3 роки, а вона зовсім не грається іграшками. А тут як побачила собачку, відразу дала кличку Бублик і не розлучається з нею: годує, носить за пазухою, спить. І не дай Боже вночі прокинеться, а його немає поруч - всі сусіди чують, що Бублик пропав.Та і це ще не все. До цього часу вона зовсім не їла цукерок. А тут Бублик був обвішаний гирлянкою з цукерок і так це їй сподобалось, що відтепер
уже їх вимагає. Син мені казав, що цілий день я ходжу в стані афекту. Ось такий у нас Миколай, дійсно чудотворець. Усім прийшли до смаку подарунки. Стільки див відразу. Усім бажаю отримати стільки позитиву, скільки було у нас. Дякуємо тобі, Миколаю-Tiger_Sofia. Ти, не зважаючи на свій вік, дуже-е-е-дуже мудрий!!!!
- | +
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей