Глобальні оголошення!



Кулінарна естафета. Батл. Голосування!

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: етап 10

Повідомлення Поштарик » 11 серпня 2013, 20:29

На ваш розсуд рецепти з какао, які вислали наші учасниці. Підтримайте наших вправних кухарів :aplo: :aplo:
Голосування завершиться у вівторок, 13 серпня, 21 00
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: Кулінарна естафета. Етап 10. Голосування!

Повідомлення Поштарик » 14 серпня 2013, 10:18

Голосування в 10 етапі зупинено!!!

Вітаємо переможця - Liljondr, яка отримала 19 балів :clapping: :clapping: :clapping:
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

етап 11

Повідомлення Поштарик » 19 серпня 2013, 06:51

TaniaPicaSSo


Горіхово-яблучний сирник

Зображення


Тісто:
1 яйце
200 г масла
2-3 скл. муки
3 волоських горіхів
1/5 скл. цукру

Сирний шар:
400 г сиру
5 яєць
2 ст. л. манки
2 ст. л. сметани
1/5 скл. цукру
2-3 волоських горіха

Крем:
1 яйце
250 мл молока
1 ст. л. цукру
1 ст. л. крохмалу
3-4 яблука
2-3 волоських горіха


Для початку треба приготувати крем. Білок одного яйця відділити від жовтка. Жовток збити з 3 ст. л. молока, 1 ст. л. цукру і крохмалом. Решту молока довести до кипіння і помішуючи ввести в нього жовткову суміш. Накрити і дати вистигнути.
Замісити тісто. Спочатку вимішати муку з маслом, потім додати яйце, цукор і горіхи.
Збиваємо в блендері всі інгредієнти на сирний шар, частину горіхів даємо зразу, частину дрібимо, і даємо потім. Даємо постояти 20 хв, щоб манка встигла трохи набухнути.
Коли крем вистигне, збиваємо яєчний білок і вводимо в крем.
Викладаємо спершу тісто, тоді сирний шар, і виливаємо зверху крем. Яблука ріжемо на дольки, обвалюємо в цукрі та кориці і викладаємо зверху на крем. Посипаємо подрібленими горіхами.
Випікаємо 30-40 хв.
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: етап 11

Повідомлення Поштарик » 19 серпня 2013, 06:59

Kskz


Шоколадно-горіховий торт з кунжутними казінаками

Зображення


Для шоколадного тіста:
3 яйця
50 гр цукру
100 гр чорного шоколаду
50 гр масла
Для горіхового крему:
500 гр молока
140 гр фундука
2 яйця
25 гр картопляного крохмалю
100 гр цукрової пудри
100 гр масла
10 гр желатину
1 ч.л. ванільного екстракту

Для кунжутних казінаків:
40 гр коричневого цукру
25 гр кунжуту

Приготування:
Тісто:
Духовку розігріти до 160С.
Яйця збити з цукром, щоб масса збільшилась в 2-3 рази і з"явились бульбашки. Хвилин 5-7 міксером на максимальній швидкості.
Шоколад і масло розтопити на паровій бані. До яєць добавити шоколад, перемішати лопаткою.
Форму (20 см) роз"ємну застелити пергаментом. Края змастити маслом. Вилити тісто. Випікати 25 хв. Готовність провірити зубочисткою. Дати остигнути.
Для крему:
фундук змолоти в муку. Перемішати з яйцями, цукровою пудрою, крохмалем. Суміш добавити до молока, проварити до загустіння, постійно помішувати.
добавити ванільний екстракт. Желатин розтопити в маленькій кількості воді, прогріти, щоб розчинився. Добавити до крему. Добавити масло.
Перемішати. Охолодити.
Для казінаків:
цукор насипати в кастрюлю, прогріти на середньому вогні, щоб він розтопився. Добавити кунжут. лопаткою перекласти на дощечку (попередньо
змастити її олією). Швидко розрівняти. Можна намітити ножем розрізи.
Бортіки у формі залишаємо, можна зняти/одіти, щоб тісто не прилипло. Наливаємо зверху горіховий крем. Ставимо в холодильник на 2 години, щоб крем
добре застиг. Посипати кунжутними казінаками. Або при подачі вже, як робила я.
Смачного!
| +
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: етап 11

Повідомлення Поштарик » 19 серпня 2013, 07:02

Галина


Домашні цукерочки з сюрпризом

Зображення


1-й варіант.
Розтопити на водяній бані какао-масло і какао терте у співвідношенні 3:1 (можна звичайну шоколадку топити, але так смачніше), додати цукрову пудру за смаком.
Залити дно формочки трішки підстигшим шоколадом, розмастити по стінках і поставити в холодильник застигати. Таку процедуру повторити кілька разів, щоб утворилися стінки цукерки.
Частину шоколаду перелити у іншу посуду, до решти додати сухе молоко і згущене молоко (на 2 ст.л. шоколаду 1 ст.л згущонки і 1.ст.л. сухого молока).
У застиглі формочки покласти фундук, тоді утворену шоколадну масу і залити до верху шоколадом.
Поставити в холодильник на годинку.

2-й варіант.
Розтопити на водяній бані какао-масло і какао терте у співвідношенні 3:1 (можна звичайну шоколадку топити, але так смачніше), додати цукрову пудру за смаком, додати сухе молоко і згущене молоко (на 2 ст.л. шоколаду 1 ст.л згущонки і 1.ст.л. сухого молока), мигдалеві крихти. З даної суміші сформувати колобочки, в середину покласти мигдаль і обваляти у мигдалевих пластівцях.
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: етап 11

Повідомлення Поштарик » 19 серпня 2013, 07:08

Liljondr


Домашні цукерки "Рафаелло"

Зображення


ІНГРЕДІЄНТИ
Кокосова стружка - 125г в масу + 50г на присипку
Згущене молоко - 1/2 банки
Масло - 25г
Ванілін - 1 пач.
Мигдаль = 28шт


РЕЦЕПТ
Розтоплюємо масло.
Знявши з вогню, додаємо згущене молоко і ретельно перемішуємо
Додаємо 125г кокосової стружки.
Добре перемішавши, ставимо в холодильник до години часу
Мигдаль заливаємо окропом на 2 хвилини. Зливаємо воду і ще раз повторимо процедуру.
Коли мигдаль охолоне, знімаємо шкірку. Завдяки "окропної ванни" шкірка знімається дуже швидко і легко.
В сковорідці (або мікрохвильовці) підсмажуємо мигдаль до появи "румянця".

Дістаємо масу з холодильника. Беремо її десь із чайну ложку і формуємо кульки, попередньо поклавши підсмажений мигдаль.
Кульки занурюємо в кокосову смужку і ставимо в холодильник до появи гостей :)
Смачного!!!
| +
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: етап 11

Повідомлення Поштарик » 19 серпня 2013, 07:16

taranjka


Nutella

Зображення


інгредієнти:
Яйця - 2 шт,
Цукор - 1,5-2 склянки,
Какао - 3 столові ложки (з чубком),
Борошно - 4 столові ложки,
Ванілін - щіпку або ванільний цукор
Фундук - 1 склянка
Масло вершкове - 3 чайні ложка,
Молоко - 2 склянки.
Кілька кусочків шоколаду

приготування:
Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло і ванілін, суміш ретельно перемішати. Після додати молоко і знову ретельно перемішати. Всю отриману суміш поставити на маленький вогонь варити помішуючи до загустіння. Коли суміш достатньо нагріється, дайте кілька шматків шоколаду, але чорного - тоді Нутелла буде темною.
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: Кулінарна естафета. Етап 11. Голосування!

Повідомлення Поштарик » 19 серпня 2013, 07:21

Хто на дієті - тікай :hi:
Наші форумчанки постаралися і приготували дуже солодкі рецепти з горіхами. Підтримайте їх голосами! Голосування триватиме до ранку середи, 21 серпня :wink:
Голосуємо!
Зображення
Поштарик Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 659
З нами з: 16 квітня 2010, 10:50
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: Кулінарна естафета. Етап 11. Голосування!

Повідомлення Chrystynka » 20 серпня 2013, 16:29

Ммм... Домашні цукерочки з сюрпризами
Chrystynka Офлайн


 

Re: Кулінарна естафета. Етап 11. Голосування!

Повідомлення taranjka » 21 серпня 2013, 07:39

Голосування в 11 етапі зупинено!!!

Вітаємо переможця - Liljondr, яка отримала 16 балів :clapping: :clapping: :clapping:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 5407
З нами з: 22 липня 2010, 22:11
Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей

cron