nelly написав:та ж на твоїх хенд мейдах нема якого року вони маде, то певно можна слати, в мене нема ніби нічо маде бай май хенд, то на масаж піде хтось інший
напишіть будь ласка "нормальною" мовою, бо неможу зрозуміти що написано, а це питання також цікавить.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Приймаються фото Зима 2012-2013. Звісно ми перевірити це не зможемо аж ніяк, тому це залишимо на ваш розсуд розуміння конкурсу(але минулий рік то 2012 зима )
Шампанське не є стравою, але є напоєм, тим більше Новорічним точно, декоровано вручну тобою, тому приймемо цю фотографію в цю номінацію.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
oksi ще раз приносимо свої вибачення. Через технічні моменти, ми змушені були дещо відкласти голосування. Та нарешті все вирішено і голосування розпочалося Дякуємо дівчатка і за вашу участь і за те що памятаєте і нагадуєте нам про канкурс
ГОЛОСУВАННЯ завершене. Підсумки підведені. Дякуємо усім хто брав участь. Ваші декорації чудові, Ви -великі молодці.
Вітаємо Наталінду(двічі), Dream, flash-ka, oksi
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
бо я цього року шось геть від рук відбилася (а за попередні роки фотки не проходили, то я не хотіла порушувати правил ) тре срочно шурувати в тему про флаймаму.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))