Глобальні оголошення!

БЛАГОДІЙНІСТЬ!!!УВАГА!!!ВАША ДОПОМОГА!!!

Мамусі форуму допомагають потребуючим

Модератори: ksana, Сяна

Re: Займемся благодійністю трохи? Га?

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 23:08

Маріє, тобто ви пропонуєте трішки підіждати? Може неофіційно запитати в когось, чи дійсно вони ждуть від держави? Тоді б ми точно знали. Га? Є там в мене одна людинка. з котрою за чашкою чаю можна про такі речі поговорити... Якшо вони дійсно ждуть, то наше прикрашання їм не на руку)) А може навпаки? буде видко шо вже навіть простий люд шось робить, а чиновники всьо чухають дупи? Як ви кажете? Ви більше в тих питаннях компетентна і ваш досвід для нас показник)))

Про дві гривні то я умовно. Звичайно, якшо хтось хоче більше, то ніхто відмовляти не буде))))

Окей. Наразі тоді я займатимуся паперовими справами стосовно сигналу меру, депутатам та, можливо, кандидатам в мери. І прощупуванням почви ймовірних спонсорів.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 09 березня 2010, 23:40

мені здається в цій ситуації варто відрізняти принаймі дві речі.
кому ви хочете допомогти?
1) лікарні
2) собі

1) якщо планується допомога лікарні, то перш за все всі дії варто узгодити з безпосереднім керівництвом лікарні.

2) якщо на меті показати - яка я хороша, чуйна і т.п., а в лікарні злидні і безлад - починайте з листів, піднімайте журналістів і т.п.

тільки не ображайтеся, коли поставленому на вуха головному лікарю, мяко кажучи, до дупи не потрібно буде 1 ліжечко і 2 штори, а при вашому імені він буде скреготіти зубами.

тому я за те, щоб спершу все обговорити з адміністрацією. тому що гроші можуть виділятися на ті самі штори, а йти на щось потрібніше.
і отримає лікарня прочуханку за неналежне використання коштів.

це все гіпотетично.

сказати ж я хотіла: якщо хочете реально допомогти - узгодьте всі свої дії з адміністрацією. особливо різкі дії, як то написання листів "сильним світу цього"

якщо хочете поставити лікарню на місце, то ставте, але не очікуйте, що потім вашим дарам будуть раді.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mari » 09 березня 2010, 23:50

Ні, я не кажу що треба почекати. Діяти треба. Раз ви говорили з завідуючим і вони охоче приймуть Ваші дари, значить збираємо і відносимо! а інші речі- повісять чи ні, вкрадуть чи ні, треба чи ні.... То можна місяцями так говорити. Ви даєте- люди хочуть прийняти. Ось що найголовніше. Просто давати ніхто не хоче. Багатьом всьо фіолетово.
Потреби іти до головного я не бачу, бо кожний завідуючий сам відповідає за свій відділ, він має сам знаходити кошти, просити спонсорів, казати щоб люди здавали на благодійність. Видно не хочуть.Підете до головного, певно що він буде задоволений що хочете помогти, певно що хотіли б нове, а хто б відмовився. Скаже- помагайте як можете. Хто зараз від помочі відмовляється!
Тому треба просто зробити і все! А допомога лікарні від інших державних структур-не наша справа, вони там собі знають що де прилаштувати і коли і куди. Тут ніхто не скаже як і що. Ми ж міністра охорони не знаємо!
Кажіть що, хто і куди нести має
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 23:59

гра з вогнем
Трошки не так. Лікарню ставити на місце не маю на меті. Тому й питаю в пані Марії, чи може спочатку неофіційно спитати, чи зараз їм допомогати, чи почекати, поки вони діждуться/не діждуться допомоги від держави. відповідно від того діждуться/не діждуться залежить чи взагалі саме їм тре допомогати, і чи взагалі комусь в цьому місті треба саме наша допомога. Просто я то всьо може дуже сумбурно пояснюю, бо троха шкода мені тих жінок, котрі не мають змоги, як от я, втікти звідти (через в першу чергу нездорову ще дитину). Ну і на вуха не надто хочу ставити когось. Просто хочу шоб в мерії мали собі на замітці про те, шо проблема є, нікуди не зникала, і шо приймаючи міський бюджет-2010 і далі варто врахувати шо є деякі потреби в деяких закладів. Я не лише даний медзаклад хочу зачепити. Хочу ше шоб звернули увагу на БАМівську лікарню (хоча вона доволі пристойна в плані ремонту хоча б) і всетаке. Загалом дуже багато питань хочу зачепити і акцентувати. Ви собі й не уявляєте, на скільки контактними є наші депутати та мер зокрема. Такшо, принаймні, вислухати і зробити висновки вони можуть.
Крім того я нині ще спілкувалася з журналістами трьох місцевих газет про те, шо вонп писали в себе, які проблеми медзакладів піднімали. Виявляється, шо вони все висвітлювали лише як журналісти. А не як люди зсередини. Тому може мерія й не надто реагувала на ті сигнали тривоги. Общім. Наразі проводжу моніторинг. Вже маю контакти кількох керівників саме міської дитлікарні і попитаю їх офіційно і неофіційно, чи варто сидіти тихенько, чи варто рипнутися. Зрозумійте мене правильно. Я не збираюся навіть імені свого вказувати при всьому цьому. Бо шо комусь дасть згадка мого прізвища? Я би хотіла шоб то йщло від небайдужих мамусь міста. Для блага інших же мамусь. На місці котрих може бути бдь-хто з нас.

Чи я шось неправильно бачу? чи неправильно роблю?
Про адміністрацію погоджуюся. взяла до уваги. взяла контакти. Буду працювати. Що ще хто порадить?
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення mari » 10 березня 2010, 00:03

Не треба оправдовуватись. Ти захотіла, відчула в цьому потребу,хочеш допомогти іншим, чому так переживаєш що ми тебе погано сприймаємо. Мені і на думку не прийшло, що ти хочеш робити собі так рекламу. Маєш контакти-поспілкуйся, попитай, чому б ні. Але кажу, яка буде відповідь( у попередн.повідомл)
Ти=молодець,
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 10 березня 2010, 00:27

Треба певно спочатку троха охолонути)) написати план дій)) і тоді конкретно тільки казати хто куди і шо й па цьом))) Бізнес-план шолі? А то шось я так всьо скопом пишу на емоціях.
Маріє, я не так шоб оправдовуюся, дякую за підтримку звичайно)) Я просто пані Грі пояснюю своє бачення. Бо вона права багато в чому, але треба зробити так, шоб довольні лишилися всі, а не якесть моє его, яке ранили ті три доби в тій тюрмі. Можна сказати шо я пережила певно психологічну травмочку і хочу тепер, аби наступні мешканці тих 4-х стін могли відчути таке ж по мінімуму. Але шо ж я без вас і підтрмки небайдужих? Нолик, який може максимум шо накапати комусь на мізки :lol: )) Общім поняла. Треба спочатку скласти списки потрібного, порахувати кількість потрібних коштів, знайти і залучити небайдужих
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Olenka » 10 березня 2010, 00:39

mari написав:Кажіть що, хто і куди нести має

От-от! Куди гроші і все решта?
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення happymami » 10 березня 2010, 13:32

Olenka написав:
mari написав:Кажіть що, хто і куди нести має

От-от! Куди гроші і все решта?

Куди куди? На слінгоклуб 8-)
Ну а якшо серйозо, то певно мені, раз я вже зголосилася то всьо організувати. Гроші можна на слінгоклубі або один одним передати. я все записуватиму і тут вам вивішуватиму шоб всьо було прозоро))) А я як одужаю, то складу список речей, і їх кількість, котрі потрібні
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 10 березня 2010, 15:03

Щодо розмов із мерією та дипутатами. Мій чоловік трохи має справу з міським бюджетом і т.д. Справа в тім, що, як завжди, не вистарчає грошей і не тому, що "не хочуть дати" а тому що фінансування-мізерне. І тим мізерним фінансуванням намагаються "заткати" якнайбільше дірок. от і виходить, те, що є. В таких випадках, здебільшого, все робиться через спонсорів чи миценатів. І більшість, в цьому випадку, залежить від управління лікарнею. Згадую, як лежала в лікарні, не буду казати де, бо то нікому не треба, але, між іншим. Вигляд був досить пристойний от я і питала, чи то "держава заопікувалась" Відповіли, що тих коштів, що видає держава, ледь вистарчає на найнеобхідніші роботи, а завідуюча в них "бойова" то вона ходить по грошовитих організація, оббиває пороги в гіпермаркетах (епіцентр), щоб допомогли, як не з фінансуванням-то з матеріалами на ремонт і т.д. Думаю, слід почати з малого, а потім подивитись, як воно все на практиці. Наприклад, реально ми за цей час можемо зібрати "таку-то" суму і можемо купити "такі -то" речі. і вже з цим йти до керівництва лікарнею.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mala-karta » 11 березня 2010, 17:20

о, кружечка з кавою :)

а тово залізне, то шо, "кровать-манеж"? :scare:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Долучаємось до благодійності

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість