Глобальні оголошення!

БЛАГОДІЙНІСТЬ!!!УВАГА!!!ВАША ДОПОМОГА!!!

Мамусі форуму допомагають потребуючим

Модератори: ksana, Сяна

Re: Займемся благодійністю трохи? Га?

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 15:30

mala-karta написав:Люба, шо, і коврик візьмуть? Чи візьмуть шось типу доріжки (схоже на наші шарфи :oops: ), чи і такий твердий коврик?

ні ні. коврик то я загнула)) сама потім подумала, шо його ж не будуть пилососити чи вибивати :D
А ліжечка-штори-тюлі пан Ярослав казав - без проблєм.

Дівчонки, я не дізнавалася ше про паперові нюанси бо не знала чи ви мене підтримаєте і так їм і сказала "Хочем допомогти, но не обіцяємо". Телефон завідуючого взяла для питань
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 16:20

Olenka написав:Думаю, варто було б зустрітись з кимось з адміністрації і послухати, що вони на то скажуть.

завідуючого достатньо наразі. Якшо вьо вийде, то головного лікаря можна поставити до відома і десь в травні.
як так зробити, щоб те ліжечко-коврик не пішов комусь в дім з працівників лікарні, а лишилось в палатах?

Ну власне на то і з*явилася ідея беушні речі подарувати. Тай тим паче ніхто не забороняє нам прийти і перевірити за місяць-два. Там вхід вілний. Грошей не беруть :lol:
Або, не лежало десь в кладовці і не доставалось тільки коли обхід головного лікаря або телебачення, а виставлялось для користування вільно в палати? (Наблюдала веселеньку картину, коли лежала на збереженні на Бамі: обхід головного - виставляється туалетний папір, рідке мило, паперові рушники і пакети для сміття. Година, як пішли - забирається все. Є пару дошок, які можна вкласти під ліжко-сітку, але їх треба випросити, щоб принесли і знати, що вони є...)

Знаю таке діло. Теж була в гінекології там :scare: . Але там хоч є той туалетний папір. А в цій лікарні навіть якби президент їхав - не знайшли б :unknown: . Тим паче, те ліжко, яке дісталося мені явно піде вже на списання, якшо ми знайдемо заміну. Тим паче, я не маю ідеї дарувти їм шось супер пупер нове, бо ми стільки н назбираємо. А беушне не буде в кладовці. Бо там навіть кладовок нема :emphaty: :lol: Бідоося :niger:
- якщо це інфекційна лікарня, то ті всі речі мають легко дизинфікуватись, не розпастись під впливом агресивних речовин. А ще, по тій самій причині, певно, коврик вони не візьмуть. Там же ж пил і інфекції збираються, ніхто ж не буде ще й за ним слідкувати, мабудь...

чесно скажу - в гінекології краще прибирають і дезинфікують, ніж там, ага. Але про коврик я вже написала. Так, коврик то занадто. Хай діти повзають по ліжках/мамах/лавках/паркетоподібній підлозі :evil: . Думаю штори/ліжка/дзеркала не є такими речами, котрі важко дезинфікувати (за 3 дні пребування там ні разу не чула запаху хлорки :? )
Виникає питання: чому саме в тій лікарні такі жахливі умови?
А ще, на скільки я знаю, в кожній лікарні виділяється кошти на певну кількість ліків, які мають роздаватись безкоштовно. Але я ніколи не бачила не чула, щоб їх реально роздавали. Але чула, що лікарі несуть ці ліки в сусідні аптеки і отримують за то гроші. Дані не перевірені, але дуже схоже на правду. Коли ми попали в інфекційну, то наш лікар спочатку сказала, що дітям до року ліки надаються безкоштовно. Потім нам принесли список, і ми повністю все купили за свої гроші, ніхто нам нічого безкоштовно не надавав.

я це питаня досліджувала рік тому, як лежала в гінекології. Відповідь - все від керівника залежить. Крім того, на бАМі в жодній лікарні не дають своїх медикаментів і шприців. Все ти несеш сама. А тут зробили малому укол анальгіну і навіть не сказали відкупити ліки і шприц :shock: Крім того, в першому пологовому після пологів тобі дають всі ліки (правда інфа не цьогорічна)
Якщо крадуть, і в цьому замішане керівництво лікарні, то всі наші зусилля будуть марними - як не було там нічого, так нічого і не буде. Ось в чому питання...

ну ми зробимо те, о залежить від нас - піднімемо проблєму. А решта - спрва мерії, влади і інших інстанцій
Мами в стресовій ситуації не мають сил і натхнення боротись за свої права, та, навіть, і не знає ніхто своїх прав. Цікаво, як би воно все мало бути, якби дотримувались усіх правил і постанов, витрачали усі гроші куди треба?

того ми не вирішимо, то проблема держави. Право на безкоштовне лікуваня на жаль не наше
Якщо в ту інфекційну прийде кореспондент 20-хвилинки, то все буде люкс.

Кореспондент не прийде. Він там вже побував 8-)
Я обома руками за благодійність, і прийму в цьому участь. Тільки хотілося б, щоб зусилля не пропали марно.
Ніхто не застрахований. Але по крайній мірі міські депутати матимуть на кого рівнятися 8-) ;) :oops:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення гра з вогнем » 09 березня 2010, 17:31

моя порада.
ідіть відразу до головного. адміністратор він, а не завідуючий.
вам потім доведеться те все ваше добро на склад здавати. на складі приймуть і забудуть, ще й бурчати будуть, що секонд несете. дуже ймовірний саме такий розвиток подій.

в головного питайте, що треба, домовляйтеся з ним і це несіть.
звідки ви знаєте, що їх склад шторами не забитий? можливо не вішають з причин - що це пилюкозбирачі? можливо ще з якихось причин.
те саме стосується будь-яких меблів.
можливо ліжечки-колиски вважаються небезпечними для малюків.
можливо вони б/в не приймають з певних міркувань.
я не знаю тих всіх тонкощів. заввіділенням це добре, але розмовляти завжди треба з адміністратором.

є норми, за якими "живе" лікарня. вам може здаватися, що воно 100 разів як віджило своє, а за їх нормами - саме те і саме таке як треба.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mala-karta » 09 березня 2010, 18:06

про коврики на підлогу.
Є така штука - карємати, ну, пінки туристичні, що їх під спальник кладуть.
Таке ж можна було б? Його і продизинфікувати легко.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 18:23

гра з вогнем дякую. Ага. Візьму до уваги. Ну з нинішньої розмови з завідуючим я зрозуміла, шо їм таки потрібні речі, новіші за ті, шо в них є. Тобто вони й самі знають, шо то всьо шо є - жахіття і навіть беу буде новішим. Ну але якшо ми знайдем потрібних людей і зможемо таки з вами шось зробити, то я, звичайно, в першу чергу піду до головного. Наразі "прощупую почву" стосовно матеріальної бази допомоги
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 18:24

mala-karta написав:про коврики на підлогу.
Є така штука - карємати, ну, пінки туристичні, що їх під спальник кладуть.
Таке ж можна було б? Його і продизинфікувати легко.

Ну я не знаю, чи є такі "каремати" якогось певного квадратного розміру. Бо ти ж не скажеш моєму Юрчику - повзи тільки по периметру карімата, а на підлог не лізь :D . Дякую за ідею. Подивлюся
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 09 березня 2010, 19:40

Я обидвома руками і ногами за!!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 19:49

гра з вогнем написав:можливо ліжечки-колиски вважаються небезпечними для малюків.

Там колисалося лише одне ліжечко. Котре виглядало найновішим. Інші не колисалися, бо були поламані (без боковинок). :?
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 09 березня 2010, 22:26

Спершу давайте назбираємо кошти, чи якісь речі, а тоді без питань казати від кого! То є найлегшим. Окрім того- збирати по 2 гривні, то є просто смішно. Давайте мінімально хоч по 10 гр. Я згідна і приєднуюсь до усього. Добре знаю як там що є. І головного знаємо. Але розумієте- таких людей за 1 ліжко турбувати немає що. Окрім того, на мою думку вони так трохи тримають, бо чекають щоб щось держава дала, а вона не дає. Бо ми вже 3 роки там, а ремонтів ще не було. Нещодавно нам школу затопило, то я вже з тим ходила їх турбувати. Ну , а що вони зроблять? Чекають щоб мер дав кошти дах полагодити... А нема... :(
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Melisa » 09 березня 2010, 22:29

mari написав:Окрім того- збирати по 2 гривні, то є просто смішно. Давайте мінімально хоч по 10 гр.

Можна і по 10. Головне, щоб з того дійсно щось вийшло.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Долучаємось до благодійності

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість