Olenka написав:Думаю, варто було б зустрітись з кимось з адміністрації і послухати, що вони на то скажуть.
завідуючого достатньо наразі. Якшо вьо вийде, то головного лікаря можна поставити до відома і десь в травні.
як так зробити, щоб те ліжечко-коврик не пішов комусь в дім з працівників лікарні, а лишилось в палатах?
Ну власне на то і з*явилася ідея беушні речі подарувати. Тай тим паче ніхто не забороняє нам прийти і перевірити за місяць-два. Там вхід вілний. Грошей не беруть
Або, не лежало десь в кладовці і не доставалось тільки коли обхід головного лікаря або телебачення, а виставлялось для користування вільно в палати? (Наблюдала веселеньку картину, коли лежала на збереженні на Бамі: обхід головного - виставляється туалетний папір, рідке мило, паперові рушники і пакети для сміття. Година, як пішли - забирається все. Є пару дошок, які можна вкласти під ліжко-сітку, але їх треба випросити, щоб принесли і знати, що вони є...)
Знаю таке діло. Теж була в гінекології там

. Але там хоч є той туалетний папір. А в цій лікарні навіть якби президент їхав - не знайшли б

. Тим паче, те ліжко, яке дісталося мені явно піде вже на списання, якшо ми знайдемо заміну. Тим паче, я не маю ідеї дарувти їм шось супер пупер нове, бо ми стільки н назбираємо. А беушне не буде в кладовці. Бо там навіть кладовок нема :emphaty:

Бідоося :niger:
- якщо це інфекційна лікарня, то ті всі речі мають легко дизинфікуватись, не розпастись під впливом агресивних речовин. А ще, по тій самій причині, певно, коврик вони не візьмуть. Там же ж пил і інфекції збираються, ніхто ж не буде ще й за ним слідкувати, мабудь...
чесно скажу - в гінекології краще прибирають і дезинфікують, ніж там, ага. Але про коврик я вже написала. Так, коврик то занадто. Хай діти повзають по ліжках/мамах/лавках/паркетоподібній підлозі :evil: . Думаю штори/ліжка/дзеркала не є такими речами, котрі важко дезинфікувати (за 3 дні пребування там ні разу не чула запаху хлорки :? )
Виникає питання: чому саме в тій лікарні такі жахливі умови?
А ще, на скільки я знаю, в кожній лікарні виділяється кошти на певну кількість ліків, які мають роздаватись безкоштовно. Але я ніколи не бачила не чула, щоб їх реально роздавали. Але чула, що лікарі несуть ці ліки в сусідні аптеки і отримують за то гроші. Дані не перевірені, але дуже схоже на правду. Коли ми попали в інфекційну, то наш лікар спочатку сказала, що дітям до року ліки надаються безкоштовно. Потім нам принесли список, і ми повністю все купили за свої гроші, ніхто нам нічого безкоштовно не надавав.
я це питаня досліджувала рік тому, як лежала в гінекології. Відповідь - все від керівника залежить. Крім того, на бАМі в жодній лікарні не дають своїх медикаментів і шприців. Все ти несеш сама. А тут зробили малому укол анальгіну і навіть не сказали відкупити ліки і шприц :shock: Крім того, в першому пологовому після пологів тобі дають всі ліки (правда інфа не цьогорічна)
Якщо крадуть, і в цьому замішане керівництво лікарні, то всі наші зусилля будуть марними - як не було там нічого, так нічого і не буде. Ось в чому питання...
ну ми зробимо те, о залежить від нас - піднімемо проблєму. А решта - спрва мерії, влади і інших інстанцій
Мами в стресовій ситуації не мають сил і натхнення боротись за свої права, та, навіть, і не знає ніхто своїх прав. Цікаво, як би воно все мало бути, якби дотримувались усіх правил і постанов, витрачали усі гроші куди треба?
того ми не вирішимо, то проблема держави. Право на безкоштовне лікуваня на жаль не наше
Якщо в ту інфекційну прийде кореспондент 20-хвилинки, то все буде люкс.
Кореспондент не прийде. Він там вже побував
Я обома руками за благодійність, і прийму в цьому участь. Тільки хотілося б, щоб зусилля не пропали марно.
Ніхто не застрахований. Але по крайній мірі міські депутати матимуть на кого рівнятися

;) :oops: