Глобальні оголошення!

Синій йод (мікстура)

Синій йод (мікстура)

Повідомлення mari » 18 лютого 2011, 21:09

Леся,яка ваша думка щодо його властивостей як загальнозміцнюючого засобу (імунні, заспокійливі,покращуючі травлення, профілактичні щодо йододефіциту і т.і. )? Прочитала що можна з народження давати :head:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Синій йод (мікстура)

Повідомлення krapk@ » 18 лютого 2011, 22:35

мені теж цікаво-нам приписували мазати ним прищики від алергії, а сусіду ротик коли був стоматіт
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Lesya » 20 лютого 2011, 21:46

mari написав:Леся,яка ваша думка щодо його властивостей як загальнозміцнюючого засобу (імунні, заспокійливі,покращуючі травлення, профілактичні щодо йододефіциту і т.і. )? Прочитала що можна з народження давати :head:

Особисто не пробувала, та й ніхто із добрих знайомих. Розробка вітчизняних хіміків-фармацевтів. В-принципі, в цьому щось є, проте це БАД, а не панацея від всякої всячини. :nea:Давати дітям я б побоялася, прнаймні маленьким. А взагалі йод нам потрібен. При тому ще й з ітамінкою. Чому ні?

krapk@ написав:мені теж цікаво-нам приписували мазати ним прищики від алергії, а сусіду ротик коли був стоматіт

Можливо Ви плутаєте з такою штукою, як Метиленова синька? Її справді використовують при стоматитах, іноді при дерматитах.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 20 лютого 2011, 21:58

Мені один знайомий дуже рекомендував саме як панацею ,особливо від застуди та дітям,каже що відколи їх сімя приймає-вони не хворіють.В аптеці коштує біля 160 грн,але важко знайти ,в одній з аптек фармацевт написала мені рецепт як приготувато самостійно за копійки,але шось я не наважилась.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 21 лютого 2011, 01:09

В нас в дит.поліклініці там де наша школа продає ендокринолог. Певно ним займається. Преперат не саморобний, ціна дешевша значно.(не розцінюйте як рекламу).
Ви щось про цю фірму яка його виробляє, Лесю, чули?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Lesya » 21 лютого 2011, 17:58

В неті є посилання на 2 виробники - Луганський хіміко-фарм завод, і Харківський.

В принципі, якщо це офіційне фарм-підприємство, то повинно бути можливо замовити через аптеку (будь-яку). або бути впевненим, що торговий представник продає те, що Ви хочете купити, а не "панацея у флаконі тільки для вас!!!". Я подзвонила до друга в Харків, якщо буде перевірена інформація, скажу.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Lesya » 21 лютого 2011, 18:04

Перлинка написав:Мені один знайомий дуже рекомендував саме як панацею ,особливо від застуди та дітям,каже що відколи їх сімя приймає-вони не хворіють.В аптеці коштує біля 160 грн,але важко знайти ,в одній з аптек фармацевт написала мені рецепт як приготувато самостійно за копійки,але шось я не наважилась.

Зовсім не дивуюсь, що це може бути "рецептом з бабусиної скрині", тому, якщо маєте пропорції, можете готувати. І йод, і ті 2-3 вітамінки, що входять в склад, є в аптеках і дійсно коштують копійки. А щоб було надійніше, дайте рецепт в аптеку, яка займається виготовленням (134 на злуки, 103 біля стадіону, 126 на території психоневрологічної лікарні...). Там люди досвідчені, і порадять, якщо щось не так.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Повідомлення Lesya » 24 лютого 2011, 23:02

Виготовляється Мікстура синього йоду й справді в Луганську, але право на реалізацію йде вже не через аптеки (раніше можна було купити там), а через Харків, а від них - через дистрибюторів, восновному лікарів.
Коштує 110 грн (якщо брати 5 і більше, то 100 грн).

Я тут трошки почитала... І була права, що дітям такі речі давати В ПРИНЦИПІ НЕ МОЖНА!!! :!:
Йод - це добре, в кого проблеми з щитовидкою. Та й в зоні ми жевемо йододефіцитній. Але дози... :extesi: Така доза, яка є в мікстурі, й справді діє як панацея, доки організм може працювати "понаднормово", а людською мовою, впливаючи на щитовидку, воно діє як енерготонік. Напевно за рахунок цього і імунні механізми активізовуються, та й всі інші. Організм сам себе зношує, :extesi: причому значно швидше, ніж закладено природою. :scare: :scare: :scare:

Як писала Перлинка, його можна зробити й в домашніх умовах - елементарна хімія з шкільної програми. Йод в крохмальному розчині синіє. Додайте таблеточку вітаміну РР - це рутин, а в аптеці під назвою Аскорутин коштує біля 50 коп за 10 табл. Ну і ще якусь вітамінку...
хочете тонік, а кава надоїла? Можна давати на склянку води кілька капель йоду аптечного і пити щодня - ефект той же.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Повідомлення mari » 24 лютого 2011, 23:05

Дякую, добре що не купила
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення xtremeshammy » 23 січня 2025, 15:27

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Далі

Повернутись до Аптекар (провізор)

Хто зараз онлайн