Мдя, Перлинка, ну є ж такі жінки (перепрошую, дівчата), котрі з народження мають шикарний, не попсовий вигляд. І мають шарм, харизму і вирізняються на фоні інших. Ото, власне, про вас писано. Ачюмєть :гуд:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Якби я була висока та мадель,то певно б нічого не шукала і не експерементувала,і взагалі б не напружувалась.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Ти супер :гуд: ,дуже дуже гарна,радісна і справжня :clapping2: ... Я тоже тебе бачу перший раз, але чомусь саме такою і уявляла,хіба трохи вищою :grin: ... Ти мені чимось схожа на Кетерін Тейт...А я її дуже люблю :roses: ..
Перлинка у мене нема слів одні позитивні емоції :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Перлинка, відчуваю, 2003 рік був потужний)))) Ти там така крута, капець! :tipok: І не тільки на цій фотці, ще в інших темах, де 2003 рік) Треба й мені зібратись, але нема що показувати, бо всі, хто мене бачать, стандартно говорять "А Марта ну зовсім не міняється!". Аж хочеться виробити щось "едаке"))
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)