Востаннє редагувалось Перлинка в 03 квітня 2011, 17:32, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
ой ,тільки тепер помітила ,я колись собі на всіх фотках де вухо трішки не так стирчало ручкою замальовувала ,то якраз на першій видно,це десь 2001 рік,йой вже десять років минуло :(
а друга фотка на кухні на зйомній квартирі,посиденьки на дорожку перед дискотекою,десь 2003 рік,вже важко згадати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
mavpusya написав:Перлинка Фотошоп був ще не такий популярний колись, щоб то вухо поправити. Класні фотки! Із іншою зачіскою зовсім друга людина! Красуня!
в мене і зараз не популярний
а до теми з зачісками я ще зараз доберусь,тільки сюди ще пару закину,перлинку понесло ,то лорелей винна,бо навчила мене шо можна фотки перефотографувати,а то я стільки часу сиділа,і не могла похвалитись
ви мене ще без макіяжу не бачили,ото точно друга людина :niger:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Востаннє редагувалось Перлинка в 03 квітня 2011, 17:31, всього редагувалось 2 разів.