МІРА- оце клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хороша така хотілка. А головне, корисна
Особливо мені підсвічник, тапки на каблуках( давно такі хочу) і масаж ніг сподобався.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
А я хочу на тиждень на безлюдний острів, без цивілізації, я, донечка і чоловік і ніякого зв"язку з зовнішнім світом. Відірватися від всіх і насолодитися природою і тишиною!!!
Дуже хочу щоб хоч на тиждень припинились всі теле-інтернет трансляції спортивних програм, а ще ліпше, щоб поламались всі телеантени в околі тернополя, і в інтернеті не працював жодний телеканал.
Хочу чистого довкіля... Щоб не боятись пустити дитину по траві походити і не прибирати з пісочниці, серветки, кульки, шкло, цигарки та шприци з-під лавочок.
А давайте на якомусь з регіональних каналів передацку свою зробимо? Раз на тиждень, 30 мін живого ефіру :phone: . В районах мамам не так вся інфо легко дається, як Тернополянкам! ;)
Так, так я вже працюю над тим, щоб не тільки ТТБ але й звичайне радіо 15 хв. в тиждень говорити
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Хочуууууу комод для дитячого одягу. Дитина росте, одягу все більше і більше, а складати нема де. Може хто знає, де купити: найпростіший, найдешевший. Не витримую. По 20 раз на день все перескладувати, бо дитина моя - шмоточніца: тільки но побачить щось нове, одразу хоче приміряти. І що я робитиму з нею, як виросте? :)
Комусь ще хочеться побути 1 день чоловіком або кішкою, яка гуляє по даху??? Чи тільки мені хотілося б?