нуу... кагбе... :oops: то було не дуже довго, чесно кажучи. і не дуже поглиблено, так щоб зовсім тру :) просто перейняла для себе деякі риси стилю одягу та оберталася в колах спецфічєских людей, котрі мені імпонували ну там ще були специфічні музичні смаки, конєшно. но то такоє - познайомилася зі своїм чоловіком і він змінив мене із hard'ового в light'овий (не в смислі попсовий:) ) бік
Liza в мене останнім часом третє око відкрилося)) тільки сьогодні зранку дивилась фільм (не скажу, який, не помню), і там була дівчина ну на тебе схожа дуже. Вона вирішила стати готом. (трохи інше, але подібне). І от, я сьогодні весь день тебе саме так і уявляю, що ти металюга, і самій стало цікаво-а чи ніколи тобі не хотілось стати такою і так себе виразити. Заходжу- а на тобі!! :tipok:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !