Глобальні оголошення!

Викладачі та вчителі, яких ми ніколи не забудемо)

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Викладачі та вчителі, яких ми ніколи не забудемо)

Повідомлення Sawwku » 16 березня 2011, 12:07

о даааааа!!! то ще та тьотка :). правда, вона в мене вона була тільки на підготовчих курсах, а коли вчилася, то був інший викладач
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Lilia » 16 березня 2011, 15:11

Хм, як на мене, то якраз Єрьоменко і Збожна - чи не єдині викладачі, які таки навчили свого предмету тих,хто вчитися міг :? ... на відміну від усіх інших викладачів, шо мені в тому закладі зустрічалися...

Ліля, а ти якого року випуску?
Lilia Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 282 раз.
Подякували: 137 раз.

Re: Викладачі, яких ми ніколи не забудемо)

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 15:19

Sawwku написав:а в Політесі є такий собі викладач ОБЖ Балу. оригінальний такий дядечко :crazy: . його пара то був справжній антидепресант. хоча то тільки для дівчат, бо хлопців міг смачно покрити трьохповерховим.
кажуть, що в аеропорту Гамерики (чи то Чікаго, чи то Бостоні :? ) в чоловічому туалеті хтось написав "Балу - ***". отака інтернаціональна зірка :lol:

може то не про того Балу,а про мішку з мультика ;-)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Enigma » 16 березня 2011, 15:20

lore1ei написав:Чула про Балу від чоловіка, а ще про бабу Рому)

І я чула про них від чоловіка. Балу чоловік навіть умудрився на камеру телефону зняти. В шоці, що викладач стільки матів вживає на парі :lol: А баба Рома єдина до кого на пару мій Коханий жодного разу не спізнився, а це , знаючи свого чоловіка, ну просто дуже важко для нього.
Enigma Офлайн

Повідомлення lore1ei » 16 березня 2011, 17:18

Lilia, 2009 рік, обліковий факультет.
А чого Єрьоменко дуже навчив?
Математичне програмування, ну там головне голову мати на місці, так само як і ТІМС, і трохи старання.
Збожна мене не вчила, я в ревізорській групі вчилась.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення TanenRom » 16 березня 2011, 17:54

Sawwku написав:а в Політесі є такий собі викладач ОБЖ Балу. оригінальний такий дядечко :crazy:

класний дядько :гуд:
мені пощастило, бо я попала в коло його улюблениць - коли всі писали контрольну роботу, я заповнювала залікові :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення eney » 16 березня 2011, 18:02

мені найбільше запамяталась Вокарюк, як би продавжила шлях в науку, то б хотіла бути таким спеціалістом і толковим викладачем! в неї хто нічого не знав виходили з елементарним мінімумом знань, но як людина вона просто жах.... і дуже вплітає своє особисте ставлення в оцінки. мені вона завжди давала завдання важщі ніж відмінникам (які я не без зусиль звісно виконува), а в кінці семестру : "ну тобі навіть 3 нема зашо ставити! але добре поставлю тобі 4"
раз взагалі плачевно смішний випадок був :grin: писали ми по пунктуації індз, вона каже:"Зі всієї групи лише Ататей удостоълась вживати відповідні терміни, грамотно все оформила... і т п "як висновок в мене за цю роботу була сама низька оцінка в групі! Як так вийшло(вроді найкраще зробила :гуд: ) лише раз поставила 5 за стилістику (яку я всій групі пояснювала :lol: ) підозрюю шо не любила вона мене через те, що я виділялась посеред групи, причом в хорошу сторону.
за всі роки навчання лише одна людина змогла обгрунтувачи чого в мене оцінки нижчі чим в одногрупниць, коли я краще них відповідала, відповідь була проста - мої можливості, я не вижимала з себе того шо могла.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення lore1ei » 16 березня 2011, 18:17

eney, що за навчальний заклад?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Lilia » 16 березня 2011, 18:29

lore1ei написав:А чого Єрьоменко дуже навчив?

Та своїх і предметів навчив. Вимагав знань тою тактикою "доведи шо ти не такий як я ото шоно про тебе сказав" :o

Хоча, я вчилася раніше, може він з роками став ше більше вредний :x
Lilia Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 282 раз.
Подякували: 137 раз.

Повідомлення taranjka » 16 березня 2011, 18:48

ше згадала двохсістрічак. останній семестр 5 курсу наш інститут приєднують до політеху. тоді я вже була на заочній формі, з порядним животиком, практично написаною магістрскою роботою. так от. поміняли мені наукового керівника, а в неї відітєлі інше бачення моєї теми :( . мені прийшлося за два місяці до захисту повністю переробляти два розділи + третій. та й ше їй вгодити не могла - кожного разу нова помилка :crazy: я через день ходила на "болото" (там наш корпус новий був). і от перед захистом вона мені каже, що моя робота не може бути допущена і ми зустрінемося наступного року - в вересні (на те шо в вересні в мене має бути дитьо, вона сказала нічо, то ше рік почекаю). прийшлося з своєю роботою йти до ректора :o :o допустили. на захист вона не прийшла, але сиділа її сестра, яка замість неї хтіла мене на чомусь загнати, але зась, свою роботу я зналадобре, майже на памєть :dance: :dance:
а в сестрички цієї я залік здавала - 3 рази.для зарах тре було мати 15 балів, я набрала 16, але виявляється 16 то тіко для стаціонару, заочникам тре 17 :crazy: (як виявилося така вимога була тіко до мене, бо вагітні поблажок забагато мають). наступного разу вже тре було 20 балів набрати... третій раз я їй привселюдно виговорилася шо я про неї думаю і о діво - здала :dance: :dance:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість