Глобальні оголошення!

Що Ви колекціонували (колекціонуєте)?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Що Ви колекціонували (колекціонуєте)?

Повідомлення Oksana » 23 березня 2010, 09:49

:lol: беру оптом, обох зразу :lol: ;)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Naya » 23 березня 2010, 10:03

А я колись колекціонувала фантики, вкладиші з жуйок "Лав із", ще десь досі є.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення lore1ei » 30 березня 2010, 11:44

Страшенно люблю книги, чоловік також.
То вже нема їх куди ставити, але все одно купляємо)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення alenka » 30 березня 2010, 12:05

колись я збирала календарики і відкритки, а ще фантики від всіляких солодощів. А ще збирала колись фантики (Сінді здається) із ляльками від жувачок, і у нас із коліжанкою у обох не було 11 номеру, то ми взяли номер 17 і аккуратно підтерли голочкою паличку, і відправили. Щастю нашому не було меж, коли нам таки вислали ляльок!!! А зараз я б хотіла збирати анімешні фігурки, і навіть чоловік погодився мені замовити із Японії аж 2, але криза, доллар дико виріс і ми пошкодували на то грошей :(
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Melisa » 06 липня 2010, 19:21

Все, дівчата. закинула я свою колекцію. Поскладала черепах в коробку і заховала далеко-далеко. Чоловік каже повикидати, а мені шкода. Хоча розумію, що кудись їх діти таки тре. :???:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Nymydora » 06 липня 2010, 19:59

а ми з чоловіком збираємо маленькі скляні фігурки тварин - обов"язково парні: у нас вже є жабки, зайчики, олень і свиня (це пара :) ). А коли в нас народився маленький, нам друзі з Венеції привезли три скляні цукерки: дві однакові, а третя з маленькою різницею у візерунку :) :) :) А ще в нас є дві пари маленьких дерев"яних мишок і пара дерев"яних жабок. Отака романтика :heart: :heart: :heart:

“Від спротиву надто багато шуму” - почули Ви. В кінці кімнати стояла вона і тримала в руці кольєє. “Ловіть месьє”, — і з цими словами вона кинула його вперед. Одної миті — коли ви його розглядали, було достатньо, щоб їй зникнути.
Але часу на погоню не має — бал вже починається! І Король от-от запитає “Мадам, але чому ви не вдягнули алмазне колььє, Ви ж знаєте як мені це було б приємно....”
Ви скочили на коня і рушили до замку. “Третя річниця — це мало чи багато?” — подумали Ви.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 06 липня 2010, 23:13

Колись так само збирала наклейки (клеїла на двері в кімнаті,на виключателі-ото краса!..)))), зошити робили, кіндери збирали з сестрою, потім свічки-в мене вся кімната була в свічках,я їх періодично запалювала, а мама бігала по хаті, принюхувалась і всіх питала,шо то горить... :lol:
Зараз також збираємо магніти на холодильник-але це ще в початковій стадії. В нас вже навіть Ліза має свої м"якенькі магнітики у вигляді овочів, а ми також привозимо з подорожей. О,і я так само люблю ангелочків. Дерев"яних, і маленьких, і картини з ними.)
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 16 липня 2010, 06:39

Неля, а черепах чому поскладала?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Melisa » 16 липня 2010, 09:16

Робили генеральне прибирання і я подумала, що варто вже поскладати. Я незнаю, може ще й тому, що вже набридло і хочеться чогось нового? :???: :unknown:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 23 грудня 2010, 15:42

Тепер я попри свою доцю почала колекціонувати наклейки з принцесами в спеціальний альбом)) Тому, якшо хтось матиме такі подвійні, чи знаєте, хто матиме, то можете мені свистіти :oops:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей