Глобальні оголошення!

Наші мрії, бажання, ідеї, фантазії...

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Наші мрії, бажання, ідеї, фантазії...

Повідомлення Marta » 15 січня 2011, 15:53

Мені взагалі стрьомний такий бізнес, де швидко портиться товар.
Наприклад, навіть ті самі продукти харчування, мені було б стрьомно.
Я би вибирала щось, що не портиться. Одяг, наприклад.
Вийшов з моди- зробила знижки, але все-одно його можна продати, навіть по собівартості, щоб вернути вкладене.
А от зів"ялі квіти чи спорчені продукти навіть по собівартості не продасиш. Хоча....Продукти може ще й збудеш (гнилі банани, апельсини- бачу, купують), а от квіти- кому вони вже будуть потрібні?
Я впевнена, що не все так просто. Вони одразу ж чимось бризкають ті квіти, щоб довше виглядали свіжими. Чи щось кидають в воду, чи ще щось....Секрети свої в них є- це однозначно.
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 15 січня 2011, 16:04

Точно бризкають. В мене подруга палець об шип троянди поранила, то вже через пару годин в неї на д.н. палець спух, набряк і почервонів. Їздила в травмпункт,клала гормономазі і пила протизапальні. Казали якби суглобчик на пальці поранила, може б і гірше було.Отаке день народження було. Здавалось б просто букет троянд.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 15 січня 2011, 17:43

Може бути ,що їх чимось обробляють ще як вирощують,або як зрізають перед транспортуванням,бо те що везуть з за кордону,їде без води в коробках і спеціальних холодильниках.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 16 січня 2011, 04:51

Ой, дівчатка. якшо хтось колись таким буде займатися, то я вам придумала, шо можна з повявшими квітами робити. По перше, якшо пелюстки не втратили колір, а лиш поникли, то їх можна за символічну суму продавати весільним агенціям у вихідні для кидання нареченим під ноги...
Або якшо квіти ше такі-сякі, то ними можна машину прикрашати... Ну ромашками чи герберами, приміром. Якшо пелюстки не розлітаються...
А ще можна їх пробувати засушити. Бачиш, шо квітка никне - підвішала до стелі і продавай потім екібанщикам ;-) . Або засушувати маленькі квіточки в книжці))) Тобто під пресом для квіткових картин тим же екібанщикам.
Або подрібнити квітку, висушити і робити подущинки трав*яні

Не знаю, на скільки то всьо реально, але в крайньому випадку хоч шось))
Згадалося, як я на своє весілля оббігала пів міста за троха попсутими трояндами, щоб з них взяти тільки голівки для прикрашання машини. То ніде такого не продавали. А платити за метрову квітку лише для того аби метр того стебла зрізати мені було надто дорого(треба було понад 20 троянд).
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 16 січня 2011, 11:27

happymami дякую,за ідеї,вже з тих часів здогадались і пелюстками торгувати,принаймі у нас повно.Коли я виходила заміж,здається також не було :head: .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Apolloniya » 16 січня 2011, 19:13

Ще кілька років назад в мене було повно планів, ідей, кмітливості, а зараз, як в оціпенінні якомусь. От наварити би такого еліксиру натхнення, щоб як випєш - не вирішених проблем не залишалось, світити усмішкою з рабнку до ночі і нічого до голови не брати :aaaaa: (перечитала і зрозуміла, що треба додати фразу "наркотики не пропонувати" :lol: )
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Повідомлення Natalinda » 16 січня 2011, 22:24

Перлинка написав:Може бути ,що їх чимось обробляють ще як вирощують,або як зрізають перед транспортуванням,бо те що везуть з за кордону,їде без води в коробках і спеціальних холодильниках.

І обробляють і брискають і взагалі вони повністю на хімії вирощені :( Через те й в продавців вони стоять і стоять, а вдома відразу вянуть :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 08 лютого 2011, 05:37

Хочу таку рааамочкууууу :gore: :gore: :gore: На обох дітееей. Тища гривень :gore: :gore: :gore: . Ааааа :ugeek:
Зображення
http://trendybaby.com.ua/catalog/otpech ... t/prod_717
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення lore1ei » 08 лютого 2011, 10:28

Люб, продаються же схожі рамки по дешевше :)
Чи тобі саме цю хочеться?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Lesya » 08 лютого 2011, 13:19

А от я загорілась створити щось своє. Ну в плані - бізнесом обзавестися. Чоловікові проторохтіла всі вуха. Він, правда м"яко відморожується і не каже, що я дурнувата, :stupid: бо старшому карапузу скоро рік, а менший тільки в червні появиться. тут ГВ в планах має бути, а не бізнес.
А я так хочу!!! :ugeek: Вже почала складати бізнес-план, щоб хоч приблизно прорахувати витрати, домовилась про 2 зустрічі з людьми, які "крутяться" і можуть якщо не допомогти, то хоч мудро порадити. :thumbsup:

От скажіть, хіба молода мама не може бути бізнес-мамою???
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей