Глобальні оголошення!

Наші мрії, бажання, ідеї, фантазії...

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Наші мрії, бажання, ідеї, фантазії...

Повідомлення mari » 12 січня 2011, 01:31

А я хочу в Японію. Мені здається що Токіо пахне весною, морською водою і спокоєм. Країна повна глибокого змісту, квітів і самураїв:) . Красота без гламуру, солене морозиво, острови, вишуканий смак і манери.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 12 січня 2011, 10:28

Нафантазувала якось я хатинку для спільного проживання тих, хто з батьками живе :lol: Типу спільна кухня і всі по черзі готують. А кімнати різні. Типу гуртожиток. Лафа. То для лінивих - мічта :lol: .
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 12 січня 2011, 10:37

а в нас, Люба, майже так :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 12 січня 2011, 10:42

mala-karta написав:а в нас, Люба, майже так :)

ну я мала на увазі, що таку хату треба для тих форумчан, котрі з батьками жити втомилися))) Тобто, шоб в ній тільки форумчанки з чоловіками/дітьми жили))))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mari » 14 січня 2011, 17:41

Треба нам форумський гуртожиток розробити. А ще дітьми мінятись :zybu: Спонсори, ви де?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 14 січня 2011, 17:42

Хочу мати таку машину, чи то плащ щоб телепортацію можна у всі міста світу робити. Кожного дня по 1 новому цікавому місту. Хто зі мною?
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 14 січня 2011, 18:39

Я от завдяки посиланням Лрелей(відразу впізнала,що то Франція :) ) ,сьогодні згадала ще одну свою мрію
Зображення

http://lemondedesergio.wordpress.com/tag/tronoen/

Хочу мати такі квіткові поля(хоч може вище на фото квіти вирощують з іншою метою,наприклад для парфюмеріїї,чи фармації),хочу мати фірмочку яка постачатиме живі квіти та букети на замовлення,а також займатиметься святковим декором та оформленням з живих квітів.
Дуже шкода знову ж таки,що країна бідна і у нас іноді навіть не живими квітами прикрасити банкетний зал,чи машину -це розкіш.
У тій справі якою зараз займаюсь я себе практично вичерпала.Тобто все вже йде по схемі,можна звісно вдосконалюватись,розвиватись,відкриватись в інших містах,аби було за що .Але я вже нею не палаю.

А це діло мене дуже захоплює,як би це сказати заводить,лиш страшно,потрібно прорахувати рентабельність ризики.Страшно від того,що квітка ,то не картопля ,яку закопав у яму і до весни кудись таки подінеш.Квітка -гине.Я можливо,навітьби поїхала б кудись побатрачити в Европу,щоб навчитись у них як все грамотно організувати.
Ще лякає цей наш просто злиденний ринок квітів(кілька сортів троянд ,гвоздик гербер та лілій),може людям більше і не треба?Просто ,мабуть,пержити цей період і навчити людей,що бувають інші гарні квіти ,скоріш за все буде не просто...
Мені часто подобається як у фільмах як показують розкішні букети,асорті з квіток,яких я навіть не знаю і ніколи не бачила,або навпаки з якихось банальних польових,та тих що ростуть на городі(у нас з таких квітів часто навіть не здогадуються робити букети).
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 14 січня 2011, 22:28

ну, наскільки я чула, квіти- дуже прибутковий бізнес.
Нюансів не знаю, але от, наприклад, взяти салон в центрі "Ігор"- скільки років, і все процвітає.
Так само й інші салони, та навіть банальний квітковий ринок.
Ніхто не хоче полишати.
Так що, думаю, якщо підійти до того питання серйозніше, повивчати ринок, то, думаю, все ж вигідна справа.
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 15 січня 2011, 11:52

в мене поскромніше бажання: хочу гамак, або крісло-качалку... (Пс. Прийму в подарунок крісло-качалку в любий день тижня...Самовивіз за мною :zybu: :zybu: :zybu: )
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 15 січня 2011, 14:57

Marta написав:ну, наскільки я чула, квіти- дуже прибутковий бізнес.
Нюансів не знаю, але от, наприклад, взяти салон в центрі "Ігор"- скільки років, і все процвітає.
Так само й інші салони, та навіть банальний квітковий ринок.
Ніхто не хоче полишати.
Так що, думаю, якщо підійти до того питання серйозніше, повивчати ринок, то, думаю, все ж вигідна справа.

Марта, якщо ,чесно мені навіть у стандартну схему квіткового бізнесу(тобто купувати квіти в оптовиків ,а не вирощувати самій,та ще й щось екзотичне або не звичне в наших широтах) стрьомно лізти .Колись на 8 березня в самому бойкому місці,тобто там де всі скупляються букетами в цей день пробувала торгувати,не маючи досвіду у тій справі.Зранку закупили троянду в оптовика,сказали,що свіжайша,лиш вночі отримали,тільки треба верхні листочки обчистити.Просто зрізати кілька см від стебла і покласти у воду.Почали чистити,а вона виходить лиса,як все те покоцане пообривати :scare: ,поставили в воду ,а квітка замість того щоб ожити-поникла і стала вянути відразу ж на очах.Корче,якби оптовик не погодився забрати назад,то попали б на гроші,правда не дуже великі,але в той період це для мене була солідна сума.
Тому єдиним виходом бачу підібрати кваліфікований персонал,тобто флористів які мають досвід закупівлі та торгівлі на місцевому ринку квітів.Мені і досі в голові не вкладається як вони встигають збувати,щоб не терпіти збитки.Там немає великої накрутки ,щоб був якийсь запас на те що відсотків 30 чи 50 може пропасти.Правда,наприклад, у нас квітами рідко торгують сторонні продавці,переважно -це сімейний бізнес,куди чужих не пускають і не спішать ділитись секретами.
Ну а вирощувати ....То взагалі поки що темний ліс,там не обійтись без хорошого агронома,який розуміється на квітникарстві.
І ще турбує питання,чому у нас в Україні мало хто цим займається,тобто тепличні квіти ще де не де вирощують,а таке...Десь колись читала ,що вигідніше возити літаком квіти з Південної Америки(не памятаю Аргентина чи Бразилія)
та Китаю ,ніж вирощувати тут.Так як до нас в Тернопіль такі рейси не літають :zybu: ,то наші тягають з Польщі(і ще кажуть з Нідерландів,але щось мені не дуже віриться).
Головне ,що є бажання,може я колись до того і дозрію :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей