Глобальні оголошення!

Як я автограф брала в...

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Як я автограф брала в...

Повідомлення Melisa » 16 квітня 2011, 15:33

oksana.tesliuk написав::lol: :lol: :lol: Та звізда він така сама підуставша як ті георгіночки

його з нами вже нема. Деякі пісні були гарні.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 16 квітня 2011, 16:34

Я теж автографів не беру, хоча можливостей таких було валом. Часто на пресухи ходила раніше до тих зірок, до яких получалося. Але теж не бачу практичного змісту брати ті підписи. Та й не фанат я особо. Фанатію лише за Океаном Ельзи. Ну от так сталося, що коли в них був концерт, то я про це статтю писала. Ну відповідно носа всюди пхала. Дивлюся - толпа біжить до чорного входу - ну і я собі, чом би й ні? Стадний інстинкт. Чекали добрих пів години :crazy: . І тут "Ідуть!". Я плівковий ще тоді фотік витягла. Кламц Вакарчуку в писок. Міліція нас відпихає. А ми фламіки сунемо в руки. Я мала ручку - всунула, він черкнув, віддав, я відчула тепло руки. Прикольно.
2 роки тому теж пішла з толпою за автографами до чорного входу. Після концерту "Вночі". Я вагітна. 7 місяць. В толпу не пхаюся, стою збоку. знайомлюся, записую враження, бо знов на інтерв'ю. Дівчатка з підсніжниками... Тут хтось побачив їхній автобус за Березільом. І туди заходили музиканти проекту. Всі рванули туди. Я ні, бо там гірка була а я вагітна, сніг, я боялася послизьнутися. Стою як дура на гірці, слюні ковтаю. Глип - а з чорного входу Вакарчук вийшов і в чорне авто сів. Я крикнула народу внизу, але поки всі прибігли - Вакарчук укатіл. Мені хлопці помогли злізти вниз, шоб бодай на інших музикантів глянути в атобусі двоповерховому. І всьо.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення oksana.tesliuk » 16 квітня 2011, 17:27

Nelya написав:
oksana.tesliuk написав::lol: :lol: :lol: Та звізда він така сама підуставша як ті георгіночки

його з нами вже нема. Деякі пісні були гарні.

Ну, то хай з Богом спочиває. Що тут ще скажеш...
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 08:20

happymami написав: Я мала ручку - всунула, він черкнув, віддав, я відчула тепло руки. Прикольно.

отае міг помітити лиш справжній фанат

а нашо тобі 2 його автографа?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 17 квітня 2011, 23:31

о, тут десь тема про територію А була (ше не дібралась почитати). так от, то напевне вже її занепад, раз приїхали з консертом в збараж. з тих шо я памятаю - то рудницька, юрченко, ше якіта і главний герой оповідки - мозговий. шось мене той концерт розізлив (гафнярка тоді ше була) - штовхалися сильно і т.д. і я обіжена сиділа в патрульній машинці (нє, я нікого не била, тоді тато в охороні буф) і от ближче до кінця консерту приводять в машину тєло "мозгового" (залицявся до якоїсь гафнярки) - такий червений аж синій, потім прийшли і всі звйозди - просити за того, бо йому ше на сцену :crazy: :crazy: мала таку можливість взяти афтографи - ше й би вірші мені складали (хтось з охорони пожартував шо я решаю чи випустити), але шось не схтілося
о, точно, левко дурко кажися був :?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Nymydora » 17 квітня 2011, 23:35

а я не люблю брати автографи, не бачу в тому сенсу і не шукаю можливості. Маю тільки один - від Мен Саунд, і то чоловік ходив брати, а я в сторонці чекала.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TanenRom » 17 квітня 2011, 23:41

Nymydora у мене аналогічна ситуація, хоча є можливість мати автографи різних зірок.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 18 квітня 2011, 00:06

Перлинка написав:а нашо тобі 2 його автографа?

так в тому то й прикол,шо мені їх воопше не тре :lol: :lol: :lol: . Але концерт скінчився, а гормони і адреналін ше грає, хочеться "продовження банкету", а якшо толпа біжить до чорного входу, то чом би й собі не потусити там? Стадний інстинкт чи шо? Хоча якшо чесно то другий раз робила то лише для того, шоб репортаж гарний написати. Людям завжди цікаво то, шо було за лаштунками. Бо про концерт і так всюда пишуть. А про інтимні деталі спілкування з фанатами - не всі ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Liza » 18 квітня 2011, 14:14

в мене є справжні автографи тільки Левка Дурка і його супутниці Аеліти. вони колись виступати в райцентровому коледжі, де я навчалася. брала автограф одна із останніх. а в Аеліти можливо я єдина брала автографа.
концерт був прикольний :)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Mary Awa » 13 липня 2011, 17:25

Nymydora написав:а я не люблю брати автографи, не бачу в тому сенсу і не шукаю можливості

Також не люблю. Мені чомусь здається, що "зіркам" набридає давати автографи і мені якось було б не зручно за ними бігати :oops:
Mary Awa Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей