Глобальні оголошення!

Викладачі та вчителі, яких ми ніколи не забудемо)

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Наші зачіски

Повідомлення Melisa » 16 березня 2011, 00:25

Ну да.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Викладачі та вчителі, яких ми ніколи не забудемо)

Повідомлення taranjka » 16 березня 2011, 10:43

ми на Єрьоменка навіть заяву писали- за приниження. кожна пара починалася типу привіт козлята/баранята.... фантазії в нього вистачало :crazy: :crazy: але нашу заяву проігнорували, зато він з нас потім за ню любив погнати :grin: рєвалюційонєри нєудачнікі
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 11:22

taranjka написав:ми на Єрьоменка навіть заяву писали- за приниження. кожна пара починалася типу привіт козлята/баранята.... фантазії в нього вистачало :crazy: :crazy: але нашу заяву проігнорували, зато він з нас потім за ню любив погнати :grin: рєвалюційонєри нєудачнікі

Може дядя просто приколювався ,а ви юмор не поняли ;-) .Мені здається навіть дуже гарно і лагідно козлята та баранята :grin: .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Melisa » 16 березня 2011, 11:32

Ну да, прикольно, якщо просто пара з цього починається і на тому й закінчується. Але коли на протязі всієї пари тебе змішують з таким болотом і з такими свиньми, то яка б в тебе висока самооцінка не була, в ту ж мить понизиться до такої степені, шо не буде про шо говорити.
Я особисто від нього образ в свою адресу не чула, але було неприємно, коли кожен другий був змушений слухати приниження від цього викладача. Однокурсниця навіть хотіла перевестись в інший заклад саме через цього МАТЄМАТІКА. Хтось її відговорив.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 11:38

Ну тоді понятно ,співчуваю всім потерпівшим :cry:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 16 березня 2011, 11:54

Нас і дебілами називав :crazy: , чи то я жарт не поняла?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Re: Викладачі, яких ми ніколи не забудемо)

Повідомлення Sawwku » 16 березня 2011, 11:58

а в Політесі є такий собі викладач ОБЖ Балу. оригінальний такий дядечко :crazy: . його пара то був справжній антидепресант. хоча то тільки для дівчат, бо хлопців міг смачно покрити трьохповерховим.
кажуть, що в аеропорту Гамерики (чи то Чікаго, чи то Бостоні :? ) в чоловічому туалеті хтось написав "Балу - ***". отака інтернаціональна зірка :lol:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 11:59

Я таких також не можу пригадати.

Якось вчителька зарубіжної зайшла в клас до того як продзвенів дзвоник ,і я ще не доїла горіх (зелений восени).
Вона сказала
-Встали всі
і звернулась до мене зі словами
-а ти що румигаєш як корова?(думала,що то в мене в роті жвачка)
після чого викликала мене переповідати Айвенго,якого я не встигла прочитати,бо було мало часу,здається 2 дні,а книжка товста(але тіпа треба було то зробити літом),і отримала двійку.
Я довго не думаючи взяла свої речі і мовчки вийшла з класу,вона вслід мені кричала ледь не луснула
-Ти куди?повернись!
А я відповіла,що мені тут нічого робити,бо вже маю оцінку.
Далі мені було заборонено доступ до її занять поки мама не прийде до школи.

І о чудо!Коли завуч вислухала всю історію,то стала на мій бік.

В результаті в тієї вчительки я стала улюбленицею :crazy: і з моїм найпаршивішим в світі почерком одна з небагатьох отримувала оцінку за ведення зошита 5,і вопше за все лиш 5.

А взагалі з моєї подачі ,в старших класах нам поміняли кілька вчителів,які нам мяко кажучи не дуже подобались.Ну якби то сказати,не те що я така всемогутня,просто дирекція і більшість вчителів наш клас дуже любили,тому прислухались :emphaty: ,головне було не мовчати,а це якраз те що мені найкраще вдається :oops:
Востаннє редагувалось Перлинка в 16 березня 2011, 12:01, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 16 березня 2011, 12:01

Пригадую, в мене була одногрупниця, дуже бойова дівчина, так от відповіла йому на чергові принижиння, типу сам він такий козел, і взагалі що він тут робить, якщо йому все не подобається. Це все вона криком, і з відповідним тоном промовляла. Так от після цього він ніби почав її поважати, і оцінки ставив гарні, і не принижував, і ще і вітався до кінця 5 курсу.
Найкращий захист, це напад :)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення lore1ei » 16 березня 2011, 12:02

Чула про Балу від чоловіка, а ще про бабу Рому)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість