Глобальні оголошення!

ПІКАП. Як використовують дівчат і жінок

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: ПІКАП. Як використовують дівчат і жінок

Повідомлення Enigma » 19 лютого 2011, 19:58

Перлинка написав:
mari написав:Будьте обережні!

Марі насмішила :lol: ,мені це точно не грозить,особливо як буду йти з візком і ще двоє по боках триматимуться за спідницю.

Інколи чоловіки/жінки думають, що: "якщо комусь потрібна/потрібен, то і мені теж":)
Enigma Офлайн

Повідомлення Marta » 19 лютого 2011, 20:08

Перлинка написав:чи пікапери чіпляють вагітних на 9-му місяці,

не знаю, чи пікапери, але мене чіпляли..))))
Я була в шоці, навіть наголошувала, що он пузо в мене диви яке велике, але все одно неземна...))))
Тоді приходилось посилати прямим текстом....
Часом думаю, що декому все одно, чи пузо, і чи діти, і чи чоловік....
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 20:13

Ну дівчата,що ви таке говорите,починаєте плутати святе з грішним.
Хто такий пікапер?- це людина,яка хоче отримати одноразовий сексуальний контакт ,якнайшвидше,якнайприємніше і з найменьшими фізичними та матеріальними затратами.Бо вони працюють на кількість.
От йде вулицею багатодітна мама з купою дітей,її починають знімати і сподіваються,що зараз йому скажуть,добре почекай ,лишу дітей з чоловіком і піду з тобою на побачення.Або давай вже всі разом поїхали до тебе,може діти заснуть і в нас щос получиться.Просто брєд.

Так іноді буває таке,що халявчики,які не хочуть ні тратитись ні одружуватись,ні нести ніякої відповідальності заводять собі заміжніх коханок,але ж не з грудними дітьми на руках,бо то просто напрсто не зручно.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення pan_kotskyy » 19 лютого 2011, 20:15

Перлинка написав:Або давай вже всі разом поїхали до тебе,може діти заснуть і в нас щос получиться.

:D :D :D
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 20:39

Marta написав:
Перлинка написав:чи пікапери чіпляють вагітних на 9-му місяці,

не знаю, чи пікапери, але мене чіпляли..))))
Я була в шоці, навіть наголошувала, що он пузо в мене диви яке велике, але все одно неземна...))))
Тоді приходилось посилати прямим текстом....
Часом думаю, що декому все одно, чи пузо, і чи діти, і чи чоловік....

До мене не чіплялись,але увагу приділяли,там з машин фафакали ,чи оглядались навіть недавно на зупинці якийсь чудік очей не спускав і намагався забалакати,не пияк ,але явно з психікою нелади.
Коли малою була вагітна в тролейбусі хлопець квіти подарував(зі словами типу ,девушка вы такая красивая ,можно вам подарить цветы),але думаю йому просто треба було їх комусь віддати,а не тому що хотів щось зі мною замутити :D .

І до подруги моєї вагітної чіплялись,чесно -для мене це загадка,що потрібно тим чоловікам,якщо вони не збоченці.

Ну розумію ще давно знайомі,був таємно закоханий,або не таємно ,якщо жінка вагітна але самотня,готовий стати батьком для тієї дитини,то й вагітність тоді не поміха.
А так...???
Востаннє редагувалось Перлинка в 19 лютого 2011, 22:56, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 19 лютого 2011, 21:45

Перлинка, ходи спокійно. Вже перед родами швидше за все пікапери іншу найдуть. Ти хоч би нам фото своїх останніх тижнів показала, може тоді б ми менше хвилювались :D :D :D
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення krapk@ » 19 лютого 2011, 22:04

Перлинка написав:
krapk@ написав:
Перлинка написав:Але він більше схожий на самодостатню благородну людину

а ти кажеш не ведешся..... Просто як кажуть до кожної свій ключик.

Ну я підозрювала,що до цього можна вчепитись,але давай запитаємо Марі чи пікапери чіпляють вагітних на 9-му місяці,бо то вже більше на збочення тоді схоже.
Цікаво,то виходить,що звичайні люди тепер вулицями не ходять ,а самі лиш пікапери.
Тому що в цій темі мова йде саме про них.

так в тому і справа, що може інколи людина просто має настрій і виявляє чисто людську симпатію, а ті самі квіти, не викинути ж їх. Так це ж не значить що всі вони пройшли курс пікаперства.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mari » 19 лютого 2011, 22:11

Звісно що не значить. І зустріти свого коханого можна. :flag: :flag: :flag: Але треба бути напоготові і до таких умільців.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 22:20

mari написав:Перлинка, ходи спокійно. Вже перед родами швидше за все пікапери іншу найдуть. Ти хоч би нам фото своїх останніх тижнів показала, може тоді б ми менше хвилювались :D :D :D

Марі останні місяці вагітності я собі дуже не подобалась ,постійно була якась замучена ,але в лікарні мені увлєклись і 14 днів капали актовегін,через день уколи ККБ і есенціале,то я шось після того стала дуже бодренька і на лице змінилась,стала набагато краще виглядати,зявились сили і бажання щоранку робити макяж і зачіску(я ночувала дома,ходила тільки на процедури),шкода що тоді не сфоткалась,бо сама собі дуже подобалась.Але то чогось було недовго і тепер я кака була кака есть,зараз фоткатись однозначно не хочу.
Востаннє редагувалось Перлинка в 19 лютого 2011, 22:28, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 22:27

krapk@ написав:
так в тому і справа, що може інколи людина просто має настрій і виявляє чисто людську симпатію, а ті самі квіти, не викинути ж їх. Так це ж не значить що всі вони пройшли курс пікаперства.

Так і я ж про те саме ,написала,що вперше за 6 років зустріла приємного чоловіка(який навіть не клеїв мене),так могла і жінка на його місці поступити ,то що це також щось мало означати???
А ти відразу "повелась",повелась-це з зовсім іншим фіналом.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість