Перлинка написав:mari написав:Будьте обережні!
Марі насмішила,мені це точно не грозить,особливо як буду йти з візком і ще двоє по боках триматимуться за спідницю.
Інколи чоловіки/жінки думають, що: "якщо комусь потрібна/потрібен, то і мені теж":)
Перлинка написав:mari написав:Будьте обережні!
Марі насмішила,мені це точно не грозить,особливо як буду йти з візком і ще двоє по боках триматимуться за спідницю.
Перлинка написав:чи пікапери чіпляють вагітних на 9-му місяці,
Перлинка написав:Або давай вже всі разом поїхали до тебе,може діти заснуть і в нас щос получиться.
Marta написав:Перлинка написав:чи пікапери чіпляють вагітних на 9-му місяці,
не знаю, чи пікапери, але мене чіпляли..))))
Я була в шоці, навіть наголошувала, що он пузо в мене диви яке велике, але все одно неземна...))))
Тоді приходилось посилати прямим текстом....
Часом думаю, що декому все одно, чи пузо, і чи діти, і чи чоловік....
Перлинка написав:krapk@ написав:Перлинка написав:Але він більше схожий на самодостатню благородну людину
а ти кажеш не ведешся..... Просто як кажуть до кожної свій ключик.
Ну я підозрювала,що до цього можна вчепитись,але давай запитаємо Марі чи пікапери чіпляють вагітних на 9-му місяці,бо то вже більше на збочення тоді схоже.
Цікаво,то виходить,що звичайні люди тепер вулицями не ходять ,а самі лиш пікапери.
Тому що в цій темі мова йде саме про них.
mari написав:Перлинка, ходи спокійно. Вже перед родами швидше за все пікапери іншу найдуть. Ти хоч би нам фото своїх останніх тижнів показала, може тоді б ми менше хвилювались :D :D :D
krapk@ написав:
так в тому і справа, що може інколи людина просто має настрій і виявляє чисто людську симпатію, а ті самі квіти, не викинути ж їх. Так це ж не значить що всі вони пройшли курс пікаперства.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість