Глобальні оголошення!

Двічі в одну річку не ввійдеш... Чи ввійдеш?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Двічі в одну річку не ввійдеш... Чи ввійдеш?

Повідомлення Lesya » 16 лютого 2011, 12:05

Думаю, все залежить від самої пари. Якщо кохають, а був поганий настрій і ще й не змогли домовитись, який фільм дивитись... :mad: Розійшлися. Кожному паршиво, :gore: обоє горді і вичікують, на-зло заводять інший роман... Вони можуть знову бути щасливими разом. Чому ні? Або зустріти свою долю в іншому місці.
Хто б що не казав, але від долі не втечеш. :thumbsup:
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Ludmila » 16 лютого 2011, 12:06

Моя думка - можна відновити стосунки і почати все заново! Це з власного досвіду! Ми з чоловіком розходились (щоправда тільки на місяць), в момент, коли розходились, а це було мироно і спокійно, домовились залишитися друзями. Мені чесно кажучи було все -таки боляче, я навіть стерла його номер з мобільного, але пройшов місяць і мій коханий подзвонив, з'явився з квітами, тортиком і пропозицією відновити наші стосунки, що ми, власне, і зробили, почали жити разом, а через півроку одружились. Продовження ви знаєте.... :D :thumbsup: Це - Сашенька. :kiss girl:
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення krapk@ » 16 лютого 2011, 14:12

мешканка написав: я думаю що можливо... Привілей в тому, що люди вже знають одне-одного, знають недоліки характерів і т.д. і,

а я вважаю якраз це мінусом. Знаю що можна чекати від цієї людини відповідно чекаю, отже воно стається. Стосункам капец. Притнаймі з моїм екс чоловіком я б нічого не хотіла мати. Хоча якщо дивитися в корінь я сама зруйнувала свій шлюб. Але теж чула що є такі випадки. Я б не війшла. Зараз зі мною переписується мій хлопець з яким я зустрічалася 4 роки, потім він хотів женитися я ні (мені було лиш 19). І він поїхав в Іспанію, досі там. Але пару років не було нічого чути, а тепер обявився. Я звісно йому відписую, з ввічливості, каже влітку приде на україну, але я щось не хочу його бачити. Думаю буде пробувати відновити щось, тим більше знає що я розведена. Але чужа вже людина.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Руженка » 16 лютого 2011, 14:18

krapk@ написав:а я вважаю якраз це мінусом. Знаю що можна чекати від цієї людини відповідно чекаю, отже воно стається. Стосункам капец. Притнаймі з моїм екс чоловіком я б нічого не хотіла мати. Хоча якщо дивитися в корінь я сама зруйнувала свій шлюб. Але теж чула що є такі випадки. Я б не війшла. Зараз зі мною переписується мій хлопець з яким я зустрічалася 4 роки, потім він хотів женитися я ні (мені було лиш 19). І він поїхав в Іспанію, досі там. Але пару років не було нічого чути, а тепер обявився. Я звісно йому відписую, з ввічливості, каже влітку приде на україну, але я щось не хочу його бачити. Думаю буде пробувати відновити щось, тим більше знає що я розведена. Але чужа вже людина.

Ой, Крапочка, дивись, дивись НЕ ВЛЮБИСЬ)))) :D ХОЧА ВЛЮБЛЯЙСЯ!!!!!!!!!ВЛЮБЛЯЙСЯ!!!!!!!!!!! І БУДЬ ЩАСЛИВОЮ!!!!!!!!
В мене от завжди так, спочатку не подобається,а потім ........ зовсім по іншому дивлюсь на людину!!!!!!Не руби з плеча, просто ти мабуть ще від попередніх стосунків не оговталась, але те, що в тебе є ЛЮДИНА, яка хоче з тобою бути то це ВЕЛЕЧЕЗНИЙ ПЛЮС!!!!!! :beer:
Руженка Офлайн

Повідомлення krapk@ » 16 лютого 2011, 14:28

дякую, сонечко за хороші слова, але певнотаки треба час, себе переосмислити, над помилками попрацювати
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення happymami » 08 квітня 2011, 13:48

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 08 квітня 2011, 17:31

от по темі Іри-винятки лиш підтверджують правило ;-)
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Zaya » 08 квітня 2011, 17:56

Zaya Офлайн

Повідомлення happymami » 08 квітня 2011, 18:00

Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Zaya » 08 квітня 2011, 18:03

Та ні. Маю на увазі коли з ним зустрічалась і він би запропонував - то хто зна.
Zaya Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей