krapk@ написав:а я вважаю якраз це мінусом. Знаю що можна чекати від цієї людини відповідно чекаю, отже воно стається. Стосункам капец. Притнаймі з моїм екс чоловіком я б нічого не хотіла мати. Хоча якщо дивитися в корінь я сама зруйнувала свій шлюб. Але теж чула що є такі випадки. Я б не війшла. Зараз зі мною переписується мій хлопець з яким я зустрічалася 4 роки, потім він хотів женитися я ні (мені було лиш 19). І він поїхав в Іспанію, досі там. Але пару років не було нічого чути, а тепер обявився. Я звісно йому відписую, з ввічливості, каже влітку приде на україну, але я щось не хочу його бачити. Думаю буде пробувати відновити щось, тим більше знає що я розведена. Але чужа вже людина.
Ой, Крапочка, дивись, дивись НЕ ВЛЮБИСЬ)))) :D ХОЧА ВЛЮБЛЯЙСЯ!!!!!!!!!ВЛЮБЛЯЙСЯ!!!!!!!!!!! І БУДЬ ЩАСЛИВОЮ!!!!!!!!
В мене от завжди так, спочатку не подобається,а потім ........ зовсім по іншому дивлюсь на людину!!!!!!Не руби з плеча, просто ти мабуть ще від попередніх стосунків не оговталась, але те, що в тебе є ЛЮДИНА, яка хоче з тобою бути то це ВЕЛЕЧЕЗНИЙ ПЛЮС!!!!!!