Глобальні оголошення!

Ви дружите з музикою? На чому граєте?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: а ви дружите з музикою? На чому граєте?

Повідомлення Melisa » 17 жовтня 2010, 13:53

Я колись мріяла грати на піаніно, але так і не навчилась. А от нещодавно прочитала М. Ібукі "Після трьох вже запізно", де він пише про те, що гра на скрипці розвиває дитячу концентрацію (якщо я правильно висловилась). Вобшем, ті дітки стають дуже уважними, їх не треба просити зробити уроки, бо навчання їм дається з легкістю, і вони знаходять час на ігри. Я собі рішила, якщо донечка захоче, то віддам її в музшколу. Але це при умові, якщо захоче. Бо я щось собі смутно це уявляю. :???:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 17 жовтня 2010, 14:50

а Ромка так любить "грати на скрипці" - робить її сам з двох палок. Одна - скрипка, друга, відповідно, - смичок.
І ще й "грає" - носом так "у-у-у! Ууу! у.у.у.!" А з хресною грали на "скрипках" і співали "ля-ля-ля" :lol:
Я навіть відео десь зняла тої творчості :)

Ех, якби то він інтересу не втратив , були би так кльово!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення lore1ei » 17 жовтня 2010, 16:17

Вчилась грати на фортепіано, провчилась 5 років, потім кинула, лишалось ше 2 роки.
Просто не моє. І так дивуюсь шо стілько протерпіла.
Грати вмію, не раз це виручлало у школі, серед друзів.

Але дитину не дам в муз. школу,якщо сама не захоче.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Lesya » 05 грудня 2010, 14:58

і я дуже хочу навчитися грати на фортепіано. В дитинстві мені заборонили навіть думати про муз школу - бо це ніби-то мода, яка скоро пройде. Зараз шукаю, хто б мене повчив... Варіанти є , от тільки час не співпадає. Все-таки дитина і час - поняття не сумісні.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення mala-karta » 05 грудня 2010, 19:20

Леся, сумісні ;)

я теж в дитинстві дуже-дуже хотіла, але батьки натякали на скрипку або нічого, вийшло нічого.

А малому подарували синтезатор :aaaaa: - як я на ньому вигравала!!! В перший же тиждень в неті знайшла нотки самі простіші і навчилася грати аж три пісеньки (це з помічником маленьким :) ).
Потім ентузіазм пропав, але як приємно як малий просить достати "піньо" і заграти "Сьонє" ("Вийди-вийди сонечко").
А ще раніше він підспувівав "Диби-диби, пішла баба по гриби"
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Nymydora » 05 грудня 2010, 22:18

оо, а ми які піаністи.. Малий сідає за піаніно і лупить обома руками по клавішах ))) Моя незакінчена музстудія придалася - можу по нотах заграти дитяті пісеньку і заспівати. Дитя тішитисья, мама тішиться - чого ще треба )))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення alenka » 05 грудня 2010, 22:29

а я закінчила муз. школу по класу фортепіано. Мама моя на той час працювала там вчителькою. Дрібним шантажем примушувала туди ходити, грала я жахливо, і вже було вирішила на останньому році кинути, але мені дозволили вибрати всі п'єси на екзамени, будь-якої складності, тому грала я сучасні твори, а не класику.
Зважаючи на свій гіркий досвід - дитину не буду заставляти, але оскільки вдома в нас тепер стоїть піаніно, яке ми нещодавно налаштували - то думаю вчити дитину сама, або віддам до приватного вчителя. Бо на мою думку екзамен - є поганим стимул для справжнього захоплення музикою, і не тільки музикою, бо в більшості випадків примушує дитину лиш зазубрювати.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення Zoryana » 15 лютого 2011, 15:30

А я трохи граю на сопілці. Данці ду-у-у-уже подобається. Особливо допомагає, коли вона плаче.
Zoryana Офлайн

Повідомлення flower » 11 березня 2011, 12:31

а я граю.....на нервах!!!!!!! !!!! дуже хотіла колись ходити в муз. школу, але мама мене не пустила (із свого власного досвіду знала шо то для мене не надовго і я буду ходити поза ту школу як і вона свого часу). Думаю таки дійсно шо я б не проходила довго але може таки треба було спробувати... бо шо я тільки не пробувала у всі гуртки які можна було я потрохи ходила :D
Востаннє редагувалось flower в 11 березня 2011, 13:00, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення ksenja » 11 березня 2011, 12:53

а я вмію грати на фортепіано(навіть муз.школу закінчила і хотіла поступати в муз.училище,але передумала) і трошки вмію на гітарі(але дуже хочу навчитися добре грати).А от чоловік грає і на гітарі,і на сопілці, і на синтезаторі, на трубі а ще трохи на саксофоні.От які ми музики! :tipok:
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей