ооо.
Наклейки певно всі збирали тих ляльок)))

А ще я збирала
пачки від папіросів. В мене хресна палила як паротяг, але вона часто бувала за кордоном, такшо в мене були такі пачки (та ше й жіночих цигарок), на котрі приходили дивитися всі дворові олєги))) Пачку від "Море" тоді я перша в дворі мала. От зараз смішно. То всьо в мене було наклеєно на спеціальному стенді під моєю домашньою партою.
Ще я збирала з
акам*янілі рештки доісторичного життя. То коли пішла на гурток геології, то ми їздили по кар*єрах і відкопували там всяких кам*яних ракушок, водоростей, а кому пощастить, то й кам*яного морського їжака, котрий жив на теренах області десь зо 2 млн. років до н.е. В мене на поличці був свій міні музей, з бірочками і надписами шо і звідки :roll: . А ще був прейскурант, в котрому писалося, що чіпати експонати ніззя і шо мити руки перед оглядом, і лампа настольна спеціально світила на полку. Оооой. Приколістка я, виявляється, була

Потім була спроба обклеїти мамі холодильник по периметру наклейками (не так як у всіх - зверху до низу, а по квадрату, ніби в рамці найклейковій холодильник)

Ой, а дональд-Дак було модно в туалеті клеїти. У всіх сусідів по пів години можна було в туалеті сидіти

А ще я дуже любила збирати
шкелка - кусочки від розбитого посуду. Таких шкелок багато на городах попід будинками було. Всяких - і сучасних і старовинних. А на дачі в селі то я аже відривалася по повній. Там і від глечиків були. Ті всі шкелка трималися в потаємному сховку в землі. в торбинці і періодично виймалися, милися і крізь них (якшо з пляшок) я любила дивитися на сонце). були у мене раритети ще й з довоєнних чашок. Потім хтось вкрав