Так це я зайчик, а брат вовчик... Щодо школи мені чомусь теж завжди давали там де багато слів, так як і Сашки я не була буквою, а музикою... І так далі...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
А я всегда была (и мечтала быть) Принцессой - в пышных длинных платьях, с диадемкой, Феей - тоже в пышных платьях, но еще с волшебной палочкой)) , Снежинкой - в платьте-пачке))) окружающие (особенно одноклассники) меня завороженно разглядывали, восхищались нарядами.. А я сияла от радости! ))))))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
romaw23 написав:Хотіла бути сніжинкою а дали роль мальвіни.
от і я все хотіла бути сніжинкою (таки раз була ) - але мені не давали, бо я була сама вища завжди ну і троха упітана дєвочка, а постійно була Мальвіною або червоною шапочкою
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
В садочку не була білочкою ( не пам"ятаю , але є фото ) . В першому класі ангелом чи то Різдвяною зіркою , а далі чортеня , Баба Яга , Шапокляк і ще була вітром.
Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !