Глобальні оголошення!

Який чай найкращий?

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Який чай найкращий?

Повідомлення happymami » 15 березня 2011, 10:58

Скільки купую ті чаї - всьо якісь без смаку і запаху. Хочу доброго чаю. Запашного, золотого, трав'яного. Що б ви порадили? Хочу просто чорний, шоб можна було дітям давати і шоб з лимоном запарювати і хочу якогось з домішками. Де ви купуєте чаї, яких марок?
Марія нещодавно мені передавала дуууже смачнющий чай, коли я хворіла. Марі, шо то таке було? Розкажіть рецепт, бо смачнішого я нічого не пила ще ніколи ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Який чай найкращий?

Повідомлення Vika » 15 березня 2011, 11:15

чорний - чай Акбар дуже подобається . Не пакетиками . Здається в фуршеті купувала , але думаю в любому супермаркеті має бути . А зелений то купляла на тих точках , де розважний в банках продають . Я не люблю з добавками так як наявність 4 кусочків якогось фрукта і сильний запах чаю від нього закладають сумніви щодо повної натуральності .Тому добавки додаю сама за бажанням . :)
Vika Офлайн

Повідомлення lore1ei » 15 березня 2011, 11:21

Дуже люблю Альпійський чай, або ще він називається Альпійські луки.
Можна купити на вагу, Світчаю, чи ще що там є :)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Melisa » 15 березня 2011, 11:26

ой, у "Світічаю" стільки класний смачнющих!!! Мені подобаєтсья марки Грінфілд - Спрінг мелоді. Але в основному заварюю свій, домашній: кидаю все, що попаде під руки (ромашка, меліса,смородина, шипшина, шкурки мандарина і т.п.).
Сусідка нещодавно робила прикольний чай марки Тесс. Не знаю який конкретно, але теж запах приємний був.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Sawwku » 15 березня 2011, 11:52

мені дуже сподобався Акбар чорно-зелений, правда не пам"ятаю, як той хрукт називається (якийсь круглий зелений з голочками, вроді саусеп). ну дуже класний на смак ,і запах не нав"язливий. купую в кіоску на Л.Українки (внизу бульвару)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення happymami » 15 березня 2011, 11:59

Nelya написав:Сусідка нещодавно робила прикольний чай марки Тесс. Не знаю який конкретно, але теж запах приємний був.

ну тесс я теж пробувала. але чомусь запах абсолютно не відповідає смаку :( . бо пахне дуууже гарно. а на смак - чорний звичайний собі чай :( . а може то я неправильно заварюю їх?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Ірунця » 15 березня 2011, 12:36

Для мене найкращий чай - з різноманітних травичок, що збирає чоловікова мама.
Якщо з купованих - Грінфілд.
Корінь імбиру ,як на мене, найкраще доповнення до чаю, ну і лимон звичайно :)
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення flower » 15 березня 2011, 14:22

Почитайте ще про чай ройбуш в інтернеті, мені подружка про нього сказала, він дуже корисний і без кофеїну, можна сміло давати дітям. Продається і з добавками і без там де і всі чаї що на вагу...
І ще чим більше разів його заварють тим він корисніший.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ірyшка » 15 березня 2011, 15:44

Я також люблю чорний чай і без всяких добавок і запахів,зараз мені подобається Тесс)
Ірyшка Офлайн

Повідомлення Vika » 15 березня 2011, 15:51

happymami написав:
Vika написав:добавки додаю сама за бажанням

а які саме?

сушені фрукти - в основному яблучка мені дуже подобаються .Просто в чашку з чаєм кинути кілька шматочків залити окропчиком і все . ягоди - найрізноманітніші (чорниця , суниця , чорна горобина . малина - тобто все що можна зібрати влітку і засушити .) квіти - ну тут навіть всіх не напишеш (починаючи від рози -з тої що варення роблять , польові квіти , які мають стійкий гарний запах , жасмин ,ромашка ітд ) сухофрукти- їх кидати якщо запарюється чай в чайничку , щоб гарно настоялися .ізюм , інжир , курага , фініки .В нас тут правда вибір більший ніж на Україні ,а назв всіх не напишу , бо навтіь не знаю як то перекласти .Є такі що пару штучок кинеш а чай кисленький як від лимона робиться . якщо засушити апельсинову чи лимонну шкірку порізану шматочками і кинути в банку з чаєм , то і запах і смак ммммм . А ще можна палочку кориці теж в чайничок . Але в мене одне но - я практично всьо стараюся сушити сама .
Флавер , а мені ройбуш чомусь взагалі не подобається . Якийсь такий ніби і на чай не схожий зовсім . А може я просто того смаку не зрозуміла :?
Vika Офлайн

Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей