happymami написав:Vika написав:добавки додаю сама за бажанням
а які саме?
сушені фрукти - в основному яблучка мені дуже подобаються .Просто в чашку з чаєм кинути кілька шматочків залити окропчиком і все . ягоди - найрізноманітніші (чорниця , суниця , чорна горобина . малина - тобто все що можна зібрати влітку і засушити .) квіти - ну тут навіть всіх не напишеш (починаючи від рози -з тої що варення роблять , польові квіти , які мають стійкий гарний запах , жасмин ,ромашка ітд ) сухофрукти- їх кидати якщо запарюється чай в чайничку , щоб гарно настоялися .ізюм , інжир , курага , фініки .В нас тут правда вибір більший ніж на Україні ,а назв всіх не напишу , бо навтіь не знаю як то перекласти .Є такі що пару штучок кинеш а чай кисленький як від лимона робиться . якщо засушити апельсинову чи лимонну шкірку порізану шматочками і кинути в банку з чаєм , то і запах і смак ммммм . А ще можна палочку кориці теж в чайничок . Але в мене одне но - я практично всьо стараюся сушити сама .
Флавер , а мені ройбуш чомусь взагалі не подобається . Якийсь такий ніби і на чай не схожий зовсім . А може я просто того смаку не зрозуміла :?