Глобальні оголошення!

Фільми жахів

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Фільми жахів

Повідомлення Літо » 12 березня 2011, 19:18

Ви любили в юності такі фільми? Я дуже. Але маю подружку шо після народження дитинки не може навіть мелодраму дивитися. Не кажучи вже про жахи. зразу в сльози, боїться, плаче, виключає. То після родів жінка стає така вразлива? Чи то з віком приходить? Майже всі підлітки люблять фільми жахів. Може то потреба у викиді якогось гормона?
Ви діткам своїм будете забороняти фільми жахів. правда? Але згадайте себе. Мені дуже бракувало гострих відчуттів. На скільки треба забороняти ці кіна?
Літо Офлайн

Re: Фільми жахів

Повідомлення Vika » 12 березня 2011, 19:43

О я в юності тільки жахи і триллери дивилася , все інше то було для мене дурна трата часу . А тепер навпаки жахи єдиний жанр якого просто не терплю .Думаю це фільми точно не для дітей . Поки зможу буду забороняти , а там вже як виросте , то сам собі хазяїном буде . На мою думку ,не розумно буде підліткові забороняти їх дивитися , так як показує власний досвід , якщо є бажання то місце де їх можна переглянути знайдеться :)
Vika Офлайн

Повідомлення Marta » 12 березня 2011, 19:48

Ніколи не любила і не люблю ні триллерів, ні жахів.
Може, варто дитину записати на якийсь спорт, щоб гострі відчуття отримувати з викидом адреналіну, чи просто викидати таким чином негативну чи іншу енергію.
Marta Офлайн

Повідомлення flower » 12 березня 2011, 20:08

Колись маленькою дивилася, памятаю як мама мене від Фреді Крюгера відганяла. А зараз не дивлюся і не хочу. І своїм дітям теж буду забороняти, ато надивляться того всього і потім думають шо то нормально...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sawwku » 12 березня 2011, 21:02

колись дивилася все без перебору. тепер теж дивлюся, але такі, щоб мали зміст, а не тупий "хоррор". досі ображаюся на своїх, що не давали мені в дитинстві дивитися "Твін Пікс" :) . тому не впевнена, що буду категорично забороняти, скоріше відфільтровувати всякий непотріб
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення happymami » 12 березня 2011, 21:36

колись абажала такі фільми, шоб потім аж в туалет страшно вночі встати))) Але зараз - ні. Таки правда, що материнство міняє. Я тепер від комедій плачу навіть. Не кажучи вже про якісь жахи. Нещодавно ходила в кінотеатр на триллер. То всі мої друзі пісялися з мене. Вони втикають собі спокійно, а я дьоргаюся, кричу, руками махаю, ЄСаю, жмурюся коли б'ються... Общім, я так і сказала. шо мене на фільми для домогосподарок тільки водити :D
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Melisa » 12 березня 2011, 22:53

І я любила таке дивитись. А про Фреді Крюгера то вобше. Не те щоб любила, але мені ще не один рік ввижалось, що з-під моєї постелі хтось висуне лапу і розпотрошить мене. От, блін, і треба ж було такою дурепою бути??? А "Молчаніє ягнят"? А "Омен"? Брррр, як таке можна було дивитись!!! :ugeek: :stupid:
Своїм точно не дозволю.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mari » 12 березня 2011, 23:01

А я ніколи не любила таке дивитись.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення eney » 12 березня 2011, 23:10

бррррррр, а потім ноги під одіяло ховаєш, бо як буде стирчати хоть 1 см тіла, то з під ліжка вилізе монстр і зїсть тебе!!!!!!!!!!!
неа, не дивилась і дивитись не буду :nea:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Перлинка » 12 березня 2011, 23:33

Я просто ненавиджу цю гидоту :mrgreen:

Моя подружка любила таке дивитись,залізе під одіяло,вся аж тремтить ,тільки очі видно,але дивиться.То шо якийсь вид мазохізму?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість