Глобальні оголошення!

Серіали.Які любите дивитися, які рекомендуєте?

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 4

Повідомлення Milichka » 04 лютого 2012, 15:34

І мій чоловік дивиться, я вечері вишиваю і я з ним слухаю-дивлюсь Інтернів тоже - класні, хоча я телевізор-серіали не люблю.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Re: Серіали.Які любите дивитися, які рекомендуєте?

Повідомлення mari » 23 лютого 2012, 13:13

20 лютого 2012 року на американському телеканалі Fox вийшла 13 серія «Хазяїн в домі» 8 сезону популярного телесеріалу «Доктор Хаус». Поміж іншого, у цій серії у помешканні Ґреґорі Хауса з'являється портрет Тараса Шевченка. Згідно сюжету, Хаус одружився із українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати "ґрін карту", а з нею і право на проживання та роботу в США.

Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядька – Микола, Федір і Володимир. Також у Домініки є шкільні друзі Василь та Оксана, але з Оксаною вона не спілкується, бо та цілувалась з Павлом, який подобався Домініці.

У цій серії виявляється, що Іміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку.

Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: "Твоя бабця гаряченька штучка" ("Your grandmother's kind of sexy", – тут і далі український переклад цитується за UAteam). На що Домініка йому відповідає: "That is Taras Shevchenko, the greatest Ukrainian poet" ("Це Тарас Шевченко – великий український поет").

"Той, що написав "Як тебе не любити, мій Креченчук"?", – спитався Хаус в перекладі чудової команди UAteam. В оригіналі ж він питає, чи це бува не автор "There once was a man from Kremenchuk". Фраза "there once was a man" є популярним початком англійських віршів-лімериків.

У подальшому розвитку сюжету доктор Хаус та Домініка Петрова готуються до перевірки, навіть проводять фотосесії зі "спільного відпочинку". Проте перевірку завалюють, але завдяки слізним проханням Домініки подружжю дають ще один шанс й примушують до піврічного спільного життя "день в день". Тож хтозна, чи не буде ще весілля на Полтавщині…

Окремо дякуємо телеканалу Fox, котрий, мабуть, одним епізодом зробив більше для популяризації України, аніж весь Кабінет міністрів у 2011 році – цю серію в день прем'єри дивилося понад 7 мільйонів американців.

Зображення
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення олеся » 23 лютого 2012, 13:16

Цікаво... а в перекладі її покажуть???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення mari » 25 квітня 2012, 01:15

Цитаты Доктора Быкова из сериала "Интерны" (оригінал, без перекладу)

* — Итак, забудьте о цвете своих дипломов и о том, что там написано слово «врач». Это все ложь — вы ничего не знаете!

* — М! видимо я должен вам перечислять всё, что нельзя делать в моём отделении. Нельзя писать любовные записки на спинах пациентов! Нельзя ходить на ходулях! Нельзя стрелять из автомата! Нельзя пить анализы пациентов! Нельзя засовывать себе в попу мой игровой джойстик! Нельзя кошек сушить в микроволновых печах! Нельзя не платить налоги! Нельзя облизывать электрические розетки! Нельзя пить воду из унитаза…

* Лобанов, ты привит или так, из стадного инстинкта кивнул?!

* Романенко так торопился домой, что опросил пациента прямо из комы.

* Послушай меня, жертва хаотичной дупликации хромосом, инстинкт самосохранения — это базовый инстинкт, присущий любому существу, как ты его отключить-то умудрился, когда мне эту фразу говорил?! Я же из тебя пинцетом нити ДНК повыдергиваю, ты у меня по швам расползешься. Я у тебя пункцию с такого места возьму, о котором ты даже не догадываешься, как, впрочем, и о смысле слова «пункция». Я тебя в такой пазл нарежу, что ни один травмотолог не соберет. Ты все понял, питекантроп, социально не адаптированный?

* — … да, и побрейте ему пах. Только крайне деликатно. В его возрасте это может быть травмой!

* Ты сказала, если я возьму интернов, я буду как сыр в масле кататься. Где мое масло? Я хочу в нём кататься!

* Левин! Ты безмозглая инфузория, раздутая самомнением! Ты безногий эмбрион с красным дипломом! Взял ноги в руки и помчался!

* — Если поступает человек со стенокардией, его посылают на 3 буквы: ЭКГ!

* — Что Лобанов, стоишь глаза пучишь? Тебе что, заняться нечем?
— Да я вообще-то к жене.
— Сейчас твоя супруга — медицина. Давай руки в ноги и марш исполнять супружеские обязанности!

* Настя, я конечно понимаю что ты гадюка подколодная, но я не кролик! Хватит меня гипнотизировать!

* Кто расстроит меня сегодня — пойдет домой завтра.

* Настя, белочка моя чернобыльская…!

* Глядя на танцующего Левина:
— Надо будет Любе сказать, чтоб наркотики пересчитала!

* — Страшный человек! Нельзя к нему спиной поворачиваться. Он может клизму в сонную артерию воткнуть!

* — Доктор, меня завтра оперировать будут?!
— Конечно будут, вы же сами не справитесь.

* — Вот это твои истории болезни, Левин. Вот это твои, Лобанов. В чем разница?
— У Левина толще.
— Так, давайте без интимных подробностей..

* — … На, Лобанов, и купи себе на эти деньги мозги или книжку. Но лучше книжку, потому что мозг твой организм может отторгнуть!

* *1,2,3,4,5,6….,9,10* С каждой последующей секундой я хочу тебя убить еще сильнее… Беги Левин, беги…

* — Как дела у моего самого любимого пациента, от которого за весь месяц не поступило ни одной жалобы?
— Нормально. Он по-прежнему в коме.

* Как вы посмели назвать моего интерна врачом?

* — Женщина-врач?!? — не сработаемся!!!…
— А что мне делать?!
— Смените пол!!!

* Ну ладно, если вас паранойя отпустила, мне грех вас не отпустить...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Alisa » 25 квітня 2012, 06:56

Передивилась 1 сезон "80-ті", мені сподобалось.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Хто дивиться Роксолану?

Повідомлення Радмила » 06 грудня 2012, 21:42

Хто дивиться величне століття Роксолана? Які враження?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Re: Хто дивиться Роксолану?

Повідомлення flower » 06 грудня 2012, 21:47

я дивлюсь. мені подобається. хоч дуже багато людей обзивають Юрем конем і т.д, мені вона нормальна (чи то я вже звикла). Дивилась до недавнього часу лише по телевізорі, бо дуже мені український переклад подобається, але не втрималася коли то і глянула таки наперед в російському перекладі. Торчу просто від їх зачісок, прикрас і плать. Чекаю вже не дочекаюсь коли вже той Ібрагім нарешті помре, таке враження шо в нього 9 життів :hi:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Радмила » 06 грудня 2012, 22:32

Я теж десь читала наперед зміст. Але коли є загадка класніше. Вижене чи одружеться? Круто вона його сьогодні бортонула :ha:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Любов » 06 грудня 2012, 23:11

я вже подивилася всі серії. закінчила на 4 сезоні 12 серія, чекаю наступного тижня, щоб подивитися 13 серію.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Перлинка » 06 грудня 2012, 23:14

я не дивлюсь,але flower заінтригувала мене костюмами,дівчата по якому каналу дивитись?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість