а я не дивлюся мультфільмів- і фільмів-екранок. Завжди чекаємо на HD-версії. Це якщо ми в кінотеатр не йдемо :).Бо вважаю що те що гарно промальовано - повинно бути відповідно відображене. А в екранках всі ефекти оцінити не можливо. Тому на Шрека 4-го буду ще з пів-рочку чекати із нетерпінням, щоб отримати повну насолоду.
А мені з останім дуже сподобався Аватар. І саунтрек до нього такий "пронзительный". Інакше не скажу. Вразили сцени руйнування - для когось дикарі, а насправді цілий світ зі своєю культурою. яку "цивілізовані" люди не в стані сприйняти, осягнути. кажуть, що це фільм про війну США у В'єтнамі.
не знаю чи він про війну з В"єтнамом, але мені теж дуже сподобався цей фільм. І не спецефектами, а змістом. Світ, де люди живуть в гармонії з природою, і світ, де давно забули, що таке природа, пам"ятають лиш про прибутки... Шкода, адже ми саме цією дорогою і йдемо..
alenka написав:а . Тому на Шрека 4-го буду ще з пів-рочку чекати із нетерпінням, щоб отримати повну насолоду.
Тож навіщо себе так мучити. Ми з дочкою в кінотеатрі 3Д дивились. Для чого ж півроку чекати. Беріть ранковий дешевший сеанс і вперед.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Сьогодні в Сінема сіті дивилась Робін Гуда. Це мій улюблений фільм ще з дитинства. Пізнаєш ціну життя, чесності, відважності, правди. Рекомендую.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.