Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення nelly » 20 грудня 2014, 03:09

тільки що додивилася Все найкраще в мені 2014 дуже класна історія кохання :rose:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 15 січня 2015, 01:25

Дивились сьогодні комедію «Александр і жахливий, безрадісний, лажовий день». Класний сімейний фільм про шалене життя багатодітної сім'ї :crazy: Всім рекомендую!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення erinaceus » 23 січня 2015, 02:30

Ходили сьогодні на "Заручницю 3". Динамічний трилер, з інтригою. Тримає у напрузі увесь сеанс. Ця частина краща, ніж дві попередні.
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 23 січня 2015, 03:14

Дивилися на днях з чоловіком "Левіафан", російський фільм, який ще не встиг офіційно вийти, а вже позбирав купу премій закордоном та страшну критику і гоніння в себе в Росії. Як на мене, фільм сильний, "життєйський", можна сказати. Сюжет досить простий, але епічний. Мер маленького містечка хоче відібрати в головного героя дім, який стоїть в дуже красивому місці, і пропонує йому смішну відкупну ціну. Той не погоджується. А мер так просто не здається. В фільмі показана вся неприваблива картина життя і вічні проблеми, як життя в "глубінці", внутрішні проблеми людини та пошук їх вирішення в алкоголі, продажна влада і церква, боротьба людини і системи. Але ще окремо хочу виділити надзвичайно красиві краєвиди, які в фільмі майже постійно. Фільм вартий того, аби його подивитись.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення erinaceus » 24 січня 2015, 02:49

Дивилися «Зимову казку» з Коліном Фаррелом. Дуже романтичний фільм, метафоричний, філософський... Про боротьбу добра і зла, призначення людини у цьому світі. Рекомендую до Дня Валентина :love:
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення Сяна » 31 січня 2015, 21:28

через свій майже-не-встаючий-з-ліжка стан через вірус і щоб не спати вдень, за останні дні переглянула кілька фільмів.
- "Лефіафан" (дякую, Таню, за "наводку", фільм, хоч і тяжкий мені видався, але дуже сподобався, знято класно, ну і теми підняті. Таня гарно описала)
- "Малефисента" з А.Джолі у головній ролі. фільм-казка на основі розповіді про Сплячу красуню, але тут, у фільмі, показано силу любові взагалі , де любов - це не просто "закохатися з першого погляду у красиву людину", а любов до людини як такої, її душі... гарно, на раз можна сміло подивитися
- "Ошибка времени" - фільм про машину-фотоапарат, яка фотографує майбутнє. троє друзів дізнаються про нього і... до чого це може довести, і йдеться у фільмі. загалом дія відбувається у 2 будинках і підвалі, акторів - крім 3 головних - 7 ніби (мінімалізм усюди), є кров і жорстокість. цікава розв"язка.
- дивилася 2 фільми з тих, що номінуються на Оскарі зараз. "Готель Гранд Будапешт" (така собі розповідь про розповідь про розповідь :hi: фільм сподабвся, гарно знятий, цікавий) і "Теорія всього"\"Вселенная Стивена Хоккинга" (документальний фільм на основі щоденникових записів дружини Ст.Хоккінга - відомого науковця-фізика, дослідника космосу, люблю його передачі дивитися час від часу. так от, фільм про його студенство, знайомство з майбутньою дружиною, перші наукові теорії, хворобу і те, що ж сталося потім... фільм сильний, мені дуже сподобався, рекомендую для перегляду! :yes: )
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення nelly » 31 січня 2015, 22:21

рекомендую Изчезнувшая трилер драма ( не сильно страшне). На річницю весілля при невідомих обставинах зникає дружина, вся громадськість її шукає крім чоловік у чому секрет їх відносин? Фільм довгий 2 з гаком години, але тримає у напруженні весь час. дивилася вчора до 4 ранку :crazy:
Левіафан дивилися щось 3 дні якось дуже тяжко йшов, краєвиди гарні але мрачні не люблю такі і весь той будинок і мебель все сіре, короче трохи депреснякове було для мене((
Ще дивилися Пикей про інопланетянина який шукав Бога, веселий, філософський, трохи з підтекстом, але варто подивитися.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 31 січня 2015, 23:56

nelly А мені "Зникла" якийсь неоднозначний... Перемудрували, як на мене. До певного моменту дуууже цікаво, а потім каламбур. Кінець так і не зрозумілий :confused:
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 01 лютого 2015, 00:35

А мені та "Зникла", як ти кажеш, erinaceus, до певного моменту цікаво, а десь з середини вже якось майже всі карти розкриті, і тільки чекаєш, що може в кінці ще буде щось цікаве. Але кінець, як на мене, дуже навіть зрозумілий і однозначний, і трохи тупий. Фільм виглядав з претензією на супер-інтригуючий і цікавий, але не відповів моїм очікуванням.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення lyudmilka » 06 лютого 2015, 16:17

Не читала всіх повідомлень за останній місяць - може хтось писав про цей фільм, то я повторюся))) "Судья" - один з найкращих фільмів, які дивилась. А ще з Макконахі бачила і подивилася ще раз би - "Даласский клуб покупателей".
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість