Та я сама не наю. я сьоні переглянула шота 600 фоточок на сайті плать, і шось ні одне в душу не запало. це я А силует дивилася, він має мені найбільше пасувати по гіду стилів.
Ше шукала одне весілля в полі, я недавно дивилася, і не можу найти. теж подобалося.
те весіля шов парку робили. де я нєвєсту з себе корчила. ну помните ялинки, шаріки якісь паперові і стільці білі на полянці. я б такого не хотіла...
))))) не, дивчата, дякую, але я поки шо хочу передышки! ))) Я ж говорю, нравятся мн еэти прямые, книзу расширенные, даже очень, не к чему придраться!! но вот не мое!!! а вообще, надо мерять - и так определяться с фасоном.
Гра, я так и не поняла.. Где свадебные фото?? Твои. И опиши, какие А-силуэты Тебе нравятся? у меня есть подборка, но Тебе вряд ли по вкусу прийдутся
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
я завжди хотіла коротке біле шкіряне весільне плаття, з набивним малюнком по низу.
але мені ніколи таке не траплялося навіть на картинках :(
Я не маю підборок. Мені й не дуже подобаються ті А силуети, я б хотіла чогось іншого. Але пише шо мені буде пасувати тільки А силует. Тому я їх і дивлюся.
Мені подобається мереживо, подобаються стрази, час від часу подобаються короткі (до коліна, або трошки нижче)
Я не вмію описувати. буду находити картинки - буду показувати.
ти до мене? та який раз вже пишу, чітати нада, у мене нема весільних фото ) гуглила. найшла лиш одне плаття з тієї або схожої колекції. у мене було інше, але оскільки колекція одна, то ідея мого плаття була схожа. приблизно таке ж шиття (форма вишивки на спідниці, кружево), форма шлейфу. сегменти шлейфу... у мене був інакший верх, квадратний виріз